Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ νερού

Εδώ μπορείτε να μάθετε όλα τα πιο σημαντικά σχετικά νερό τατουάζ έννοια, κοιτάξτε τη φωτογραφία των επιλογών σχεδιασμού τατουάζ, μάθετε για τα χαρακτηριστικά, το νόημα, την ερμηνεία και την ιστορία στην τέχνη του τατουάζ. Περισσότερες εικόνες εδώ:

  • Φωτογραφία τατουάζ νερού
  • Σκίτσα του τατουάζ νερού

Η έννοια του νερού τατουάζ - μια συλλογή φωτογραφικών παραδειγμάτων σχεδίασης ενός τατουάζ με νερό

Η έννοια του τατουάζ νερού – μια συλλογή παραδειγμάτων φωτογραφιών για την τατουάζ νερού

Όλο το πιο ενδιαφέρον για τα χαρακτηριστικά της εικόνας και την έννοια του νερού τατουάζ

Το νερό είναι ένα από τα κύρια στοιχεία που βρίσκονται σε όλα τα έμβια όντα. Κάποιοι μπορούν να μειώσουν την κατανάλωσή του στο ελάχιστο, αλλά δεν υπάρχει κανένα πλάσμα που να μπορεί να κάνει χωρίς νερό καθόλου. Λίγοι μπορούν να συγκριθούν μαζί της σε δύναμη και σημασία. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το νερό (σε όλες τις εκδηλώσεις του) γίνεται μέρος των θεμάτων για τατουάζ. Εδώ θα αναφερθούμε στις βασικές έννοιες τατουάζ νερού, χαρακτηριστικά, φωτογραφία τις πιο συνηθισμένες επιλογές. Καλή προβολή!

Λίγο ιστορία.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του νερού είναι η μεταβλητότητά του. Έχει πολλά σχήματα και μορφές. Απαλό σερφ, κύμα καταιγίδας, θανατηφόρο τσουνάμι, θυελλώδης ροή ποταμού βουνού, επιφάνεια λίμνης, βροχή, πρωινή δροσιά, αφρώδες χιόνι, μυστηριώδης ομίχλη, έλος – όλα αυτά είναι νερό. Το νερό μπορεί να δώσει ζωή και να θρέψει χωράφια ή να καταστρέψει ολόκληρους πολιτισμούς. Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιείται εδώ και καιρό ως ένα από τα θέματα για τατουάζ..

Στην Κίνα, το νερό και η γη είναι σύμβολα του Γιν (θηλυκό). Προσωποποιούν την κυκλικότητα, τη διαίσθηση και την τεκνοποίηση..

Φωτογραφία τατουάζ με νερό 05.11.2018 №002 - φωτογραφία τατουάζ με νερό - Φωτογραφία σχεδίου Τατουάζ νερού 05.11.2018 №007 - φωτογραφία τατουάζ νερού - Φωτογραφία τατουάζ με νερό 05.11.2018 №018 - φωτογραφία τατουάζ με νερό -

Η σημασία των κύριων ποικιλιών νερού.

Μεταξύ της ποικιλίας των σημασιών και των συμβόλων, μπορούν να διακριθούν τα ακόλουθα:

  1. Λόγω του γεγονότος ότι το νερό είναι ένα από τα τρία πράγματα που μπορείτε να κοιτάξετε ατελείωτα, διακρίνεται ως σύμβολο περισυλλογής..
  2. Ρεόμενο και πτητικό, το νερό είναι σύμβολο προσαρμογής, υπομονής, σοφίας και αντοχής. Φθείρει την πέτρα, σιγά σιγά, σταγόνα -σταγόνα, διαβρώνει τα φράγματα. Ομοίως, ένα άτομο που έχει εφαρμόσει ήρεμο νερό στο σώμα του θέλει να πάρει λίγη δύναμη και υπομονή μπροστά στις καθημερινές δυσκολίες..

