Φωτογραφία τατουάζ

Αρχαία τατουάζ και το νόημά τους

Η τέχνη του τατουάζ είναι τόσο παλιά όσο η ιστορία της ανθρωπότητας. Οι ειδικοί λένε ότι τα πρώτα σχέδια στο σώμα ανέβηκαν στην τέχνη από τους Αιγυπτίους στο Παλαιό Βασίλειο (πριν από περίπου έξι χιλιάδες χρόνια) και η εθνογραφική έρευνα του περασμένου αιώνα υποδηλώνει ότι το τατουάζ δεν είναι λιγότερο μια αρχαία μορφή ανθρώπου διακόσμηση από τα πρώτα στοιχειώδη του πρώτου, κατά την ηλικία του, σημάδια πολιτισμού.

Αρχαία τατουάζ και το νόημά τους έγινε αντικείμενο ιδιαίτερης προσοχής κριτικών τέχνης, αρχαιολόγων και ιστορικών, καθώς μπορούν να πουν πολλά για την ιστορία των αρχαίων πολιτισμών. Προκαλούν όχι λιγότερο βαθύ ενδιαφέρον μεταξύ των σύγχρονων εραστών και εξωτικά διακοσμούν το σώμα τους. Επιπλέον, σύμφωνα με τους ειδικούς, τα αρχαία τατουάζ μπορούν να φέρουν μια φόρτιση μαγικής ενέργειας που μπορεί να επηρεάσει σοβαρά τη ζωή σας..

Τι σημαίνουν τα αρχαία τατουάζ - παραδείγματα στη φωτογραφία

Τι σημαίνουν τα αρχαία τατουάζ – παραδείγματα στη φωτογραφία

Οι επιστήμονες έχουν βρει τατουάζ σε αιγυπτιακές μούμιες και η ίδια η τέχνη του τατουάζ αναφέρεται σε διάφορα ιστορικά έγγραφα και χρονικά σε όλο τον κόσμο. Εκτός από τους Αιγυπτίους, τους αρχαίους Έλληνες και Πέρσες, Γαλάτες και Ρωμαίους, ηγέτες, ιερείς και απλοί πολεμιστές μεταξύ των αρχαίων Γερμανών στόλισαν το σώμα τους με σχέδια διαφόρων σχημάτων και πολυπλοκότητας..

Τι σήμαιναν τα αρχαία τατουάζ;?

Εάν στον σύγχρονο κόσμο ένα τατουάζ είναι, από πολλές απόψεις, μια εξωτική και μη τετριμμένη αισθητική διακόσμηση, τότε στην αρχαιότητα το σχέδιο είχε μια ταυτιστική, ιερή και μαγική σημασία. Το τατουάζ που προσδιορίστηκε ότι ανήκει σε μια συγκεκριμένη κάστα, τη φυλή, ανακοίνωσε αν μια γυναίκα ήταν παντρεμένη ή όχι, πόσα παιδιά είχε. Το τατουάζ θα μπορούσε να προστατεύσει από τα κακά πνεύματα. Θα μπορούσε να εφαρμοστεί προς τιμήν του φύλακα τοτέμ της φυλής και της φυλής. Έτσι, στον αρχαίο κόσμο, στον οποίο η μετάδοση δεν ήταν σε τόσο υψηλό επίπεδο όπως στην εποχή μας, το τατουάζ ήταν ζωτικής σημασίας. Τα σημάδια κοσμούν έναν πραγματικό άντρα – αυτή η παροιμία προέρχεται από την αρχαιότητα, από τους πιο μακρινούς προγόνους μας, για τους οποίους το τατουάζ ήταν ένα «μιλώντας» σημάδι, ένα σύμβολο ενός ατόμου, όπως ένα όνομα. Δεν είναι περίεργο, σε πολλές φυλές που ζουν με έναν αρχέγονο τρόπο, εφαρμόζονται ειδικά τατουάζ μετά την τελετή έναρξης και την είσοδο ενός νεαρού άνδρα ή κοριτσιού στην ενήλικη ζωή..

Αρχαίο τατουάζ στο πρόσωπο του ανθρώπου Αρχαίο τατουάζ - η διαδικασία εφαρμογής στο πρόσωπο

Ωστόσο, ακόμη και σήμερα, τα τατουάζ εφαρμόζονται συχνά από ορισμένους ανθρώπους όχι μόνο για αισθητική απόλαυση, αλλά για να δείξουν ότι ανήκουν σε μια συγκεκριμένη υποκουλτούρα. Αλλά, σύμφωνα με τους ειδικούς, πολλά αρχαία σύμβολα έχουν διατηρήσει τις ενεργειακές τους δυνατότητες στην εποχή μας και μπορούν να βοηθήσουν τον ιδιοκτήτη τους στην πραγματική ζωή. Επομένως, πριν εφαρμόσετε αυτό ή εκείνο το ζώδιο στο σώμα σας, πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τι θέλετε να στείλετε στον κόσμο με αυτήν τη χειρονομία. Άλλωστε, είμαστε ένα με το σώμα μας.

