Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ BDSM

Εδώ μπορείτε να μάθετε Σημασία τατουάζ BDSM, εικονικά σχέδια σε ένα τατουάζ, το νόημα και η ιστορία τους. Για όσους αναζητούν μια επιλογή για τον εαυτό τους, σας συμβουλεύουμε να απευθυνθείτε στον κατάλογό μας αφού διαβάσετε το άρθρο:

  • Φωτογραφία του τατουάζ BDSM
  • Σκίτσα τατουάζ BDSM

Η έννοια ενός τατουάζ BDSM - παραδείγματα ενδιαφέρουσων επιλογών για έτοιμα τατουάζ στη φωτογραφία - σχέδια

Η έννοια ενός τατουάζ BDSM – παραδείγματα ενδιαφέρουσων επιλογών για έτοιμα τατουάζ στη φωτογραφία – σχέδια

Ενδιαφέροντα γεγονότα για την έννοια του τατουάζ BDSM

Με ποιον τρόπο στη συνηθισμένη ζωή μπορείτε να δώσετε σήμα ότι ένα άτομο είναι στο Θέμα; Επιπλέον, το σήμα πρέπει να γίνεται κατανοητό μόνο από έναν συγκεκριμένο κύκλο μυημένων. Είναι απλό! Για αυτό, υπάρχουν ειδικά τατουάζ bdsm, έννοια που θα καταλάβουν μόνο όσοι γνωρίζουν. Υπάρχουν επίσης διάφορα πράγματα και αξεσουάρ, η φθορά των οποίων σάς ενημερώνει ποιος τα φοράει, αλλά εδώ θα μιλήσουμε για τατουάζ..

Όλα τα σχέδια στο σώμα για τους υποστηρικτές των θεμάτων μπορούν να χωριστούν σε κατηγορίες υπό όρους. Η διαφορά έγκειται στην απόδοση και το νόημά τους. Γενικά, τέτοια τατουάζ υποδεικνύουν ότι:

  • ένα άτομο είναι ενεργός συμμετέχων στο BDSM.
  • προτιμά τη μία ή την άλλη πλευρά.
  • παίζει ρόλο στα παιχνίδια.

Εξετάστε συγκεκριμένα τατουάζ και τα σήματα που εκπέμπουν.

Bdsm πάπια

Μια ιδιότυπη προσέγγιση στην κοινοποίηση της συμμετοχής και της συμμετοχής στο BDSM. Μιλά για την παρουσία μιας ιδιότυπης αίσθησης χιούμορ στον ιδιοκτήτη του τατουάζ. Ένα σχέδιο μιας πάπιας σε μια μάσκα μιλά σαφώς για το χόμπι ενός ατόμου. Αυτός ο “φάρος” είναι ακόμη πιο φωτεινός από το τριφυλλό BDSM.

Παραδείγματα φωτογραφιών:

φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 027φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 026φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 025φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 024φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 023φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 022φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 021φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 020φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 019φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 018φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 017φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 016φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 015φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 014φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 013φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 012φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίασης - 011φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 010φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 009φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίασης - 008φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 007φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 006φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (αξία) - παράδειγμα σχεδίασης - 005φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 004φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίου - 003φωτογραφία τατουάζ BDSM (τατουάζ BDSM) (τιμή) - παράδειγμα σχεδίασης - 002

Για να κάνετε μια εικόνα μιας πάπιας στο σώμα θα πρέπει να γίνει από υψηλούς επαγγελματίες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το τατουάζ περιέχει φωτεινά χρώματα και πολλές μικρές λεπτομέρειες..

Σκλαβιά καρδιά

Έχει πολλές επιλογές για εκτέλεση και τοποθεσία στο σώμα. Το νόημά του υποδεικνύεται από το ίδιο το όνομα του τατουάζ. Κατά κανόνα, είναι κρυμμένο ή κατασκευασμένο σε μικροσκοπικά μεγέθη. Άλλες, η καρδιά του σκλάβου δεν βλέπει, αλλά είναι προσβάσιμη μόνο στο βλέμμα ενός ατόμου στο οποίο υπάρχει εμπιστοσύνη και κατανόηση.

