Φωτογραφία τατουάζ

Τα τατουάζ της Bella Thorne

Εδώ μπορείτε να μάθετε τα πάντα για Το τατουάζ της Bella Thorne, δείτε τα παραδείγματα φωτογραφιών των σχεδίων τατουάζ, μάθετε για το νόημά τους, την ερμηνεία και την ιστορία της εμφάνισης στο σώμα μιας διασημότητας.

Bella Thorne tattoo - εικόνα

Τα τατουάζ της Bella Thorne – όλη η διασκέδαση

Όσον αφορά τα τατουάζ, η Bella Thorne σίγουρα έχει κάτι να καυχηθεί. Εδώ και ο μυστηριώδης αριθμός “93” στο αντιβράχιο, και το μουστάκι στο δάχτυλο και η καρδιά στην παλάμη. Στα 21, η ηθοποιός κατάφερε να αποκτήσει σχεδόν δώδεκα τατουάζ και, φαίνεται, το κορίτσι δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί..

It’sρθε λοιπόν η ώρα να καταλάβουμε τουλάχιστον τα υπάρχοντα τατουάζ Bella Thorne..

Η εξερεύνηση όλων των τατουάζ της πρώην σταρ του Disney Channel δεν ήταν εύκολη. Μετά από όλα, ήταν απαραίτητο να περιγράψουμε και πολύ μικροσκοπικά τατουάζ, τα οποία μπορούν να αγνοηθούν, και μεγάλα τατουάζ, τα οποία είναι δύσκολο να κρυφτούν (και ακόμη πιο δύσκολο να ξεχαστούν).

Τώρα φέρνουμε στην προσοχή σας το αποτέλεσμα της έρευνας – μια πλήρη περιγραφή της συλλογής τατουάζ της Bella Thorne.

Bella Thorne tattoo - αριθμοί 93

 1. Αριθμός 93, εκτελείται με κόκκινο μελάνι στον πήχη

Ο Thorne έκανε αυτό το τατουάζ το 2017. Αυτό δεν είναι το έτος γέννησης της ηθοποιού (η ίδια η Μπέλα γεννήθηκε το 1997). Στις 19 Ιανουαρίου 1993, γεννήθηκε η αδελφή της Bella, Dani Thorne. Οι αδελφές είναι πολύ κοντά μεταξύ τους – αυτό και άλλα τατουάζ, τα οποία θα συζητηθούν παρακάτω, μπορούν να θεωρηθούν ως επιβεβαίωση αυτού..

Το τατουάζ της Bella Thorne - λέξεις άγρια ​​γάτα

 1. Οι λέξεις “άγριο “και”γατούλα “ (“Wild” και “kitty”) στους αριστερούς και δεξί αστραγάλους

Αυτό το τατουάζ έγινε από τον Thorne το 2016. Ταν η πέμπτη ηθοποιός που έκανε τατουάζ από τον διάσημο καλλιτέχνη τατουάζ Daniel Winter. Αυτό δεν είναι το πρώτο τατουάζ “γάτας” της Bella (θα το δείτε αργότερα). Όσον αφορά το νόημά του, τότε, όπως έγραψε η ίδια η ηθοποιός στο Instagram, “η έννοια του τατουάζ είναι προφανής”..

Bella Thorne τατουάζ - μουστάκι γάτας

 1. Μουστάκια γάτας στο δείκτη του αριστερού χεριού

Το ίδιο 2016, η αγάπη του Thorne για το θέμα «γάτα» είχε ως αποτέλεσμα ένα άλλο τατουάζ (αυτή τη φορά στο δάχτυλο) που απεικόνιζε τη μύτη και τα μουστάκια μιας γάτας. Η ηθοποιός παρουσίασε ένα μικροσκοπικό τατουάζ, δημοσιεύοντας μια selfie στην οποία κρατά το δάχτυλό της στο πρόσωπό της, σαν να προσπαθεί να πείσει τους θαυμαστές ότι όντως έχει μύτη γάτας..

