Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ firebird

Το πτηνό της φωτιάς, ως το ρωσόφωνο ανάλογο του φοίνικα, συμβολίζει την αναγέννηση. Αυτός είναι ο καθοριστικός παράγοντας για το τι μπορεί να είναι έννοια τατουάζ firebird. Είναι σύμβολο κυκλικότητας, αιωνιότητας και ανανέωσης. Παραδόξως, αυτό το πλάσμα συνδέεται με τη φωτιά. Οι αρχαίοι Σλάβοι συνέδεαν αυτό το σύμβολο με τον ήλιο. Αυτό το πουλί στο σύνολό του ήταν ένα είδος φυλαχτό για αυτούς. Πιστεύεται ότι η εικόνα της φέρνει καλή τύχη και ευτυχία. Στην αρχαία Ρώμη, αυτό το πουλί απεικονιζόταν σε νομίσματα, συμβόλιζε την αιώνια ζωή της αυτοκρατορίας. Στον πρώιμο Χριστιανισμό, αυτό το πλάσμα εφαρμόστηκε συχνά σε ταφόπλακες. Το πουλί συνδέθηκε με την αφθαρσία της ψυχής.

Θάνατος στο Phoenix Tattoo

Ασυνήθιστο πουλί και σκελετός πυρετού σε ένα τατουάζ στο πλευρό μιας γυναίκας.

Ποια είναι η έννοια και η έννοια του τατουάζ firebird?

Με την ευρύτερη έννοια, το τατουάζ θερμότητας ενός πουλιού σημαίνει αναγέννηση και αιωνιότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύεται ότι ένα τέτοιο τατουάζ μπορεί να παρατείνει τη ζωή ενός ατόμου. Μια τέτοια εικόνα στο δέρμα μπορεί να σημαίνει ότι ένα άτομο ζει σε αρμονία και πλήρη κατανόηση των θεμελιωδών νόμων του σύμπαντος. Εκείνοι. συνειδητοποιεί ότι όλα στη ζωή είναι κυκλικά, όλα επαναλαμβάνονται κατά καιρούς με τη μία ή την άλλη μορφή. Επίσης, ένα τέτοιο τατουάζ μπορεί να σημαίνει σοφία, πλούσια εμπειρία ζωής. Μερικές φορές ένα τατουάζ με τη μορφή ενός πουλιού πυρετού μπορεί να σημαίνει δύναμη. Μπορεί να πει ότι ο ιδιοκτήτης της έχει τη δύναμη του πνεύματος και συνεχίζει να προχωρά, παρά όλα τα εμπόδια που προκύπτουν..

Φωτεινός φλογερός Φοίνικας στο τατουάζ

Κλασικό παράδειγμα τατουάζ Φοίνιξ (πυρκαγιά).

Μερικές φορές η ζέστη του πουλιού ως τατουάζ γεμίζεται ως φυλαχτό. Πιστεύεται ότι ένα τέτοιο τατουάζ φέρνει καλή τύχη και ευτυχία σε ένα άτομο..

Σε γενικές γραμμές, ένα τέτοιο τατουάζ δεν έχει φύλο, το γεμίζουν άνδρες και γυναίκες. Το “φλογερό πουλί” είναι γεμισμένο σε διάφορα μέρη του σώματος. Το στυλ εκτέλεσης τέτοιων έργων είναι επίσης ποικίλο. Μερικές φορές το πουλί απεικονίζεται συμβολικά, θυμίζει μόνο αυτό το εκπληκτικό πλάσμα και μερικές φορές απεικονίζεται πολύ ρεαλιστικά. Πολλά τατουάζ με μια τέτοια εικόνα είναι πολύ λεπτομερή και εντοπίζονται στην παραμικρή λεπτομέρεια. Τέτοια πολύπλοκα έργα, κατά κανόνα, γίνονται έγχρωμα, πολύχρωμα και πολύ έντονα. Τα έργα είναι πιο συμβολικά, μπορούν να γίνουν ασπρόμαυρα.

Ασυνήθιστος φοίνικας σε ένα τατουάζ σε όλη την πλάτη

Γυναικείο τατουάζ με ένα πουλί (φοίνικας) σε ολόκληρη την πλάτη.

Μπορείς να βλέπεις:

SKETCHES TATTOO HEAT BIRD

PHOTO TATTOO HEAT BIRD