Φωτογραφία τατουάζ

Ταύρος ταύρου έννοια

Φοβερό σχέδιο – ποια είναι η έννοια ενός τατουάζ ταύρου

Ο ταύρος ανά πάσα στιγμή και στους περισσότερους λαούς ήταν συχνά σύμβολο ασυγκράτητης ωμής δύναμης και δύναμης. Επιπλέον, η εικόνα ενός τέτοιου ζώου ταυτίζεται με το σύμβολο της αρσενικής αρχής..

Εικόνα ενός ταύρου σε διαφορετικούς πολιτισμούς

Ο ταύρος είναι ένα ευγενές δυνατό ζώο, σε πολλούς πολιτισμούς έχει εγγενείς σημασίες που σχετίζονται με τους θεούς. Για παράδειγμα, ο Δίας, ο υπέρτατος θεός του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και μυθολογίας, καθώς και ο αρχαίος ρωμαϊκός με το όνομα Δίας, απεικονιζόταν συχνά με τη μορφή ταύρου. Τέτοιος ταύρο ταύρου έννοια είχε διπλή σημασία, αφού, αφενός, χαρακτηρίζει τη δύναμη και τη δύναμη του Δία και, αφετέρου, τονίζει την αγάπη του, αφού ο ταύρος, μεταξύ άλλων, συμβολίζει τη γονιμότητα και τη σεξουαλική δύναμη. Ο Δίας, με τη σειρά του, ήταν πιο διάσημος για τις ερωτικές του σχέσεις με θνητές γυναίκες, με αποτέλεσμα να γεννηθούν πολλοί μεγάλοι και διάσημοι ήρωες από τους αρχαίους ελληνικούς μύθους – ο Ηρακλής, ο Περσέας, ο Θησέας, ο Αχιλλέας και άλλοι.

Ταύρος ταύρου έννοια

Ταύρος ταύρου έννοια

Ο ταύρος συνδυάζει τη δύναμη των διαφόρων στοιχείων, τη ζωντάνια, το μεγαλείο και τα δικαιώματα – που είναι οι άμεσες ιδιότητές του. Εκπρόσωποι διαφόρων λαών και πολιτισμών έφεραν κυρίως θετικές, ευγενείς ιδιότητες στην εικόνα του ταύρου: στον Βουδισμό, είναι η προσωποποίηση ενός ατόμου, μεταξύ των Ιρανών – της ψυχής του κόσμου, μεταξύ των Κελτικών λαών – δύναμη και δύναμη. Στην Ινδία, ο ταύρος είναι ένα ιερό, σεβαστό ζώο..

Η ζωδιακή έννοια του ταύρου είναι Ταύρος. Σε αντίθεση με τις κοινές ιδιότητες που είναι εγγενείς στο σύμβολο του ταύρου, οι Ταύροι είναι αρκετά ήρεμοι, ευγενικοί και μελαγχολικοί άνθρωποι. Ταυτόχρονα, οι γεννημένοι κάτω από αυτό το ζώδιο είναι πρακτικοί άνθρωποι που προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη δική τους ασφάλεια, άνεση και άνεση..

Ένα παράδειγμα ενός δροσερού τατουάζ ταύρου για έναν άνδρα

Ένα παράδειγμα ενός δροσερού τατουάζ ταύρου για έναν άνδρα

Εκτός από τις θετικές πτυχές, οι εικόνες ενός ταύρου μπορεί να είναι αρνητικές. Αυτό αναφέρεται στην εικόνα ενός μαύρου ταύρου, που είναι η προσωποποίηση του θανάτου. Η εικόνα ενός μαύρου ταύρου με φλεγόμενα μάτια συμβολίζει σκοτεινές δυνάμεις, μια δαιμονική οντότητα.

Τι σημαίνει τατουάζ ταύρου;?

Όπως ήδη αναφέρθηκε, ο ταύρος είναι σύμβολο δύναμης, αρρενωπότητας, γονιμότητας και ως εκ τούτου είναι καθαρά ανδρική εικόνα. Το τατουάζ μαύρου ταύρου με φλογερά μάτια συνεπάγεται το παιχνίδι με το θάνατο. Ταύρος ταύρος ταύρος σημαίνει εξημέρωση και ειρήνευση της αρσενικής αρχής. Σε γενικές γραμμές, υπάρχει η άποψη ότι ένα τατουάζ ενός ταύρου ή ενός φυλαχτού με την εικόνα του προστατεύει ένα άτομο, δίνει ζωντάνια και ενέργεια..

Μπορείς να βλέπεις:

ΣΚΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΝ ΜΠΟΥΛ

PHOTO TATTOO BULL