Bella Thorne τατουάζ - καρδιά στην παλάμη

 1. Καρδιά στην παλάμη του χεριού σας (στη βάση του αντίχειρα)

Το 2016, η Bella Thorne στρέφεται ξανά στον Daniel Winter για να καρφώσει ένα μικρό περίγραμμα μιας καρδιάς στην παλάμη του χεριού της. Η καρδιά είναι ένα ζευγαρωμένο τατουάζ. Η ίδια καρδιά κοσμούσε την παλάμη του Tony Brewer, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν ο τακτικός κομμωτής και μακιγιέρ της ηθοποιού. Στο Instagram, η ηθοποιός δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με την Tanya Brewer (πιο συγκεκριμένα, μια κοινή φωτογραφία των παλαμών τους), λέγοντας ότι ήταν ευχαριστημένη με το τατουάζ μικρού ζεύγους και ευχαριστώντας τον Winter για το έργο.

Bella Thorne τατουάζ - καρδιά στον ώμο

 1. Καρδιά στον ώμο (κάτω από την κλείδα)

Μια άλλη «καρδιά» ο Τορν τρύπησε στον ώμο, από την πλευρά του στήθους, δίπλα στην φακίδα. Αυτό το τατουάζ, που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του στήθους, σημαίνει “ευτυχία” και “αποδοχή”. Ο Daniel Winter έγινε επίσης ο συγγραφέας του τατουάζ. «Λατρεύοντας το νέο μου μικροσκοπικό τατουάζ», έγραψε ο Thorne στο Instagram. Στη συνέχεια κάλεσε τους θαυμαστές να επισκεφτούν το προφίλ του Γουίντερ για να δουν ακόμη περισσότερα έργα του..

Bella Thorne Tattoo - Β 2

 1. Β2 στον καρπό

Η Bella Thorne και η καλύτερή της φίλη Bella Pendergast αποφάσισαν να διαιωνίσουν τη φιλία τους (και ταυτόχρονα το γεγονός ότι μοιράζονται το ίδιο όνομα για δύο) διακοσμώντας τον καρπό τους με το γράμμα B με δείκτη 2. Στο Instagram της, η Bella έγραψε “B2 με αγάπη “συνοδεύεται από την υπογραφή hashtag” καλύτεροι φίλοι “.

Τα τατουάζ της Bella Thorne - αστέρια και μισό φεγγάρι

 1. Αστέρια και μισοφέγγαρο στον αστράγαλο

Ένα άλλο τατουάζ αφιερωμένο στην αδελφή της Bella είναι η Dani. Αυτή τη φορά, η φιλία των αδελφών προορίζεται να συμβολίσει ένα μισοφέγγαρο με δύο μικρά αστέρια. Ο Dani Thorne έχει έναν δίδυμο πλανήτη με ένα δαχτυλίδι στο ίδιο μέρος..

Bella Thorne tattoo - γάτα πίσω από το αυτί

 1. Γάτα πίσω από το αυτί

Αυτό είναι το πρώτο τατουάζ της Bella και, ταυτόχρονα, το πρώτο της τατουάζ “γάτας”. Ο συγγραφέας του τατουάζ είναι ο διάσημος καλλιτέχνης τατουάζ Dr. Wu. Το τατουάζ απεικονίζει μια γάτα να κοιτά πονηρά όλους όσους τολμούν να την κοιτάξουν.

Τατουάζ Bella Thorne - γραμμές

 1. Γραμμές στον αγκώνα

Το 2017, ο Thorne πλησίασε τον Stone για ένα εξαιρετικά οδυνηρό τατουάζ αγκώνα. Ο σχεδιασμός έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι γραμμές και τα σημεία που βρίσκονται σε έναν κύκλο να θυμίζουν κάπως τον ήλιο (ειδικά όταν ο αγκώνας είναι λυγισμένος). Τι σημαίνει αυτό το τατουάζ είναι άγνωστο. Αλλά, προφανώς, για τον Thorn είναι εξαιρετικά σημαντικό (ή απλά του αρέσει) – διαφορετικά, γιατί να υπομείνεις έναν τέτοιο πόνο?

