Φωτογραφία τατουάζ

Η αξία του τατουάζ 8

Σας προσφέρουμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τατουάζ που σημαίνει 8, η ιστορία, η ερμηνεία και η σημασία αυτού του μοτίβου στο τατουάζ. Για όσους αναζητούν ένα σχέδιο για να επικοινωνήσουν με ένα σαλόνι τατουάζ, εκτός από αυτό το υλικό, προτείνουμε να δείτε τις επιλογές εδώ:

  • Φωτογραφικό τατουάζ 8
  • Σκίτσα για τατουάζ 8

Η έννοια του τατουάζ 8 - πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο και τα παραδείγματα φωτογραφιών των τελειωμένων τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ 8 – πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο και τα παραδείγματα φωτογραφιών των τελειωμένων τατουάζ

Τι σημαίνει ο αριθμός 8?

Από τα αρχαία χρόνια, ένα τατουάζ δεν είναι μόνο μια εικόνα που εφαρμόζεται στο σώμα για ομορφιά. Συνήθως, τα τατουάζ ήταν πάντα προικισμένα με κάποιο νόημα. Και εδώ μπορούν να διακριθούν τα ακόλουθα κύρια κίνητρα για την εφαρμογή ενός τατουάζ:

  • Τα τατουάζ εφαρμόστηκαν για μαγικούς σκοπούς – για παράδειγμα, για την προστασία από τα κακά πνεύματα, το κακό μάτι και άλλες αρνητικές επιρροές.
  • Τα τατουάζ εφαρμόστηκαν ως ένδειξη ότι ανήκουν σε μια κοινότητα, για παράδειγμα, ζωγραφική σώματος Yakuzu, τατουάζ στρατού και φυλακής – χρησίμευαν για την ταυτοποίηση μεταξύ τους από τα μέλη της κοινότητας και δείκτη της κατάστασης ενός ατόμου σε αυτήν την κοινότητα.
  • Τα τατουάζ εφαρμόστηκαν για να εκφράσουν το credo της ζωής.
  • Τα τατουάζ εφαρμόστηκαν ως μνήμη ενός σημαντικού γεγονότος για ένα άτομο.

Δεδομένου ότι η ζωγραφική σώματος είναι μια συμβολική τέχνη, διάφορες εικόνες σε τατουάζ έχουν κάποια σημασία. Αλλά το νόημα καθορίζεται από το πλαίσιο στο οποίο χρησιμοποιείται η εικόνα.

Παραδείγματα φωτογραφιών:

τατουάζ 8 - φωτογραφικά παραδείγματα ενδιαφέροντων σχεδίων για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του 19τατουάζ 8 - παραδείγματα φωτογραφιών με ενδιαφέροντα σχέδια για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του 18τατουάζ 8 - παραδείγματα φωτογραφιών με ενδιαφέροντα σχέδια για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του 17τατουάζ 8 - παραδείγματα φωτογραφιών με ενδιαφέροντα σχέδια για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του 16τατουάζ 8 - παραδείγματα φωτογραφιών από ενδιαφέροντα σχέδια για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του 15τατουάζ 8 - φωτογραφικά παραδείγματα ενδιαφέρων σχεδίων για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του 14τατουάζ 8 - παραδείγματα φωτογραφιών με ενδιαφέροντα σχέδια για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του 13τατουάζ 8 - παραδείγματα φωτογραφιών με ενδιαφέροντα σχέδια για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του 12τατουάζ 8 - παραδείγματα φωτογραφιών από ενδιαφέροντα σχέδια για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του 11τατουάζ 8 - παραδείγματα φωτογραφιών από ενδιαφέροντα σχέδια για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του 10τατουάζ 8 - παραδείγματα φωτογραφιών με ενδιαφέροντα σχέδια για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του 9τατουάζ 8 - παραδείγματα φωτογραφιών με ενδιαφέροντα σχέδια για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του 8τατουάζ 8 - παραδείγματα φωτογραφιών από ενδιαφέροντα σχέδια για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του 7τατουάζ 8 - παραδείγματα φωτογραφιών από ενδιαφέροντα σχέδια για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του 6τατουάζ 8 - παραδείγματα φωτογραφιών με ενδιαφέροντα σχέδια για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του 5τατουάζ 8 - παραδείγματα φωτογραφιών με ενδιαφέροντα σχέδια για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του 4τατουάζ 8 - παραδείγματα φωτογραφιών από ενδιαφέροντα σχέδια για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του 3τατουάζ 8 - παραδείγματα φωτογραφιών με ενδιαφέροντα σχέδια για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του 2τατουάζ 8 - παραδείγματα φωτογραφιών με ενδιαφέροντα σχέδια για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του 1