Παραδείγματα φωτογραφιών για την τατουάζ με νερό:

  1. Τα κύματα θεωρούνται από καιρό φυλαχτό ενάντια σε διάφορα προβλήματα. Από επιθετικότητα άλλων ανθρώπων, από φθόνο και κακές σκέψεις. Συμβολίζουν επίσης τη μεταβλητότητα ενός ατόμου, την επιθυμία του για αυτο-ανάπτυξη και την πίστη στη μοίρα. Ένα τατουάζ που απεικονίζει τρία κύματα σημαίνει ότι η προστασία από τρεις κόσμους έρχεται στον ιδιοκτήτη του..
  2. Ένα τατουάζ δροσιάς σε ένα φύλλο ή απλώς η πρωινή δροσιά είναι σύμβολο μιας νέας ημέρας. Η δροσιά συμβολίζει την πίστη σε ένα λαμπρό μέλλον, την αρμονία με τη φύση και την επιθυμία για ειρήνη. Επίσης, η δροσιά μπορεί να υποδηλώνει κάποιο ψυχικό τραύμα και απώλεια..
  3. Η βροχή στέλνεται από τον ουρανό και θεωρείται από καιρό ένα ιδιαίτερο δώρο από τους Θεούς. Χάρη που τρέφει τα χωράφια και δίνει ζωή.
  4. Η ομίχλη σε διάφορες παραλλαγές πλοκής μπορεί να πει πολλά για τον ιδιοκτήτη ενός τέτοιου τατουάζ. Πρώτα απ ‘όλα, δίνει μια εξαιρετική προσωπικότητα, επιρρεπή σε μυστικισμό και διάφορα μυστικά. Η ομίχλη κρύβει αντικείμενα, δεν σας επιτρέπει να τα δείτε όπως πραγματικά είναι. Έτσι, ο ιδιοκτήτης της εικόνας θέλει να παραμείνει μυστηριώδης και να μην αποκαλύψει αμέσως όλα τα μυστικά του σε αγνώστους..

Φωτογραφία τατουάζ με νερό 05.11.2018 №030 - φωτογραφία τατουάζ με νερό - Φωτογραφία τατουάζ με νερό 05.11.2018 32032 - φωτογραφία τατουάζ με νερό - Φωτογραφία τατουάζ με νερό 05.11.2018 №038 - φωτογραφία τατουάζ με νερό -

Πώς να επιλέξετε ένα στυλ?

Το ναυτικό θέμα είναι δημοφιλές τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Οι εκπρόσωποι του αυστηρότερου φύλου προτιμούν πιο «βάναυσα» τατουάζ: μια θάλασσα που αναβλύζει και μεγάλα κύματα που κουνάνε πλοία. Σε τέτοια τατουάζ, συχνά υπάρχουν διάφορα θαλάσσια τέρατα – γιγάντια χταπόδια ή δράκοι.

Οι γυναίκες, από την άλλη πλευρά, προτιμούν μικρά και ευαίσθητα σχέδια “ακουαρέλα”. Φυσικά, υπάρχουν λάτρεις των ζωγραφικής μεγάλης κλίμακας. Σε αυτή την περίπτωση, επικρατούν σχέδια ιαπωνικού στιλ και η εικόνα του νερού συμπληρώνεται από όμορφα, φωτεινά ψάρια, λωτούς ή νούφαρα..

Τα κύματα στο στυλ του μινιμαλισμού φαίνονται υπέροχα. Εδώ το στυλ εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις – ανατολίτικο στυλ, χαρακτική, σκίτσο ακουαρέλας. Αυτά τα τατουάζ φαίνονται υπέροχα στον καρπό, τον πήχη ή τον αστράγαλο..

Φωτογραφία τατουάζ νερού 05.11.2018 №052 - φωτογραφία τατουάζ νερού - Φωτογραφία τατουάζ με νερό 05.11.2018 №053 - φωτογραφία τατουάζ με νερό - Φωτογραφία τατουάζ με νερό 05.11.2018 №156 - φωτογραφία τατουάζ με νερό -

Το νερό σε οποιαδήποτε μορφή είναι όμορφο. Και ένα τατουάζ μαζί της είναι πάντα όμορφο και αισθητικά ευχάριστο. Ακόμα κι αν δεν αποδίδετε ιδιαίτερη σημασία σε αυτό και δεν αποδίδετε μεγάλη σημασία στο σύστημα συμβόλων.

Δες το βίντεο:

 Παρασκευάστηκε από τον: ibpf_777 (Ντάρια Ερμάκ)