Το τατουάζ της Bella Thorne - σ 'αγαπώ

 1.  Εγώ αγάπη εσείς “ (“Σ ‘αγαπώ”) στον ώμο

Το 2017, η Μπέλα αποφάσισε να διακοσμήσει τον ώμο της με τη φράση “Σ ‘αγαπώ”, περνώντας ομαλά από ώμο σε πλάτη. Ο Thorne αποφάσισε να παρουσιάσει το τατουάζ στο Instagram χρησιμοποιώντας μια selfie. Η τόπλες φωτογραφία δείχνει ότι οι λέξεις, ομαλά καμπυλώνοντας, επαναλαμβάνουν το σχήμα του στήθους της ηθοποιού. Η επιγραφή γίνεται κατά μήκος του ουράνιου τόξου – όλα τα γράμματα είναι διαφορετικά χρώματα. Το τατουάζ σχεδιάστηκε ως ζευγάρι με μια άλλη (όχι τόσο χαριτωμένη) επιγραφή που βρίσκεται στο σώμα του Thorn παρακάτω.

Bella Thorne Tattoo - Bite Me

 1. Δάγκωμα Εγώ “ (“Bite me”) σχεδόν στον γλουτό

Η επιγραφή “Bite me” βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη μέση, στην περιοχή του γλουτιαίου μυός. Σε αντίθεση με το ατμόλουτρο “Σ ‘αγαπώ”, το τατουάζ γίνεται με μαύρα κεφαλαία γράμματα.

Το τατουάζ της Bella Thorne - αν χαθεί

 1.  “Αν χαμένος, εύρημα δίδυμος “ (“Αν χαθείτε, βρείτε το δίδυμο”) στο πόδι

Ένα άλλο ζευγάρι τατουάζ της Bella με την αδερφή της (μέχρι στιγμής το τελευταίο). Οι λέξεις είναι γραμμένες με κεφαλαία γράμματα στο ένα πόδι της Μπέλλα και στο (απέναντι) σε ένα της αδερφής της. Όταν οι αδελφές βάζουν τα πόδια τους η μία δίπλα στην άλλη, δύο πανομοιότυπες φράσεις τοποθετούνται η μία κάτω από την άλλη..

Bella Thorne tattoo - τατουάζ φρυδιών

 1. Τατουάζ φρύδια

Ένα άλλο (αυτή τη φορά αρκετά οικείο) τατουάζ Thorne έκανε στο … πρόσωπο. Πρόκειται για τατουάζ φρυδιών. Το 2016, η ηθοποιός όχι μόνο φωτίζει τα φρύδια της με μελάνι, αλλά τεκμηριώνει αυτήν τη (παρεμπιπτόντως, εξαιρετικά οδυνηρή) διαδικασία με τη μορφή μιας σειράς φωτογραφιών. Μια σειρά εικόνων απεικονίζει όλα τα στάδια – από την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Bella Thorne τατουάζ - φύλλο στο μπράτσο

 1. Φύλλο στο χέρι (πιο κοντά στην κάμψη του αγκώνα)

Ο Thorn προτιμά να μην μιλάει για αυτό το τατουάζ. Ωστόσο, πολλοί πιστεύουν ότι αυτό δεν είναι άλλο από ένα φύλλο μαριχουάνας – άλλωστε, η ηθοποιός έχει επανειλημμένα ομολογήσει την αγάπη της για το “ζιζάνιο”.

Δες το βίντεο:

Το κείμενο του άρθρου ετοιμάστηκε από τους: annett-anna (Anna)