Ποια είναι η έννοια του τατουάζ 8; Σε ένα μαγικό πλαίσιο, ο αριθμός 8 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αριθμητική αντιστοιχία με τον πλανήτη Ερμή. Επομένως, στο σώμα ενός αποκρυφιστή, αυτός ο αριθμός μπορεί να σημαίνει ότι ο πλανήτης Ερμής έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία για αυτόν – για παράδειγμα, είναι ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου του. Επίσης, ο αριθμός 8 μπορεί να είναι αριθμητική έκφραση του μαγικού ονόματος του κομιστή. Σε εκείνο τον κλάδο της Δυτικής Ευρώπης Μαγείας, που στηρίζεται στις μυστικιστικές διδασκαλίες της Μέσης Ανατολής, και συγκεκριμένα στην Καμπάλα, χρησιμοποιείται ενεργά το εβραϊκό αλφάβητο, στο οποίο κάθε γράμμα συνδέεται σταθερά με έναν αριθμό. Επομένως, προσθέτοντας τις αριθμητικές τιμές όλων των γραμμάτων σε μια λέξη, μπορείτε να πάρετε την αριθμητική τιμή ολόκληρης της λέξης.

Αν ο αριθμός 8 ανατραπεί από την πλευρά του, τότε σχηματίζει το γνωστό μαθηματικό σύμβολο του απείρου. Ωστόσο, εκτός από αυτό, αυτή η εικόνα είναι επίσης ένα αρχαίο παγκόσμιο μυστικιστικό σύμβολο. Το σύμβολο του άπειρου υπονοεί τον Ouroboros – ένα φίδι λυγισμένο σε μια οκτάδα και δαγκώνει την ουρά του.

Σε ένα τατουάζ, αυτό το σύμβολο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε μυστικιστικά όσο και σε καθημερινά πλαίσια. Συγκεκριμένα, μπορεί να σημαίνει το άπειρο κάποιας θετικής ποιότητας. Για τους εραστές, το σύμβολο του απείρου μπορεί να εφαρμοστεί στο σώμα ως ένδειξη αιωνιότητας και ειλικρίνειας των συναισθημάτων..

Το σύμβολο του απείρου μπορεί επίσης να εκφράσει το άπειρο της επιθυμίας για απόκτηση νέας γνώσης, αφοσίωσης, καθώς και το άπειρο των ανθρώπινων δυνατοτήτων..

Λόγω της καθολικότητάς του, ένα τέτοιο ζώδιο είναι κατάλληλο για όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το φύλο, τις πολιτικές θέσεις και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις..

Άλλες έννοιες του αριθμού 8 σε ένα τατουάζ

Ποιος άλλος αριθμός 8 σε ένα τατουάζ έχει νόημα; Το πιο ποικίλο. Ένα άτομο μπορεί να βάλει τον αριθμό 8 στο σώμα του, θέλοντας να απαθανατίσει κάθε γεγονός που συνέβη στις 8. Στα τατουάζ του στρατού, ο αριθμός 8 μπορεί να συσχετιστεί με τον αριθμό της μονάδας στην οποία υπηρετούσε το άτομο..

Βίντεο:

Στα τατουάζ των μελών συμμοριών του δρόμου, ο αριθμός 8 μπορεί να έχει εδαφική σημασία – για παράδειγμα, 8ος δρόμος ή 8ο τρίμηνο.

Στα τατουάζ της φυλακής, οι αριθμοί συνήθως υποδηλώνουν τον αριθμό των ετών που πέρασαν στη φυλακή ή τον συνολικό αριθμό καταδίκων.

Γενικά, ο αριθμός των πιθανών σημασιών του αριθμού 8 σε ένα τατουάζ είναι τόσο μεγάλος όσο το άπειρο..

Παρασκευάστηκε από: Κωνσταντίνος Μπορίσοβιτς Βοντολάζσκι