Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ πελαργού

Ποια είναι η έννοια του τατουάζ πελαργού

Τατουάζ. Κάποτε πίστευαν ότι τα τατουάζ φοριούνται είτε από ναυτικούς είτε από εγκληματίες, συχνά ποδηλάτες. Σήμερα, τα τατουάζ έχουν γίνει δημοφιλής διακόσμηση σώματος για πάρα πολλούς. Τώρα, τα τατουάζ απεικονίζουν όχι μόνο αστέρια, ιμάντες ώμων και άγκυρες, αλλά και εμβλήματα, ιερογλυφικά, σύμβολα, ζώα και πουλιά. Πολλοί θα ήθελαν να είναι διαφορετικοί από τους άλλους με τη βοήθεια ενός τατουάζ, σαν να διακρίνονται. Προηγουμένως, τα τατουάζ μεταφέρονταν κυρίως από άνδρες. Τώρα πολλά κορίτσια θέλουν να κάνουν τατουάζ. Όμορφο, συμβολικό, στιλάτο. Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε το τατουάζ πελαργού και τι έννοια τατουάζ πελαργού σήμερα και στο παρελθόν. Ας βουτήξουμε λίγο στην ιστορία και τους συμβολισμούς για να μελετήσουμε πλήρως το σχέδιο του τατουάζ. Φυσικά, θα σας καλέσουμε να εξοικειωθείτε σκίτσα και φωτογραφίες τελειωμένων τατουάζ πελαργού.

Η έννοια του τατουάζ πελαργού

Η έννοια του τατουάζ πελαργού

Και, φυσικά, είναι πολύ ενδιαφέρον να γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό ή εκείνο το τατουάζ. Για παράδειγμα, ένας πελαργός. Τι συσχετισμούς έχετε με αυτό το μεγάλο, περήφανο πουλί; Ουάου! Οι πελαργοί έφτασαν! Ανοιξη!

Οι άνθρωποι βλέπουν τον πελαργό ως φύλακα άγγελο της εστίας. Ο πελαργός δεν φοβάται τους ανθρώπους, χτίζει φωλιές στις κορυφές των δέντρων κοντά στην ανθρώπινη κατοικία, επιστρέφει από χρόνο σε χρόνο στην παλιά του θέση. Ως εκ τούτου, είναι σύμβολο σταθερότητας και ευημερίας. Από την αρχαιότητα, η εικόνα ενός πελαργού θεωρούνταν φυλαχτό, θετικό σύμβολο. Ως εκ τούτου, ένας πελαργός σε ένα τατουάζ εφαρμόζεται για να έχει ένα ανεξίτηλο φυλαχτό και να προστατεύεται από τα προβλήματα και τις κακοτυχίες..

Ένας αρχαίος μύθος λέει ότι κάποτε ο Θεός έδωσε στον γιο της Εύας μια τσάντα και διέταξε να πνιγεί στη θάλασσα. Ωστόσο, ήταν περίεργος και άνοιξε την τσάντα. Φίδια, σκουλήκια και φρύνοι σέρνονταν από την τσάντα. Πολύ γρήγορα σύρθηκαν κατά μήκος του εδάφους και το γέμισαν. Τότε, ο Θεός, ως τιμωρία, τον μετέτρεψε σε πελαργό και τον διέταξε να καθαρίσει τη γη μέχρι το θάνατό του..

Η έννοια του τατουάζ πελαργού σε διαφορετικούς πολιτισμούς

Ο πελαργός τρέφεται με φίδια, βατράχους, ποντίκια, καταστρέφοντας τα κακά πνεύματα και, ως εκ τούτου, θεωρείται μαχητής ενάντια στο κακό και η εικόνα ενός πελαργού είναι σύμβολο καθαρότητας. Οι πελαργοί κάνουν συχνά φωλιές σε ταράτσες. Αυτό είναι πολύ συμβολικό: ο πελαργός στην οροφή του σπιτιού συμβολίζει την προστασία και την προστασία. Αυτό το σπίτι θα είναι πλούσιο και ακμαίο. Η νοικοκυρά είναι συνήθως γυναίκα. Είναι στη δύναμή της να δημιουργήσει ζεστασιά και άνεση στο σπίτι, και φυσικά, χρειάζεται πραγματικά έναν φύλακα άγγελο στο σπίτι, ο οποίος θα φέρει καλοσύνη και καλή τύχη στο σπίτι. Πελαργός, ένα μυστηριώδες και όμορφο πουλί.