Κλειδαρότρυπα

Αυτό είναι ένα οπτικό μήνυμα πλήρους προσκόλλησης και ανήκει σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Το πηγάδι λέει ότι η καρδιά του ιδιοκτήτη του τατουάζ είναι κλειδωμένη και δεν θα υποχωρήσει σε άλλο άτομο. Το τατουάζ γεμίζεται συχνά στο πλαίσιο των φτερών και τοποθετείται στο στήθος, στην περιοχή της καρδιάς. Οι γραμμές αυτού του μέρους του σώματος μπορούν να συμπληρώσουν αρμονικά ολόκληρη τη σύνθεση..

Σκλάβος γραμμωτός κώδικας

Ο πρώτος συγγραφέας και εμπνευστής αυτού του σχεδίου ήταν ο S.M. Ανακατεύοντας στην τριλογία του Domination. Αυτός είναι ένας πικάντικος τρόπος επίδειξης μιας θέσης σε ένα Θέμα. Η σύμβαση είναι ότι κάθε προϊόν και πράγμα έχει το δικό του γραμμωτό κώδικα και το τατουάζ δείχνει την ατομικότητα κάθε «σκλάβου» στο Θέμα.

Αυτό είναι το συμβατικό όνομα ενός δευτερεύοντος, χοντρικά μιλώντας – το πιστοποιητικό του, ένας τρόπος ελέγχου στον σύγχρονο κόσμο. Αυτό το τατουάζ είναι πολύ κοινό και αγαπήθηκε από πολλούς..

Ενδιαφέρον, και ίσως ακόμη και σημαντικό να γνωρίζουμε τατουάζ bdsm έννοια περιγράφεται παρακάτω. Λίγοι απλοί άνθρωποι γνωρίζουν τι θα συζητηθεί παρακάτω..

Τριφύλλι

Λοιπόν, αυτό το σύμβολο πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή. Είναι κάτι σαν στεφάνι, «κάθεται στο θρόνο» πάνω από όλα τα άλλα σύμβολα. Αυτό είναι το επίσημο έμβλημα του BDSM, το οποίο έχει βαθιά πολύπλευρη σημασία..

Για τους απλούς ανθρώπους, δεν σημαίνει τίποτα, αλλά για όσους βρίσκονται στο Θέμα, είναι μια κάρτα, ένα πρότυπο και ένα ενημερωτικό σημάδι. Εδώ υπάρχει ένα σύνολο τριών κανόνων: εθελοντισμός, ασφάλεια, ορθολογισμός. Το σύμβολο υποδηλώνει την υπό όρους διαίρεση των συμμετεχόντων σε ρόλους: επάνω, κάτω και καθολικά (διακόπτες).

Επιπλέον, το τριφύλλι συνδυάζει τις πλευρές Β&Δ με Δ&C και C&Μ. Υπάρχει μια μη τυχαία ομοιότητα με το πρόσημο Γιν-Γιανγκ και η σημασία του είναι παρόμοια. Είναι η αλληλεπίδραση και το συμπλήρωμα των τριών πλευρών. Το χρώμα / ο σχεδιασμός του τριφυλλιού είναι επίσης συμβολικό. Το μεταλλικό χρώμα, όπως η λάμψη των δεσμών, δείχνει υποταγή και κυριαρχία, χρώμα – μεταφέρει τον χρωματισμό αντικειμένων από λάτεξ (κόκκινο) και δέρματος (μαύρο) που χρησιμοποιούνται σε εκλεπτυσμένα σεξουαλικά παιχνίδια.

Δες το βίντεο:

Στο τέλος, πρέπει να ειπωθούν τα εξής. Τα τατουάζ BDSM διαφέρουν συγκεκριμένα από άλλα είδη “διακόσμησης” σώματος, οπότε προσέξτε όταν επιλέγετε τα κοσμήματά σας! Για όσους στο Θέμα θα ενδιαφερθούν να μάθουν για την ύπαρξη ενός ειδικού σετ τατουάζ – δείξτε θεματικούς ανθρώπους ποιοι είστε!

Παρασκευάστηκε από: spartakc (Spartak)