Φωτογραφία τατουάζ

Φωτογραφία τατουάζ hamsa

Εδώ μπορείτε να δείτε ενδιαφέροντα φωτογραφία τατουάζ hamsa, που θα σας μυήσει στις υπάρχουσες επιλογές τατουάζ και θα σας επιτρέψει να επιλέξετε τη βάση για τη δημιουργία μιας μοναδικής ιδέας για το μελλοντικό σας τατουάζ. Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

  • Η έννοια του τατουάζ hamsa
  • Σκίτσα τατουάζ Hamsa

Φωτογραφία τατουάζ hamsa - πρωτότυπα παραδείγματα σχεδίων τατουάζ στη φωτογραφία

Όλα για τα χαρακτηριστικά της εικόνας και τη φωτογραφία του τατουάζ hamsa

Η Μέση Ανατολή πάντα προσελκύει με την πολυτέλεια και το μυστήριο της. Είναι πλούσιο σε ιερά φυλαχτά που έχουν τη δική τους μοναδική ιστορία. Ένα από αυτά τα φυλαχτά θεωρείται χαμσά. Είναι μια παλάμη με πέντε κλειστά δάχτυλα, στη μέση της οποίας υπάρχει ένα σχέδιο. Αυτή η εικόνα ήταν πολύ δημοφιλής στους μουσουλμάνους επειδή η ιστορία της ξεκίνησε στο Ισλάμ. Αυτό το φυλαχτό έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο με τη μορφή κοσμημάτων, διακοσμητικών στοιχείων ή μοτίβου στο σώμα..

Ο μαγικός φοίνικας, αν και περιέχει χαριτωμένες γραμμές συνυφασμένες με επιδέξια λουλούδια, δεν χάνει τη δημοτικότητά του στους άνδρες. Το τατουάζ Hamsa έχει διαφορετικές έννοιες ανάλογα με το φύλο..

Φωτογραφία σχεδίου τατουάζ hamsa 20/10/2018 №024 - σχέδιο τατουάζ hamsa - Φωτογραφία σχεδίου τατουάζ hamsa 20.10.2018 №026 - σχέδιο τατουάζ hamsa - Φωτογραφία σχεδίου τατουάζ hamsa 20/10/2018 №029 - σχέδιο τατουάζ hamsa -

Τατουάζ Hamsa: έννοια για τις γυναίκες

Το φυλαχτό προορίζεται για γυναίκες που θέλουν να βιώσουν την ευτυχία της μητρότητας. Θα εκτελέσει τη λειτουργία προστασίας τόσο για τη μητέρα όσο και για το παιδί της. Το φυλαχτό εκτελεί επίσης μια σημαντική λειτουργία – προσελκύει αγάπη και ευτυχία. Κάθε γυναίκα θέλει να αισθάνεται αρμονία με τον εαυτό της, οπότε ένα τατουάζ θα την προστατεύσει από την αρνητική ενέργεια, θα δώσει δύναμη και υγεία..

Hamsa, με την παλάμη προς τα κάτω, θεωρείται θηλυκό φυλαχτό που συμβάλλει στη συνέχιση της οικογένειας και προστατεύει τη μητέρα από κάθε κακό μάτι.

Φωτογραφία σχεδίου τατουάζ hamsa 20/10/2018 №049 - σχέδιο τατουάζ hamsa - Φωτογραφία σχεδίου τατουάζ hamsa 20/10/2018 48048 - σχέδιο τατουάζ hamsa - Φωτογραφία σχεδίου τατουάζ hamsa 20/10/2018 №047 - σχέδιο τατουάζ hamsa -

Τατουάζ Hamsa: έννοια για τους άνδρες

Το φυλαχτό hamsa θα σας βοηθήσει να προσθέσετε δύναμη και υπομονή σε έναν άνδρα εκπρόσωπο. Οποιοσδήποτε άνθρωπος είναι ο προστάτης της οικογένειας και της πατρίδας του, επομένως χρειάζεται τέτοιες ιδιότητες. Επίσης, το φυλαχτό σας επιτρέπει να πιστεύετε στο μυστικιστικό και μυστηριώδες. Τις περισσότερες φορές, η hamsa εφαρμόζεται από άνδρες που είναι πιστοί στη θρησκεία τους ή ενδιαφέρονται για τον μυστικισμό. Χρησιμεύει ως προστασία ενάντια στα κακά πνεύματα..

Τοποθεσία τατουάζ

Το Hamsa συνήθως τοποθετείται στο πάνω μέρος του σώματος. Πιστεύεται ότι βοηθά μόνο ειλικρινείς ανθρώπους που είναι λαμπροί στις προθέσεις τους. Τα πιο δημοφιλή μέρη: χέρια και πλάτη. Σύμφωνα με το Ισλάμ, δεν είναι συνηθισμένο να γεμίζετε τη hamsa σε ανοιχτά μέρη του σώματος, τότε το φυλαχτό εκτελεί καλύτερα τις λειτουργίες του. Είναι χαρακτηριστικό για έναν άντρα να εφαρμόζει αυτό το τατουάζ στην πλάτη του, το οποίο θα τον προστατεύσει από το να πάρει ένα «μαχαίρι στην πλάτη». Για τις γυναίκες, είναι προτιμότερο να τοποθετήσετε την hamsa στο λαιμό ή κάτω από το στήθος..

Φωτογραφία σχεδίου τατουάζ hamsa 20.10.2018 №057 - σχέδιο τατουάζ hamsa - Φωτογραφία σχεδίου τατουάζ hamsa 20.10.2018 №062 - σχέδιο τατουάζ hamsa - Φωτογραφία σχεδίου τατουάζ hamsa 20.10.2018 №067 - σχέδιο τατουάζ hamsa -

Επιλογές τατουάζ

Η προσθήκη διαφορετικών στοιχείων στη hamsa μπορεί να επηρεάσει την έννοια του τατουάζ. Όταν προσθέτετε ένα μάτι στη μέση της παλάμης, η δύναμη του ιδιοκτήτη του φυλαχτού αυξάνεται. Επίσης, δεν είναι ασυνήθιστο για άτομα με βαθιά πίστη να μαθαίνουν το κείμενο μιας προσευχής. Συχνά απεικονίζουν ένα ψάρι που θα προστατεύσει από το κακό μάτι. Το Hamsa με τη μορφή παλάμης με δύο δάχτυλα θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τη σεξουαλικότητα και να βρείτε αρμονία με αυτό.

Φωτογραφίες τατουάζ hamsa – παραδείγματα σχεδίων από 20/10/2018

Δες το βίντεο:

 Παρασκευάστηκε από: miller_t135 (Miller Tatiana Igorevna)