Φωτογραφία τατουάζ

Βραχιόλι ποδιών Mehendi (σχέδιο χέννα)

Εδώ μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία βραχιόλι μεχέντι στο πόδι (σχέδιο χέννα), μάθετε για τα χαρακτηριστικά των σχεδίων, τη σημασία, την ιστορία και τη σημασία τους, λάβετε συμβουλές για την εφαρμογή και τη φροντίδα.

Βραχιόλι Mehendi στο πόδι - μια συλλογή από έτοιμα σχέδια στη φωτογραφία

Βραχιόλι Mehendi στο πόδι – μια συλλογή από έτοιμα σχέδια στη φωτογραφία

Mehendi στο βραχιόλι ποδιών (σχέδιο χέννας) – όλα τα πιο σημαντικά

Οι άνθρωποι διακοσμούσαν το σώμα τους με διαφορετικούς τρόπους από την αρχαιότητα, αλλά αυτή η μόδα ήρθε σε εμάς από την Ινδία σχετικά πρόσφατα. Το Mehendi είναι ένα αυτοκόλλητο (τατουάζ) που γίνεται με χέννα. Αυτή η επιλογή είναι καλή για εκείνους τους ανθρώπους που θα ήθελαν να απεικονίσουν κάτι στο σώμα τους, αλλά αμφιβάλλουν ή το χρειάζονται προσωρινά. Αυτός ο τύπος ζωγραφικής μπορεί να διαρκέσει στο σώμα έως και τρεις εβδομάδες..

Πόσο διαρκεί

Αυτός ο τύπος ζωγραφικής διαρκεί έως και τρεις εβδομάδες, αν δεν τον τρίψετε, μην τον βρέξετε, μην τον αγγίξετε. Καταγράφηκε ότι το ελάχιστο mehendi διήρκεσε δύο εβδομάδες και το μέγιστο – τέσσερις. Εάν ένα άτομο ακολουθεί τις συστάσεις, τότε ο πίνακας θα διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Το ακρυλικό χρώμα θα ξεπλυθεί με την πρώτη επαφή με το νερό, καθώς δεν διεισδύει στο δέρμα. Επομένως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Αφού στεγνώσει η χέννα, μπορείτε να σκουπίσετε την περιοχή με το μοτίβο με χυμό λεμονιού, αυτό θα βοηθήσει την χέννα να παραμείνει περισσότερο.

Πώς να απαλλαγείτε από

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι αμέσως μετά την εφαρμογή χέννας, δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Φυσικά, μπορείτε να αφαιρέσετε την ένταση της σκιάς και το θάμπωμα, αλλά δεν θα φαίνεται αισθητικά ευχάριστο.. Τι θα βοηθήσει στη διαγραφή του mehendi:

  1. Μια επίσκεψη στο λουτρό ή ένα ατμόλουτρο στο σπίτι.
  2. Όταν τρίβετε με χυμό λεμονιού ή ακετόνη, το μοτίβο.
  3. Υπεροξείδιο του υδρογόνου, αλκοόλ και τρίψιμο του τόπου.
  4. Τρίψιμο με ένα πανί, το μέρος όπου βρίσκεται το σχέδιο.

Εφαρμογή Henna

Η χέννα λαμβάνεται από το δέντρο cinchona. Τα φύλλα του ξηραίνονται πρώτα και στη συνέχεια αλέθονται για να σχηματιστεί σκόνη. Είναι πολύ βολικό να το αποθηκεύσετε, επειδή η περίοδος είναι έως έξι μήνες. Το χρώμα της χέννας μπορεί να αλλάξει, προστίθεται σε αυτό όταν φτιάχνετε καφέ, χυμό λεμονιού κ..

Ένα βραχιόλι στον αστράγαλο σημαίνει ότι ένα άτομο θέλει να επιστήσει την προσοχή στα επιτεύγματα και την επιτυχία του.. Πώς να φτιάξετε ένα βραχιόλι mehendi στο πόδι σας:

  1. Ο πλοίαρχος θα εφαρμόσει ένα μοτίβο με τη μορφή βραχιόλι στο πόδι χρησιμοποιώντας ένα ειδικό ραβδί, μια βούρτσα, μια τσάντα σύριγγας ή έναν σωλήνα με έτοιμη χέννα. Μπορείτε να σχεδιάσετε όμορφα μόνοι σας χρησιμοποιώντας ένα στένσιλ.
  2. Το σχέδιο θα στεγνώσει εντελώς μετά από 6-7 ώρες.

3. Αρχικά, το χρώμα mehendi θα είναι πολύ πιο ανοιχτό από ό, τι σε μία έως δύο ημέρες.

Πλεονεκτήματα

  • Το τατουάζ γίνεται για μικρό χρονικό διάστημα, οπότε δεν θα έχει χρόνο να βαρεθεί.
  • Η Henna είναι κατασκευασμένη αποκλειστικά από φυσικά προϊόντα, δεν θα υπάρχουν αλλεργικές αντιδράσεις στο δέρμα.
  • Διάφορα μοτίβα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κρύψουν τις ατέλειες του δέρματος.
  • Χωρίς πόνο όταν εφαρμόζεται.

Το νόημα της θέσης της εικόνας

Για ορισμένες χώρες, η τοποθεσία είναι ο κύριος παράγοντας λόγω του στυλ και των παραδόσεών της. Τοποθεσία:

Δεξί πόδι

Η απεικόνιση ενός σχεδίου σε αυτό το πόδι συμβολίζει την αναζήτηση του “εγώ” σας. Ένα άτομο θέλει οι άνθρωποι γύρω του να προσέχουν τις αρχές και τις έννοιες της ζωής του, τους στόχους και τις επιθυμίες του.

Αριστερό πόδι

Ο ιδιοκτήτης του τατουάζ του στο αριστερό πόδι ξέρει πού να πάει για να πετύχει τους στόχους του.

Δεξί πόδι

Οι άνθρωποι με τατουάζ στο δεξί τους πόδι είναι συχνά εγωιστές, επιπλέον, δεν το κρύβουν. Περιβάλλεται από ανθρώπους με τους οποίους δεν θέλει να διατηρήσει καμία σχέση, δεν είναι ευχαριστημένος με τους φίλους του.

Αριστερό πόδι

Δεν υπάρχει μυστικιστικό νόημα σε αυτόν τον τομέα. Όλα εξαρτώνται άμεσα από το χρώμα και το μοτίβο.

Βραχιόλι Mehendi στο πόδι (σχέδιο χέννα) – παραδείγματα φωτογραφιών από 04.08.2018

Δες το βίντεο:

Παρασκευάστηκε από: lolitka2003 (Lolita Afanasyeva)