Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια ενός τατουάζ βαμπίρ

Εδώ μπορείτε να μάθετε για έννοια τατουάζ βαμπίρ, θα μπορείτε να δείτε παραδείγματα φωτογραφιών τελειωμένων σχεδίων, να μάθετε για τις επιλογές και τα χαρακτηριστικά τους, το νόημα, την ερμηνεία και την ιστορία σε ένα τατουάζ. Περισσότερα παραδείγματα εδώ:

 • Φωτογραφία τατουάζ βαμπίρ
 • ΣΧΕΔΙΑ ΤΑΤΟΥΖΙ ΒΑΜΠΙΡΗΣ

Η έννοια ενός τατουάζ βαμπίρ - πληροφορίες και παραδείγματα φωτογραφιών με ενδιαφέροντα σχέδια

Η έννοια ενός τατουάζ βαμπίρ – πληροφορίες και παραδείγματα φωτογραφιών με ενδιαφέροντα σχέδια

Όλα για τα χαρακτηριστικά των σχεδίων και την έννοια του τατουάζ βαμπίρ

Τα τατουάζ που απεικονίζουν μυθικά πλάσματα επιλέγονται από άτομα διαφορετικών ηλικιών και φύλου. Τέτοια σχέδια φέρουν έναν συγκεκριμένο συμβολισμό και διάθεση. Τις περισσότερες φορές, φαίνονται εκφοβιστικά. Επομένως, πριν κάνετε τέτοια τατουάζ, πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά, γιατί θα πρέπει να ζήσετε όλη σας τη ζωή με αυτήν την εικόνα στο σώμα σας..

Ένας βαμπίρ, ως μυθολογικό πλάσμα, είναι ένας νεκρός που είναι σε θέση να αφήσει τον τάφο του τη νύχτα, να μετατραπεί σε ρόπαλο. Τρέφεται με το αίμα ζωντανών ανθρώπων και μπορεί να τους στέλνει εφιάλτες. Στον πυρήνα του, ένα βαμπίρ είναι παράσιτο, καθώς τρέφεται με την ενέργεια των θυμάτων του, απορροφώντας τη δύναμη ζωής από αυτά..

φωτογραφικό τατουάζ βαμπίρ 19.11.2018 №041 - φωτογραφία τατουάζ βαμπίρ -

φωτογραφία σχεδίου τατουάζ βαμπίρ 19.11.2018 №118 - φωτογραφία τατουάζ βαμπίρ - φωτογραφία σχεδίου τατουάζ βαμπίρ 19.11.2018 №117 - φωτογραφία τατουάζ βαμπίρ - φωτογραφία σχεδίου τατουάζ βαμπίρ 19.11.2018 №114 - φωτογραφία τατουάζ βαμπίρ -

Οι άνθρωποι που επιλέγουν ένα τατουάζ με την εικόνα του μπορούν να καθοδηγηθούν από τα ακόλουθα κίνητρα:

 1. Το θέμα του βαμπιρισμού είναι ενδιαφέρον. Perhapsσως εντυπωσιαστούν βλέποντας ταινίες για αυτόν τον χαρακτήρα. Ο βαμπίρ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες τόσο στη λογοτεχνία όσο και στην κινηματογραφία. Ο πιο διάσημος βαμπίρ, για τον οποίο έχουν δημοσιευτεί δεκάδες έργα, είναι ο κόμης Δράκουλας, ο οποίος έχει ένα πραγματικό πρωτότυπο.
 2. Αυτή η εικόνα προσελκύει την προσοχή με τη χρωματικότητα, τον νατουραλισμό, την καλλιτεχνική συνιστώσα της..
 3. Ένα άτομο ταυτίζεται με τον εαυτό του με ένα βαμπίρ και στη συμπεριφορά του μπορεί να δείξει τα χαρακτηριστικά που είναι εγγενή σε αυτό το πλάσμα.

φωτογραφία σχεδίου τατουάζ βαμπίρ 19.11.2018 №044 - φωτογραφία τατουάζ βαμπίρ -

φωτογραφία σχεδίου τατουάζ βαμπίρ 19.11.2018 №096 - φωτογραφία τατουάζ βαμπίρ - φωτογραφία σχεδίου τατουάζ βαμπίρ 19.11.2018 №093 - φωτογραφία τατουάζ βαμπίρ - φωτογραφία σχεδίου τατουάζ βαμπίρ 19.11.2018 №091 - φωτογραφία τατουάζ βαμπίρ -

Εάν η μοίρα παρουσίασε μια συνάντηση με ένα άτομο που κοσμήθηκε με τατουάζ με βαμπίρ, αυτό μπορεί να υποδηλώνει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του:

