Φωτογραφία τατουάζ

Τα τατουάζ της Diana Arbenina

Εδώ μπορείτε να δείτε Το τατουάζ της Diana Arbenina, θα μάθετε τα πάντα για το νόημα και την ιστορία των σχεδίων, πιθανό νόημα, εξοικειωθείτε με ενδιαφέρουσες φωτογραφίες.

Τατουάζ από την Diana Arbenina - επιλογές για σχέδια στη φωτογραφία

Τατουάζ από την Diana Arbenina – επιλογές για σχέδια στη φωτογραφία

Σας υπενθυμίζουμε ότι αν στραφείτε στην ιστορία του τατουάζ του τραγουδιστή με σκοπό να εφαρμόσετε ένα παρόμοιο μοτίβο στο σώμα σας, θα πρέπει να σκεφτείτε να προσθέσετε κοσμήματα στην εικόνα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις πιο αξιόλογες επιλογές σε αυτόν τον ιστότοπο.

Όλα για τα τατουάζ της Diana Arbenina

Η Diana Arbenina είναι η πιο διάσημη ροκ τραγουδίστρια στη Ρωσία, μέλος και σολίστ του διάσημου συγκροτήματος “Night Snipers”. Μαζί με τον S. Surganova, το ταλέντο της έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των Ρώσων θαυμαστών και εκτός της χώρας. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της, έκανε πολλά προσωρινά τατουάζ – όλα προορίζονταν για τις συναυλίες της. Σχετικά με το τατουάζ της Diana Arbenina, το νόημά τους, στην οποία είναι αφιερωμένα, με τα οποία σχετίζονται αυτές οι επιγραφές στο σώμα – αυτό θα συζητηθεί περαιτέρω.

Το προσωρινό τατουάζ της Νταϊάνα στο μπράτσο

Στις συναυλίες της, η Νταϊάνα εμφανιζόταν συχνά με ένα τατουάζ – μια όμορφη αφαίρεση με τη μορφή κλαδιών δέντρων. Αν και προσωρινό, αλλά πραγματικό αριστούργημα. Αλλά το 2013, η Arbenina εμφανίστηκε στη σκηνή, μπροστά στους θαυμαστές της με ένα τατουάζ – μια επιγραφή στα εβραϊκά. Πολλοί δήλωσαν αμέσως ότι αυτό είναι ένα πραγματικό τατουάζ – αλλά η ίδια η τραγουδίστρια δεν έχει δώσει ακόμη σχόλια για αυτό το θέμα..

Παρ ‘όλα αυτά, γύρω από το τατουάζ στο μπράτσο του Arbenin έγινε πολλή συζήτηση και συζήτηση για το αν ήταν προσωρινό ή μόνιμο. Η ίδια η επιγραφή είναι στα αρχαία εβραϊκά – η Νταϊάνα δεν σχολιάζει τι σημαίνει. Αλλά, πιθανότατα, είναι αφιερωμένη στον αγαπημένο της – από την εβραϊκή επιγραφή μεταφράζεται ως “Μεταξύ μας, μόνο εμείς”. Σε μια από τις ομιλίες της, η Arbenina δήλωσε ότι αφιέρωσε αυτό το τατουάζ στην ειλικρινή πίστη της σε ανώτερες δυνάμεις, αφιερώνοντάς το μόνο στον Θεό..

Μια τέτοια επιγραφή εμφανίστηκε στον τραγουδιστή πέρυσι – πηγαίνει από τον ίδιο τον καρπό στον αγκώνα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι έγινε με ειδική χέννα. Σε όλες τις ερωτήσεις, ο τραγουδιστής απάντησε ότι όλα και όλοι πρέπει να είναι αληθινά, πραγματικά. Η Νταϊάνα σημείωσε στη συνέντευξή της ότι πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι αν πολεμήσουμε, τότε όχι για να ζωγραφίσουμε, αλλά με αίμα.

Τελευταίες τάσεις

Στις τελευταίες συναυλίες και μια φωτογραφία του σολίστ, οι θαυμαστές της μπορούσαν να δουν 2 νέα τατουάζ στο σώμα της. Έτσι, στον δεξί ώμο του τραγουδιστή φαίνεται η επιγραφή “ARTISTRUTH” – μεταφράζεται ως η Τέχνη είναι αλήθεια. Και για την τραγουδίστρια, αυτά δεν είναι μόνο λόγια – αυτά είναι ο τρόπος ζωής και οι προτεραιότητες της ζωής, η σκέψη και ο εσωτερικός κόσμος που αντικατοπτρίζονται στα τραγούδια της ζωής της.

Επίσης, το εσωτερικό μέρος του αριστερού χεριού της Νταϊάνα είναι διακοσμημένο με μια περίπλοκη φράση – το τατουάζ “Γράφω τη δική μου ιστορία”. Το τελευταίο μεταφράζεται ως το γεγονός ότι κάθε δημιουργός του δικού του πεπρωμένου – οι οπαδοί συζήτησαν δυναμικά το νόημα και τη σημασία του. Αλλά το ίδιο τατουάζ και το νόημά του, ο ηγέτης και σολίστ του ροκ συγκροτήματος “Night Snipers”, αν και έδειξε στις αρχές του φθινοπώρου σε μια συναυλία στο Πράσινο Θέατρο, έφυγε χωρίς σχόλιο.

Πολλοί δημοσιογράφοι έκαναν ερωτήσεις για όλο και περισσότερα νέα σχέδια, τατουάζ στο σώμα της Νταϊάνα – όλοι βασανίζονται από το ερώτημα τι προκάλεσε μια τέτοια λαχτάρα για τατουάζ σώματος. Η Arbenina απαντά σε όλες τις ερωτήσεις ότι με αυτόν τον τρόπο παλεύει με τον δικό της πόνο, ο οποίος εξακολουθεί να είναι υπερβολικός στην προσωπική της ζωή. Και το ερώτημα αν η Diana έχει προσωρινά τατουάζ στο σώμα της δεν έχει σημασία για πολλούς, αφού το έργο της Arbenina προσελκύει πάντα θαυμαστές και θαυμαστές της τέχνης της. Και ένα τατουάζ είναι ένας λόγος για να σας υπενθυμίσω τον εαυτό σας και να εκφράσετε τη γνώμη σας..

Φωτογραφία τατουάζ από την Diana Arbenina από 04/10/2017

φωτογραφία Τατουάζ από την Diana Arbenina (τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίασης - 001 φωτογραφία Τατουάζ από την Diana Arbenina (τατουάζ) (αξία) - ένα παράδειγμα σχεδίου - 006 φωτογραφία Τατουάζ από την Diana Arbenina (τατουάζ) (αξία) - ένα παράδειγμα σχεδίου - 005

φωτογραφία Τατουάζ από την Diana Arbenina (τατουάζ) (αξία) - ένα παράδειγμα σχεδίου - 004 φωτογραφία Τατουάζ από την Diana Arbenina (τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίασης - 003 φωτογραφία Τατουάζ από την Diana Arbenina (τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίασης - 002

Δες το βίντεο:

Παρασκευάστηκε από: tyrchina (Natalia Turchina)