Φωτογραφία τατουάζ

Λύκος τατουάζ έννοια

Ποια είναι η έννοια ενός τατουάζ λύκου – η έννοια και η ιστορία του σχεδίου

Ο λύκος είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα σχέδια τατουάζ. Από την αρχαιότητα, οι λύκοι ζούσαν δίπλα σε ανθρώπους, κυνηγούσαν τα ίδια ζώα με τους ανθρώπους. Αυτό το περήφανο ζώο προκαλεί στους ανθρώπους όχι μόνο ένα αίσθημα φόβου, αλλά και σεβασμό και θαυμασμό. Οι άνθρωποι έμαθαν από λύκους πονηριά, κουράγιο, θάρρος, αλληλεγγύη. Διαφορετικοί λαοί αντιμετώπιζαν τους λύκους διαφορετικά. Άλλοι τους φοβόντουσαν, άλλοι τους λάτρευαν και άλλοι λάτρευαν. Κανείς όμως δεν τους έμεινε αδιάφορος. Σε κάθε πολιτισμό, ο λύκος ήταν σεβαστός για την ευφυΐα, τη δύναμη, την ταχύτητα, την ανεξαρτησία, την αφοσίωση..

Ένα τατουάζ λύκου μπορεί να έχει πολλές έννοιες. Αλλά ένα πράγμα είναι αδιαμφισβήτητο – ένα τατουάζ με τη μορφή λύκου δεν θα ταιριάζει σε ένα ανασφαλές και ασθενές άτομο. Ο λύκος είναι σύμβολο ανεξαρτησίας, δύναμης, πίστης και αρχοντιάς. Εάν ένα άτομο έχει τέτοια χαρακτηριστικά γνωρίσματα, τότε ένα τέτοιο τατουάζ θα γίνει φυλαχτό του..

τατουάζ λύκου και η σημασία του

Από το υλικό θα μάθετε την ιστορία και την έννοια του τατουάζ λύκου

Ιστορία τατουάζ Wolf

Από τα αρχαία χρόνια, το σύμβολο του λύκου θεωρήθηκε ιερό από πολλούς λαούς. Οι λύκοι λατρεύονταν, φοβούνταν, αλλά ταυτόχρονα σέβονταν και λατρεύονταν. Είναι ένα αρπακτικό που παλεύει για να επιβιώσει.

Μεταξύ των Ινδιάνων, ο λύκος θεωρήθηκε ως μέντορας που τους έμαθε να κυνηγούν και να διαβάζουν κομμάτια. Μόνο ένας ηγέτης της φυλής, ένας σαμάνος ή ο καλύτερος κυνηγός θα μπορούσε να κάνει ένα τατουάζ με την εικόνα ενός λύκου.

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι, Ρωμαίοι, Έλληνες και Σλάβοι αντιμετώπιζαν τους λύκους με σεβασμό, τους θεωρούσαν έξυπνους, γενναίους, επιδέξιους και δυνατούς. Εκείνη την εποχή, αυτές οι ιδιότητες ήταν πολύ σημαντικές..

Στη χριστιανική κουλτούρα, ο λύκος έγινε σύμβολο του διαβόλου, αφού η Βίβλος αποκαλούσε τους ανθρώπους ένα κοπάδι (πρόβατα) και ο λύκος ήταν ο κύριος εχθρός τους.

Αλλά με την πάροδο του χρόνου, οι πολιτισμοί διαφορετικών εθνικοτήτων άλλαξαν και, κατά συνέπεια, η στάση απέναντι στον λύκο. Σήμερα, αυτό το ζώο είναι πολύ αμφιλεγόμενο – η έννοια του τατουάζ λύκου είναι επίσης αμφιλεγόμενη. Από τη μία πλευρά, είναι ένας πιστός μονογαμικός άνθρωπος, ένας αξιόπιστος σύντροφος, ένας φροντιστής οικογενειάρχης, ένας ισχυρός ηγέτης. Και από την άλλη – ένα άγριο αρπακτικό, ανελέητο, σκληρό, έξυπνο και πονηρό μοναχικό που ζει με τους δικούς του κανόνες. Αλλά ήταν ο συνδυασμός αυτών των μερικές φορές αντιφατικών χαρακτηριστικών της προσωπικότητας που έκανε τον λύκο μια από τις πιο δημοφιλείς εικόνες στην τέχνη του τατουάζ..

ασυνήθιστη φωτογραφία ενός τατουάζ με έναν λύκο στο χέρι

εικόνα ενός τατουάζ με έναν λύκο στο χέρι

Τι σημαίνει τατουάζ λύκου;

Υπάρχουν τόσα πολλά τατουάζ λύκου που απλά δεν είναι δυνατό να τα απαριθμήσω όλα. Μπορούν όμως να χωριστούν σε συγκεκριμένες ομάδες:

  • Λύκος που κάνει άλμα. Συμβολίζει την εσωτερική δύναμη, τη σκοπιμότητα, την υπέρβαση διαφόρων εμποδίων (τόσο εξωτερικών όσο και εσωτερικών).
  • Λύκος που τρέχει – δίψα για ταξίδια και περιπέτεια, κίνδυνος, αδρεναλίνη, αντίστοιχα – αγάπη για το ρίσκο, για ταχύτητα.
  • Λύκος που ουρλιάζει στο φεγγάρι σημαίνει αυτάρκεια, ανεξαρτησία, περήφανη μοναξιά, εσωτερική δύναμη, σκοτεινή μαγεία.
  • Ένας λύκος στη φωτιά είναι σύμβολο ενός δαίμονα, η ενσάρκωση των σκοτεινών δυνάμεων.
  • Ένας λύκος με ένα χαμόγελο συμβολίζει την οργή, τη σκληρότητα, την επιθετικότητα, το θάρρος σε οποιεσδήποτε καταστάσεις ζωής.
  • Ο λευκός λύκος είναι μια εξαιρετική προσωπικότητα, ένας μοναχικός πολεμιστής που είναι έτοιμος να ξεπεράσει τα εμπόδια στο δρόμο προς τον στόχο.
  • Ο λύκος είναι σύμβολο δικαιοσύνης, πίστης όχι μόνο στην οικογένειά της, αλλά και στους φίλους της. Εάν τα μικρά απεικονίζονται δίπλα σε έναν λύκο, τότε αυτό σημαίνει προσοχή, υποστήριξη, φροντίδα.
  • Λυκάνθρωπος – σημαίνει ότι ένα άτομο θέλει να συνειδητοποιήσει και να υποτάξει τη σκοτεινή του πλευρά. Αυτό είναι το σύμβολο μιας μάγισσας.
  • Ένας λύκος με μια αγέλη είναι ένας αφοσιωμένος αμυντικός που είναι έτοιμος να αγωνιστεί για την οικογένειά του, για τους φίλους μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος.

Ο λύκος είναι ένα ζώο με τη δική του ιδέα για ευγένεια, ενσάρκωση ενός θηρίου που μπορεί να ξυπνήσει σε οποιοδήποτε άτομο. Δεν έχει μέση. Υπάρχουν οι δικοί μας και άλλοι, υπάρχει το άσπρο και το μαύρο. Ο λύκος δεν ενδιαφέρεται για τις αξίες που γίνονται αποδεκτές στην κοινωνία, δεν προσπαθεί για καταστροφή, μέχρι να τον αγγίξουν, τότε ούτε εκείνος θα τον αγγίξει..

Μπορείς να βλέπεις:

ΣΚΙΤΕΣ ΓΙΑ ΓΑΛΚΟ ΤΑΤΟΥ

PHOTO TATTOO WOLF