 1. Προτιμά τη σκοτεινή ώρα της ημέρας και της νύχτας. Για παράδειγμα, πάρτι σε νυχτερινά κέντρα, βόλτες στην πόλη το βράδυ. Or, με την έναρξη του σκότους, ενεργοποιείται στα κοινωνικά δίκτυα και σε διάφορα φόρουμ..
 2. Δεν του αρέσει να επικοινωνεί με άλλους στην πραγματική ζωή, δίνει την εντύπωση ενός κλειστού ατόμου που σπάνια αφήνει κανέναν στον εσωτερικό του κόσμο. Περισσότερο τείνουν να παρατηρούν και να αναλύουν πληροφορίες παρά να τις δίνουν. Έχει πλούσιο εσωτερικό περιεχόμενο, συχνά εκδηλώνεται με επιτυχία στη δημιουργική έρευνα.
 3. Έχει έντονο μαγνητισμό, χάρισμα, γοητεία. Αλλά η ομορφιά του μπορεί να συγκριθεί με μια κρύα νιφάδα χιονιού ή με ένα άγαλμα. Σας επιτρέπει να θαυμάσετε τον εαυτό σας και να αγαπήσετε τον εαυτό σας, αλλά σε αντάλλαγμα δίνει μια ελάχιστη ζεστασιά και ενέργεια..
 4. Φαίνεται νεότερος από την ηλικία του, καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια σε αυτό.
 5. Ο χαρακτήρας μπορεί να εκδηλώσει ιδιότητες όπως το θράσος, η αποφασιστικότητα, η ικανότητα να προχωρούν και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους..
 6. Δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τους άλλους για να επιτύχει τους στόχους του.
 7. Δείχνει εξάρτηση από τον σεληνιακό κύκλο. Η πανσέληνος είναι ιδιαίτερα σημαντική για αυτόν, κατά τη διάρκεια της οποίας μπορεί να δείξει τα πιο προσεκτικά κρυμμένα συναισθήματά του..

Παραδείγματα φωτογραφιών σχεδίων τατουάζ βαμπίρ:

Ένα άτομο με αυτό το τατουάζ μπορεί στην πραγματική ζωή να αποδειχθεί πραγματικός βρικόλακας ενέργειας και να πάρει την ενέργεια των άλλων με σκοπό την πιο άνετη ύπαρξή του. Για να το κάνει αυτό, θα έρθει εύκολα σε σύγκρουση και δεν θα διστάσει να κάνει σοκαριστικές πράξεις..

φωτογραφία σχεδίου τατουάζ βαμπίρ 19.11.2018 №116 - φωτογραφία τατουάζ βαμπίρ -

φωτογραφία σχεδίου τατουάζ βαμπίρ 19/11/2018 №085 - φωτογραφία τατουάζ βαμπίρ - φωτογραφία σχεδίου τατουάζ βαμπίρ 19/11/2018 №084 - φωτογραφία τατουάζ βαμπίρ - φωτογραφία σχεδίου τατουάζ βαμπίρ 19.11.2018 №082 - φωτογραφία τατουάζ βαμπίρ -

Ορισμένοι συγγραφείς προικίζουν τον χαρακτήρα βαμπίρ τους με θετικές ιδιότητες. Δεδομένου ότι είναι αθάνατο και ζει πολλές ιστορικές εποχές, έχει αναπτυχθεί πολιτισμικά και πνευματικά. Ένα άτομο που έχει επιλέξει την εικόνα ενός βαμπίρ για να την εφαρμόσει στο σώμα του, μπορεί να δείξει αυτά τα χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά του, γεγονός που τον καθιστά έναν εξαιρετικό ευέλικτο συνομιλητή που έχει τη δική του άποψη όταν συζητά ένα συγκεκριμένο ζήτημα.

Φυσικά, δεν πρέπει να βγάζετε συμπεράσματα για ένα άτομο με βάση ένα τατουάζ. Μια πλήρης κατανόηση της προσωπικότητάς του μπορεί να επιτευχθεί μετά από επικοινωνία μαζί του για κάποιο χρονικό διάστημα..

Μία από τις παραλλαγές του θέματος βαμπίρ στο τατουάζ είναι ένα τατουάζ που απεικονίζει ένα δάγκωμα βαμπίρ. Κατά κανόνα, επιλέγεται από εκπροσώπους της γοτθικής κουλτούρας που θέλουν να σοκάρουν τους άλλους. Αυτό το τατουάζ εφαρμόζεται στον καρπό, το λαιμό ή τη μέση και χτυπά το μάτι με μια αφθονία γεμάτων αιματηρές σταγόνες..

φωτογραφία σχεδίου τατουάζ βαμπίρ 19.11.2018 №092 - φωτογραφία τατουάζ βαμπίρ -

φωτογραφία σχεδίου τατουάζ βαμπίρ 19.11.2018 №069 - φωτογραφία τατουάζ βαμπίρ - φωτογραφία σχεδίου τατουάζ βαμπίρ 19.11.2018 №068 - φωτογραφία τατουάζ βαμπίρ - φωτογραφία σχεδίου τατουάζ βαμπίρ 19/11/2018 №067 - φωτογραφία τατουάζ βαμπίρ -

Η επιλογή ενός τατουάζ πρέπει να ληφθεί πολύ υπεύθυνα, αφού ένα σχέδιο μπορεί να φέρει ένα προφανές αρνητικό φορτίο και ο ιδιοκτήτης του κινδυνεύει να παρεξηγηθεί και να απορριφθεί στην κοινωνία. Επίσης, ένα τατουάζ μπορεί να έχει μια αρνητική ενέργεια εγγενή σε μια γεμιστή εικόνα, η οποία με την πάροδο του χρόνου μπορεί να οδηγήσει σε επίδειξη αρνητικών χαρακτηριστικών από τον χρήστη..

Δες το βίντεο:

Παρασκευάστηκε από τον: svetlanamix (Σβετλάνα)