Ένα τατουάζ φύλακας άγγελος, όπως κάθε στιγμή, θα σας βοηθήσει και θα σας προστατεύσει από τα προβλήματα, θα προσθέσει σφρίγος και αισιοδοξία στην καθημερινότητά σας. Όποιος θέλει να γεμίσει την εικόνα του μυθικού πουλιού Φοίνικα στο σώμα ή τα άκρα του θα πρέπει να καταλάβει ότι με αυτόν τον τρόπο, καλεί τη μακροζωία και την ηρεμία στην ύπαρξή του. Οι άνθρωποι που προσπαθούν για πνευματική ανάπτυξη είναι κατάλληλοι για ένα τατουάζ με τη μορφή πελεκάνου και ένα σχέδιο με έναν “ονειροπαγίδα” θα σας προστατεύσει από εφιάλτες και αρνητικές σκέψεις.

Τι σημαίνουν τα αρχαία τατουάζ - παραδείγματα στη φωτογραφίαΤι σημαίνουν τα αρχαία τατουάζ – παραδείγματα στη φωτογραφίαΑρχαίο τατουάζ με αιγυπτιακούς θεούςΑρχαίο τατουάζ με αιγυπτιακούς θεούςΑρχαίο τατουάζ με το μάτι και τις παλάμεςΑρχαίο τατουάζ με το μάτι και τις παλάμεςΑρχαίο τατουάζ του Βούδα στο σώμα ενός άνδραΑρχαίο τατουάζ του Βούδα στο σώμα ενός άνδραΑρχαίο τατουάζ στο χέρι της μούμιαςΑρχαίο τατουάζ στο χέρι της μούμιαςΑρχαίο τατουάζ στο μισό της κοιλιάςΑρχαίο τατουάζ στο μισό της κοιλιάςΑρχαίο τατουάζ στην ωμοπλάτη και την πλάτηΑρχαίο τατουάζ στην ωμοπλάτη και την πλάτηΑρχαίο τατουάζ στο πρόσωπο του ανθρώπουΑρχαίο τατουάζ στο πρόσωπο του ανθρώπουΑρχαίο τατουάζ στο μέτωπο της μούμιαςΑρχαίο τατουάζ στο μέτωπο της μούμιαςΑρχαίο τατουάζ σε ένα κομμάτι μούμιαΑρχαίο τατουάζ σε ένα κομμάτι μούμιαΑρχαίο τατουάζ στο δέρμαΑρχαίο τατουάζ στο δέρμαΑρχαίο τατουάζ στήθους και ώμων για άντραΑρχαίο τατουάζ στήθους και ώμων για άντραΑρχαίο τατουάζ - vintage φωτογραφίεςΑρχαίο τατουάζ – vintage φωτογραφίεςΑρχαίο τατουάζ - η διαδικασία εφαρμογής στο πρόσωποΑρχαίο τατουάζ – η διαδικασία εφαρμογής στο πρόσωποΑρχαίο τατουάζ - παράδειγμαΑρχαίο τατουάζ – παράδειγμαΑρχαίο τατουάζ - τα απομεινάρια μιας μούμιαςΑρχαίο τατουάζ – τα απομεινάρια μιας μούμιαςΑρχαίο τατουάζ - σχέδιο στο κεφάλι ενός μοναχούΑρχαίο τατουάζ – σχέδιο στο κεφάλι ενός μοναχούΑρχαίο τατουάζ - μάτι του ραΑρχαίο τατουάζ – μάτι του ραΑρχαίο τατουάζ - επιλογή στον ώμο για έναν άνδραΑρχαίο τατουάζ – επιλογή στον ώμο για έναν άνδρα

Σε γενικές γραμμές, η εικόνα ενός ζώου, θεότητας ή αρχαίων σημείων, ρούνων, για παράδειγμα, φέρει ένα μεγάλο φορτίο ενέργειας και νοημάτων που έχουν τοποθετηθεί σε αυτούς εδώ και αιώνες. Επιπλέον, όχι μόνο μυθολογικά πλάσματα όπως ο Φοίνικας. Τα τατουάζ πελαργού, άλκα, κρίκετ, χελιδόνι και πασχαλίτσα θεωρούνται θετικά, προσελκύοντας καλό, τύχη και ευτυχία. Ακόμη και ένα φαινομενικά απλό τατουάζ σε σχήμα παπαγάλου φέρει εξαιρετικούς συμβολισμούς. Λέει ότι ο ιδιοκτήτης του αναζητά το καλό, τη χαρά και τη διασκέδαση σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του. Το αρχαίο αιγυπτιακό σύμβολο, γνωστό ως “μάτι του horus”, προστατεύει από βλάβες και βοηθά στην ισορροπία με το περιβάλλον και τους ανθρώπους, εκτός από το κακό μάτι.

Μην ξεχνάτε την ισχυρή πνευματική δύναμη με την οποία είναι γεμάτες οι εικόνες των θεοτήτων. Η εικόνα του Ποσειδώνα θα βοηθήσει όλους τους ναυτικούς και τους ταξιδιώτες. Τα σχέδια ινδικών και σλαβικών θεών θα δείξουν την επιθυμία σας να τιμήσετε την παράδοση και την ενότητα με τη φύση. Έτσι, αφού αποφασίσατε να κάνετε τον εαυτό σας ένα τατουάζ, το οποίο φέρει την εμπειρία πολλών γενεών ανθρώπων, δεν θα είναι άλλη στιγμή να σκεφτείτε τι θέλετε να επικοινωνήσετε με αυτό το σχέδιο στους ανθρώπους γύρω σας και σε ολόκληρο τον κόσμο..

Μπορείς να βλέπεις:

ΣΧΕΔΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΤΑΤΟΥΝΩΝ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΤΑΤΟΥ