Βεράντες

Επιλέγοντας τη σωστή διακόσμηση για πάρτι στον κήπο – πολύχρωμες ιδέες

διακόσμηση πάρτι κήπου με χρωματιστά μοτίβα πορτοκαλί

Αφήστε αυτήν την πολύχρωμη ιδέα σαν τη δική σας Διακόσμηση για πάρτι στον κήπο μπορούσε να κοιτάξει. Αρωματίστε τη διακόσμηση του πάρτι σας με πολύχρωμα μοτίβα. Χρησιμοποιήστε πιάτα που τραβούν την προσοχή και πολύχρωμες ομπρέλες, καθώς και χάρτινα φανάρια με ατμοσφαιρικά μοτίβα.

Διακόσμηση για πάρτι στον κήπο – κόψτε το τραπεζομάντιλο

διακόσμηση για πάρτι στον κήπο με τραπεζομάντιλο με χρωματιστά μοτίβα

Μια πρωτότυπη ιδέα για τη δική σας Διακόσμηση για πάρτι στον κήπο μπορεί να είναι χρήσιμο σχετίζεται με τη διακόσμηση του τραπεζιού. Μπαχαρικά το τραπεζομάντηλο κόβοντας τις άκρες σε σχήμα κύματος.

Διακόσμηση για πάρτι στον κήπο – χάρτινα φανάρια

διακόσμηση πάρτι κήπου με χρωματιστά μοτίβα φανάρια

Συνδυάστε μια ομάδα χάρτινων φαναριών για μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Μπορείτε ακόμη και να τα χρωματίσετε για να ταιριάζουν με το θέμα του κήπου.

Κομψά καθίσματα

διακόσμηση πάρτι κήπου με χρωματιστά μοτίβα επικαλυμμένη κουβέρτα

Ράψτε μερικές πετσέτες στόματος μαζί για να φτιάξετε ένα μαξιλαράκι για την καρέκλα. Αυτά τα Διακόσμηση για πάρτι στον κήπο είναι πολύ φθηνότερο και πιο εύκολο να πλυθεί. Μπορείτε να επιλέξετε υφάσματα με χρωματιστά μοτίβα ή να τα βάψετε επιπλέον.

Αναζωογονητικά μοτίβα με ρίγες

διακόσμηση για πάρτι στον κήπο με χρωματιστά μοτίβα κανάτα νερού

Αν θέλετε να δημιουργήσετε περισσότερη ωμό για την κανάτα νερού και τα ποτήρια, δοκιμάστε αυτήν την απλή ιδέα. Κολλήστε χρωματιστές ρίγες στην κανάτα και ποτήρια για περισσότερη διάθεση. Ταιριάξτε πρώτα το σχέδιο και τα χρώματα με το θέμα χρώματος του πάρτι στον κήπο. Μπορείτε επίσης να βάψετε τις λωρίδες στο γυαλί όπως θέλετε.

Ζωγραφίστε τη διακόσμηση

διακόσμηση πάρτι κήπου με χρωματιστά μοτίβα διακόσμηση πλάκας

Να είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο και μοναδικό Διακόσμηση για πάρτι στον κήπο για να δημιουργήσετε, μπορείτε να βάψετε τα πιάτα με πολύχρωμα μοτίβα. Προσέξτε την ποιότητα του χρώματος.

Χρησιμοποιήστε λουλουδάτα σχέδια

διακόσμηση πάρτι κήπου με χρωματιστά μοτίβα γλάστρα

Πάρτε ένα δοχείο με φυτά που μπορεί να χωρέσει γύρω από την ομπρέλα και τοποθετήστε το στο τραπέζι ως κομμάτι προφοράς. Μπορείτε να χρωματίσετε τους κάδους ανάλογα. Ταιριάξτε τα χρώματα με τα λουλούδια.

Επιλέξτε το θέμα χρώματος

διακόσμηση πάρτι κήπου με χρωματιστά μοτίβα χαρτοπετσέτες

Επιλέξτε δύο ή τρία χρώματα ως κύριο θέμα για το πάρτι στον κήπο σας και ταιριάξτε ολόκληρη τη διακόσμηση με αυτά τα χρώματα και μοτίβα.