Φωτογραφία τατουάζ

Glitter φωτογραφία τατουάζ

Glitter τατουάζ είναι ένα είδος παραφυάδας στο body art και στο όνομά του είναι δεμένο με το αγγλικό: “glitter-tattoo”. Σε αυτήν την ενότητα, έχουμε συλλέξει παραδείγματα τατουάζ λάμψης για εσάς σε φωτογραφίες τελειωμένων έργων. Για όσους θέλουν να λάβουν περισσότερες θεματικές πληροφορίες, προσφέρουμε δύο υλικά για γνωριμία:

  • Η έννοια του τατουάζ λάμψης
  • Σκίτσα για τατουάζ με λάμψη

Φωτογραφία τατουάζ Glitter: παραδείγματα τελειωμένων έργων προσωρινών τατουάζ σε φωτογραφίες

Φωτογραφίες τατουάζ με λάμψη - παραδείγματα τελειωμένων έργων

Φωτογραφίες τατουάζ με λάμψη – παραδείγματα τελειωμένων έργων

Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται κυρίως για την ερώτηση: “Πόσο διαρκεί ένα τατουάζ με λάμψη;” Ένα τατουάζ με πούλιες διαρκεί περίπου από 2 έως 25 ημέρες.

Τα τατουάζ με λάμψη είναι εξαιρετικά φωτεινά και πιασάρικα, έχουν μεγάλες παραλλαγές στο σχεδιασμό και τη χρήση, γεγονός που τα έκανε πολύ δημοφιλή σε σύντομο χρονικό διάστημα..

Πώς εμφανίστηκαν τα λαμπερά τατουάζ?

Στα μέσα της δεκαετίας του 1900, το τατουάζ glitter εμφανίστηκε ως μια πιο σύγχρονη εναλλακτική λύση στα παλιά γνωστά τατουάζ προσωρινής μεταφοράς. Εκτός των συνόρων της χώρας μας, τα τατουάζ λάμψης προσφέρονταν συχνά ως επιπλέον μπόνους (δώρο) σε μεγάλα δίκτυα για αγορές που πραγματοποιούνταν στο κατάστημα.

Μέχρι τη δεκαετία του ’70, υπήρχε ένα εκτεταμένο κύμα μεταφερόμενων τατουάζ, με κάρτες μπέιζμπολ, που είχαν μεγάλη ζήτηση..

Στη συνήθη μορφή τους, αυτά τα τατουάζ παρουσιάστηκαν το 2005 σε ένα από τα φεστιβάλ στην Ταϊλάνδη..

Στη χώρα μας, τέτοια τατουάζ αντιπροσωπεύονται ευρέως σε σαλόνια τατουάζ και διάφορα σαλόνια ομορφιάς, ως διαδικασία που αποσκοπεί στην αύξηση της οπτικής ελκυστικότητας..

Πώς να φτιάξετε ένα τατουάζ με λάμψη?

Αυτά τα τατουάζ εφαρμόζονται στο σώμα με έναν εξαιρετικά απλό τρόπο, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένη κόλλα και ένα στένσιλ, με λάμψεις ή στρας διαφόρων χρωμάτων και σχημάτων..

Οι λάμψεις κερδίζουν γρήγορα δημοτικότητα, τα οποία, όταν εφαρμόζονται σε ένα τατουάζ με λάμψη, αρχίζουν να λάμπουν στο υπεριώδες φως και φαίνονται υπέροχα σε ντίσκο και νυχτερινά κέντρα.

Φωτογραφία από τατουάζ glitter από 25/05/2015

LΗΦΙΑΚΗ ΚΑΜΕΡΑ OLYMPUS

LΗΦΙΑΚΗ ΚΑΜΕΡΑ OLYMPUS LΗΦΙΑΚΗ ΚΑΜΕΡΑ OLYMPUS

LΗΦΙΑΚΗ ΚΑΜΕΡΑ OLYMPUS

δείτε βίντεο με τατουάζ λάμψης

Μπορείς να βλέπεις:

ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ GLITTER

ΣΚΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΤΑ GLITTER