Η αξία του τατουάζ πελαργού 6 Η αξία του τατουάζ πελαργού 1 Η έννοια του τατουάζ πελαργού 2

Στην αρχαία ελληνική και ρωμαϊκή μυθολογία, ο πελαργός θεωρείται ιερό πουλί της θεάς raρας (Juno), προστάτιδας της μητρότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί θρύλοι λένε ότι ο πελαργός φέρνει ένα μωρό στο σπίτι. «Μαμά, μαμά, πώς γεννήθηκα; Ο πελαργός σε έφερε, γιε μου », ακούμε συχνά. Και πραγματικά θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι αλήθεια, ότι αυτό είναι πραγματικά το πραγματικό νόημα ενός τατουάζ πελαργού..

Στη χριστιανική θρησκεία, ο πελαργός θεωρούνταν το πρότυπο της αγνότητας. Οι Ορθόδοξοι, παρατηρώντας πώς ο πελαργός σηκώνει συχνά το ράμφος στον ουρανό και κάνει ήσυχους ήχους, πίστευαν ότι σηκώνει προσευχές προς τον Θεό. Ως εκ τούτου, οι πατέρες της εκκλησίας θεώρησαν τον πελαργό ως σύμβολο καθαρότητας και πίστης. Και στα στρατόπεδα της Ανατολικής Ευρώπης, ο πελαργός είναι σύμβολο προσκυνήματος. Ο πελαργός, σαν φτερωτός δίκαιος άνθρωπος, πετά για να επισκεφτεί τους Αγίους Τόπους.

Οι Ταοϊστές αντιλήφθηκαν την ικανότητα του πελαργού να στέκεται ακίνητος στο ένα πόδι για μεγάλο χρονικό διάστημα ως ευσεβές σύμβολο περισυλλογής και διαλογισμού. Ως εκ τούτου, μεταξύ των Ταοϊστών, ο πελαργός είναι σύμβολο της αθανασίας και στην Κίνα είναι σύμβολο μιας ευημερούσας ζωής και ενός ευτυχισμένου γήρατος..

τατουάζ δύο πουλιά φέρουν γράμμα - έκδοση στο πόδι τατουάζ δύο πουλιά φέρουν γράμμα – έκδοση στο πόδι Η έννοια του τατουάζ πελαργού 4 Η αξία του τατουάζ πελαργού 5

Στην αρχαία Αίγυπτο, την Ελλάδα και τη Ρώμη, ο πελαργός είναι σύμβολο της αφοσίωσης των θυγατέρων και των γιων. Οι αρχαίοι μύθοι λένε ότι τα παιδιά πελαργών βοηθούν τους ηλικιωμένους γονείς τους. Τα ταΐζουν μαζί με τους νεοσσούς τους, καθαρίζουν τα φτερά τους, τα φροντίζουν. Στην αρχαία Ρώμη, ο «νόμος του πελαργού» ονομαζόταν καθήκον φροντίδας ηλικιωμένων γονέων.

Ο πελαργός είναι ένα ηλιακό (ηλιακό) σύμβολο, αλλά σχετίζεται επίσης με το στοιχείο του νερού. Πιστεύεται ότι βρίσκει μωρά στα νερά της δημιουργίας όταν πιάνει ψάρια..

Τι είναι λοιπόν αυτό το τατουάζ πελαργού; Πολύ θηλυκό, όμορφο τατουάζ. Συμβολίζει τη ζωή, τη γέννηση, τη μητρότητα. Αυτό το πουλί φέρνει ευτυχία. Σύμβολο της άνοιξης, της ανανέωσης, μιας εποχής αλλαγής. Αυτό είναι ένα προστατευτικό φυλαχτό που φέρνει υγεία, μακροζωία, πλούτο. Σύμβολο ευημερίας και ευτυχίας.

Δες το βίντεο:

Μπορείς να βλέπεις:

ΣΚΙΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΑΤΟΥ

PHOTO TATTOO STORK