Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ κοράκι

Ποια είναι η έννοια ενός τατουάζ με κόρακα στην εποχή μας?

Το κοράκι είναι ένα μεγάλο μαύρο, ακόμη και απαίσιο, πουλί, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο γρήγορα και έξυπνα. Δεδομένου ότι η διάρκεια ζωής ενός κορακιού είναι περίπου τριακόσια χρόνια, συνδέεται πολύ συχνά με τη μακροζωία. Κατά κανόνα, ένα άτομο με τατουάζ κοράκι χαιρετίζεται με κάποιο βαθμό επαγρύπνησης. Τα τατουάζ με αυτό το πουλί έχουν τα δικά τους μυστικά και διάφορες κρυφές έννοιες. Το κοράκι ονομάζεται συχνά προάγγελος του κακού. Τις περισσότερες φορές όμως Τα τατουάζ κοράκι συμβολίζουν τη μοναξιά και τη σοφία. Στα τατουάζ, το κοράκι απεικονίζεται συνήθως σε σκούρα χρώματα, τα οποία είναι πιο κοντά στο φυσικό του χρώμα, αλλά υπάρχουν επίσης αποκλίσεις – μπλε ή κόκκινα φτερά..

Η έννοια του τατουάζ κόρακα 1

Τατουάζ με ένα κοράκι που φέρει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στα πόδια του

Η ιστορία των τατουάζ κοράκι

Από τα αρχαία χρόνια, το κοράκι ήταν παρόν στα τατουάζ. Για διαφορετικές εθνικότητες, η εικόνα ενός κορακιού είχε διαφορετικές έννοιες, από την πιο σκοτεινή έως την πιο φωτεινή. Κατά την εποχή των Κελτών, συνδέθηκε με κακές και σκοτεινές δυνάμεις. Για μερικούς λαούς, το κοράκι ήταν σύμβολο του ανέμου. Μεταξύ των αρχαίων Ελλήνων, αυτό το πουλί ήταν σύμβολο γονιμότητας και πιστός βοηθός των ταξιδιωτών, ήταν ο αγγελιοφόρος της Αθηνάς και του Απόλλωνα και ως εκ τούτου απολάμβανε σεβασμό και τιμή. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι συνέδεαν το κοράκι με την ελπίδα για το μέλλον. Οι σκανδιναβικοί λαοί απέδωσαν εξαιρετική μνήμη και ευφυΐα στα κοράκια, αφού αυτά τα πουλιά συνόδευαν τον θεό Όντιν κατά τη διάρκεια των πολέμων. Στον χριστιανισμό, το κοράκι είναι ο κολλητός του δαίμονα. Συχνά στα παραμύθια μπορείτε να βρείτε ένα κοράκι που ζει με μάγους και μάγισσες – αυτό επίσης επηρέασε έννοια τατουάζ κοράκι. Επιπλέον, σύμφωνα με τους βιβλικούς θρύλους, ήταν το κοράκι Νώε που έστειλε να αναζητήσει τη γη και τα κοράκια έσωσαν επίσης τον προφήτη Ηλία στην έρημο όταν πέθαινε από την πείνα και τη δίψα. Οι Ινδοί θεωρούν το κοράκι πονηρό, οι Κινέζοι – σύμβολο του απαραβίαστου και της ανθεκτικότητας, οι Αιγύπτιοι – σημάδι θυμού και καταστροφής, οι Ιάπωνες – σύμβολο της οικογενειακής αγάπης. Και μεταξύ των Αφρικανών, το κοράκι είναι ένα απαραβίαστο ιερό πουλί. Παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις για τον κόρακα, αλλά για όλους το μαύρο κοράκι σημαίνει άσχημα νέα και το λευκό κοράκι είναι καλός οιωνός.

Τι σημαίνει ένα κοράκι σε ένα τατουάζ;

Ένα παράδειγμα τατουάζ με ένα κοράκι στο σώμα ενός κοριτσιού. Τατουάζ με πουλιά που κάθονται σε σύρματα.

Τι σημαίνει τατουάζ με κόρακα;

Τις περισσότερες φορές, τα κοράκια απεικονίζονται στα τατουάζ όχι μόνο, αλλά με άλλα ζώα ή αντικείμενα. Επομένως, οι έννοιες μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές. Όταν αποφασίζετε να κάνετε ένα τατουάζ κοράκι, σκεφτείτε πρώτα καλά τα στοιχεία σύνθεσης που μπορεί να επηρεάσουν την τελική έννοια του τελειωμένου τατουάζ. Σκεφτείτε το περισσότερο κοινά τατουάζ κοράκι και τις έννοιές τους.

Το κοράκι και το κρανίο συμβολίζουν τον θανάσιμο κίνδυνο που θέτουν οι άνθρωποι.

Φωλιάζει κοράκι, κοράκι και τριαντάφυλλα σημαίνει σταθερότητα, οικογενειακή ευτυχία.

Ένα τατουάζ ενός κορακιού με ευρέως ανοιγμένα φτερά, που διασπώνται σε κοπάδια μικρότερων κορακιών, σημαίνει τη δύναμη των προθέσεων, την επιρροή στους ανθρώπους γύρω.

Η εικόνα ενός κοπαδιού πουλιών που φέρουν συμβολίζει επίθεση, αναταραχή, επιθετικότητα.

Ένα κοράκι που κάθεται σε ένα κλαδί σημαίνει μοναξιά.

Το χρώμα του φτερού του πουλιού έχει επίσης σημασία. Εάν το φτέρωμα του κόρακα είναι λευκό, τότε το τατουάζ έχει θετική σημασία. Αλλά αν ένα κοράκι απεικονίζεται μόνο με μαύρο χρώμα, τότε φέρει μόνο αρνητικό.

Τατουάζ που απεικονίζουν ένα κοράκι, ανάλογα με ποια άλλα στοιχεία μπορεί να απεικονιστεί, συμβολίζουν σοφία, πονηριά, μακροζωία, απώλεια αγαπημένου προσώπου, θάνατο, μοναξιά, δύναμη, γονιμότητα, ελπίδα, κακό, σύνδεση με τον κόσμο των νεκρών.

Ένα τατουάζ κοράκι έχει πολλές διαφορετικές, μερικές φορές ακόμη και αντίθετες έννοιες. Και οι άνθρωποι με τόσο μυστηριώδη τατουάζ καλύπτονται από μυστήριο και μυστικισμό..

Μπορείς να βλέπεις:

ΣΚΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΝ ΡΕΒΕΝ

PHOTO TATTOO RAVEN