Βεράντες

Νέα βεράντα – συμβουλές για τη λογιστική κόστους

Εάν έχετε ένα νέα βεράντα στον κήπο, θα σας δώσουμε μερικές σημαντικές συμβουλές για τον υπολογισμό του κόστους. Τα αίθρια είναι πολύ δημοφιλή και σχετικά φθηνά σε σύγκριση με άλλες ανακαινίσεις και προσθήκες στο σπίτι. Αυξάνουν επίσης την αξία ολόκληρου του σπιτιού. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα για το πώς μπορείτε να υπολογίσετε και να συγκρίνετε τη συνολική αξία της επένδυσής σας.

Νέα βεράντα στον κήπο – μια επένδυση που αποδίδει

νέα-βεράντα-μοντέρνα-αρχιτεκτονική-ξύλινο-δάπεδο-βεράντα-πόρτες-συρόμενα

Για ενα νέα βεράντα Μπορείτε να επιλέξετε τον απλό σχεδιασμό και να επιλέξετε σχετικά φθηνό ξύλο ως κύριο υλικό. Ακόμα κι αν πάτε για το πιο ακριβό ξύλο, το κόστος θα παραμείνει λογικό εάν ο σχεδιασμός διατηρείται απλός.

Νέα ξύλινη βεράντα

νέο-βεράντα-ξύλινες-σανίδες-σκαλοπάτι-γκαζόν-παρτέρι

Όταν αναρωτιέστε αν χρειάζεστε έναν επαγγελματία για να κάνει την κατασκευή ή αν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά μόνοι σας, εδώ είναι η εύκολη τιμολόγηση – ένας επαγγελματίας θα σας κοστίσει δύο ή τρεις φορές τι θα ήταν αν το κάνατε μόνοι σας νέα βεράντα χτίζω. Λάβετε υπόψη ότι με αυτήν την εξοικονόμηση μπορείτε να αντέξετε οικονομικά καλύτερα υλικά. Αυτά τα παραδείγματα δείχνουν μια σχετική σύγκριση τιμών μεταξύ του build yourself και του build build.

Φτιάξτε μια βεράντα μόνοι σας ή φτιάξτε την – σύγκριση τιμών

καινούργια-βεράντα-πλακάκια-δάπεδα-θέα στη θάλασσα-ξαπλώστρες

Αν φτιάξετε μόνοι σας τη βεράντα, μπορείτε να σχεδιάσετε μία περίπου τρεις φορές φθηνότερα σαν να προσλάβατε μια κατασκευαστική εταιρεία. Ανάλογα με το μέγεθος της βεράντας, το έδαφος και τα πρόσθετα στοιχεία – σκάλα, ενδιαφέρον σχήμα περιέλιξης ή πολλά επίπεδα, η τιμή μπορεί φυσικά να ποικίλει. Μια προστατευτική οροφή / πέργκολα, χτισμένοι πάγκοι ή γλάστρες φυτών κοστίζουν επίσης επιπλέον και απαιτούν ορισμένες προηγούμενες γνώσεις της κατασκευής. Εάν δεν έχετε εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, θα ήταν ακόμα λογικό να επικοινωνήσετε με έναν έμπειρο κατασκευαστή. Κάθε λάθος μπορεί να κοστίσει χρήματα και χρόνο, και πολύ συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή. Δημιουργήστε το έργο, επιλέξτε το σωστό υλικό με τη βοήθεια ειδικών και σύντομα θα μπορείτε να μάθετε για το δικό σας νέα βεράντα να είσαι χαρούμενος.

Ξύλινη βεράντα με πέργκολα

Σκάλες τζάκι ξύλινου καταστρώματος

Κήπος με ξύλινη βεράντα σε πολλά επίπεδα 

Ξύλινη βεράντα χτίζει σκάλες

Άνετη βεράντα 

μοντέρνα ιδέα σχεδιασμού ξύλινης βεράντας

Δημιουργήστε μια νέα βεράντα

μοντέρνος ξύλινος πάγκος βεράντας

Ξύλινο δάπεδο βεράντας οροφής

πολυεπίπεδη ξύλινη βεράντα με μοντέρνο σχεδιασμό