Φωτογραφία τατουάζ

Σκίτσα του τατουάζ cornflower

Εδώ μπορείτε να δείτε τα συλλεγμένα από εμάς σχέδια τατουάζ αραβοσίτου, εξοικειωθείτε με τα χαρακτηριστικά και τις επιλογές για το σχέδιο τατουάζ. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα προτεινόμενα σχέδια για επεξεργασία και να δημιουργήσετε το δικό σας, μοναδικό σχέδιο με τον καλλιτέχνη – μόνο ως επιλογή για τη δημιουργία μιας ιδέας. Μην επαναλαμβάνετε τα τατουάζ άλλων ανθρώπων! Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

  • Η έννοια του τατουάζ cornflower
  • Φωτογραφία τατουάζ αραβοσίτου

Σκίτσα τατουάζ Cornflower - μια συλλογή σχεδίων για ένα τατουάζ cornflower και ενδιαφέρουσες πληροφορίες

Σκίτσα τατουάζ Cornflower – μια συλλογή σχεδίων για ένα τατουάζ cornflower και ενδιαφέρουσες πληροφορίες

Σκίτσα ενός τατουάζ αραβοσίτου – όλα τα πιο ενδιαφέροντα

Σήμερα, η τέχνη του τατουάζ καταλαμβάνει μια σημαντική θέση στη ζωή ολόκληρης της κοινωνίας. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν ένα ενδιαφέρον τατουάζ και όχι μόνο να εφαρμόσουν ένα σχέδιο στο σώμα, αλλά και να δώσουν σε αυτό το σχέδιο ιδιαίτερη σημασία. Με βάση τον χαρακτήρα, τις εσωτερικές απόψεις του κόσμου, ο καθένας επιλέγει για τον εαυτό του ένα είδος σχεδίου που ταιριάζει μόνο σε αυτόν. Σε αυτό το άρθρο, θέλουμε να σας πούμε κάτι ενδιαφέρον για το τατουάζ Cornflower..

Η προέλευση του ονόματος Cornflower

Για πολύ καιρό, πιστεύεται ότι το όνομα “Cornflower” προέρχεται από το ελληνικό “βασιλικό”. Θυμίζει το ρωσικό όνομα “Vasily”. Κάποτε στην αρχαία Ελλάδα, το καλαμποκάλευρο λεγόταν το λουλούδι του τσάρου. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το όμορφο λουλούδι είναι γνωστό στην ίδια την Ιαπωνία. Εκεί θεωρείται σύμβολο ομορφιάς, απλότητας και αλήθειας της ζωής. Για τους νότιους Σλάβους, κάποτε, πολύ καιρό πριν, αυτό το λουλούδι έπαιξε σημαντικό ρόλο στις τελετές μνήμης και στις τελετές κηδείας..

Τι συμβολίζει το άνθος αραβοσίτου;

Το Cornflower είναι σύμβολο εμπιστοσύνης, ανοιχτότητας και πίστης. Με αυτό το όμορφο λουλούδι αποδεικνύεται ότι συνδυάζει τέλεια τη χάρη, τη λιχουδιά και την απλότητα. Σήμερα, πιστεύεται ότι το να δώσεις ένα αραβοσίτου σημαίνει να πεις για τα κρυμμένα συναισθήματά σου, τα οποία δεν τολμούν να εκφράσουν άμεσα..

Χρήσιμο για το λουλούδι αραβοσίτου

Μια φορά κι έναν καιρό, οι βαφές φτιάχνονταν ακόμη και από κορνφλάουρ. Η ίδια η τεχνική παραγωγής χρωστικών από αυτά τα όμορφα λουλούδια ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Τα εξωτερικά πέταλα του λουλουδιού χρησιμοποιήθηκαν για τη λήψη μπλε χρώματος. Και τα πέταλα, τα οποία είναι σωληνοειδή, έχουν χρησιμοποιηθεί για να παράγουν μια φωτεινή μπλε απόχρωση. Επιπλέον, αυτά τα χρωστικά είχαν καλή αντοχή. Αυτό αποδεικνύεται από το ίδιο το στεφάνι από αραβοσίτου, το οποίο βρέθηκε στον τάφο του διάσημου Τουταγχαμών. Για πολλές χιλιετίες που βρισκόταν το στεφάνι στον τάφο, δεν έχει χάσει τις υπέροχες αποχρώσεις του..

Οι ρωσικοί λαοί έχουν επίσης θρύλους για τα αραβοσίτου. Ένα από αυτά λέει για την όμορφη αγάπη μιας γοργόνας και ενός απλού εργατικού τύπου Βασίλι. Ο μύθος λέει ότι αυτοί οι δύο εραστές δεν μπορούσαν να αποφασίσουν πού θα ζήσουν καλύτερα – στη στεριά ή στο νερό. Ως αποτέλεσμα της διαμάχης, η γοργόνα μετέτρεψε τον αγαπημένο της Βασίλι σε ένα όμορφο λουλούδι αραβοσίτου, το οποίο έχει χρώμα παρόμοιο με το χρώμα της θάλασσας..

Τα μέρη του σώματος που πρέπει να κάνουν τατουάζ

Τις περισσότερες φορές, το τατουάζ Cornflower εφαρμόζεται στον καρπό. Άλλωστε, είναι ο καρπός που θεωρείται το λεπτό μέρος του σώματος. Και δεδομένου ότι γνωρίζουμε για την έννοια αυτού του όμορφου λουλουδιού, είναι ο καρπός που είναι το πιο κατάλληλο μέρος για εφαρμογή. Λιγότερο συχνά, αυτό το σκίτσο εφαρμόζεται στο πάνω μέρος της πλάτης. Ένα άλλο κατάλληλο μέρος για ένα τέτοιο τατουάζ είναι ο αστράγαλος, επίσης ένα τρυφερό μέρος στο σώμα..

Σκίτσα ενός τατουάζ Cornflower – μια συλλογή σχεδίων για ένα τατουάζ από 31/05/2019 (80 σκίτσα):

Δες το βίντεο:

 Παρασκευάστηκε από: alenka123 (Khasanova Έλενα Σεργκέεβνα)