Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ σκαθαριού

Στο υλικό που θα αναλύσουμε η έννοια του τατουάζ σκαθαριού, η έννοια των τατουάζ σκαθαριού και η ιστορία αυτού του σχεδίου. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ένα μοτίβο για ένα τατουάζ σκαθάρι επισκέπτοντας τις θεματικές σελίδες του καταλόγου τατουάζ:

  • Φωτογραφίες τατουάζ σκαθαριού
  • Σκίτσα για εφαρμογή τατουάζ με σκαθάρι

Η έννοια ενός τατουάζ σκαθαριού σε μια φωτογραφία

Η έννοια ενός τατουάζ σκαθαριού σε μια φωτογραφία

Πατήστε Επιλογές τατουάζ Beetleσκαραβαίο σκαθάρι τατουάζ

σιδερένιο σκαθάρι τατουάζ

Η έννοια, η ιστορία και η σημασία του τατουάζ σκαθαριού

Πρώτα απ ‘όλα, τα έντομα, μεταξύ άλλων τατουάζ, διακρίνονται από τον ιερό συμβολισμό τους..

Τέτοιες εικόνες στο σώμα είναι σε θέση να φέρουν εντελώς νέες, εξαιρετικές αισθήσεις, καθώς συνδέονται πάντα και συνδέονται με τον άλλο κόσμο, τη μετά θάνατον ζωή..

Το σύμβολο “σκαθάρι” είναι επίσης φυλαχτό και προστασία από μελλοντικά προβλήματα, συκοφαντίες και κακό μάτι.

Το σημασιολογικό φορτίο ενός τέτοιου τατουάζ μπορεί να είναι είτε καταστροφικό είτε θετικό και αδιάφορο και φυσικά εξαρτάται από τον ιδιοκτήτη αυτής της εικόνας..

σκίτσο μολυβιού για σκαθάρι τατουάζ τι σημαίνει το τατουάζ σκαθαριού στο στήθος; ποια είναι η έννοια ενός τατουάζ σκαθαριού - φωτογραφία

Τι σημαίνει ένα σκαθάρι σε ένα τατουάζ;?

Από την αρχαιότητα, στην Αίγυπτο, το σκαθάρι συμβόλιζε τη νέα ζωή, την αναγέννηση, την αθανασία, την εφαρμογή εκτεταμένων σχεδίων. Σε αυτόν τον τομέα, ένα τέτοιο τατουάζ ήταν πολύ συνηθισμένο..

Μια τέτοια γνώμη για τα σκαθάρια σχετίζεται άμεσα με τις συνήθειές του. Οι άνθρωποι της Αιγύπτου ήταν πάντα έκπληκτοι με την επιμονή του. Με τον τρόπο που το σκαθάρι έβγαζε μπάλες περιττωμάτων πολλές φορές περισσότερο από το βάρος του, νόμιζαν ότι ήταν καταπληκτικό.

Το σκαθάρι κοπριάς ή το ιερό σκαθάρι σκαραβαίου, όπως το αποκαλούσαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι, τους ενδιέφερε απευθείας κυλώντας μπάλες. Αυτή η διαδικασία διήρκεσε περισσότερες από είκοσι οκτώ ημέρες, ενώ το σκαθάρι γεννούσε αυγά στη μπάλα και στη συνέχεια έθαβε τη μπάλα στο έδαφος. Στο τέλος αυτής της περιόδου, ο σκαραβαίος τον έστειλε στο νερό, όπου εμφανίστηκε ο γόνος. Το μονοπάτι του σκαραβαίου συμβόλιζε το μονοπάτι του ήλιου και η μπάλα, αντίστοιχα, τον ίδιο τον ήλιο.

Τα τατουάζ που απεικονίζουν την πορεία ενός σκαθαριού, ενώ κυλούν μια τέτοια μπάλα, αντιπροσωπεύουν έναν κύκλο που κάνει ο ήλιος κάθε μέρα..

Το τατουάζ σκαθαριού μπορεί να είναι θετικό ή ουδέτερο, καθώς το ίδιο το έντομο δεν αποτελεί απειλή. Η έννοια του τατουάζ σκαθαριού, παρά την εξωτερική επιθετικότητα, επίσης δεν αποτελεί απειλή.

Επιλέγοντας ένα σκαθάρι ως μελλοντικό τατουάζ, βασιστείτε στις ευνοϊκές του ιδιότητες.

Μιλώντας για το τατουάζ σκαθάρι, δεν μπορεί κανείς να μην θυμηθεί το σκαραβαίο σκαθάρι. Είναι ένα από τα πιο κοινά σύμβολα από την αρχαία Αίγυπτο που σχετίζεται με τη μυθολογία. Μόνο τα μάτια του Horus και του Ankh, που συχνά απεικονίζονται μαζί, μπορούν να τον ανταγωνιστούν..

Τα σύμβολα του σκαραβαίου προκαλούν αναπόφευκτα συσχετισμούς με τον τόπο προέλευσής του – την Αρχαία Αίγυπτο. Το σημασιολογικό φορτίο ενός τέτοιου σχεδίου παραμένει αμετάβλητο και δεν διαφέρει πολύ από την ιδέα των αρχαίων Αιγυπτίων.

Η εικόνα του σκαραβαίου έγινε ευρέως διαδεδομένη με την αυξανόμενη δημοτικότητα του πολιτισμού της Αρχαίας Αιγύπτου. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του άλλοτε ισχυρού κράτους. Αυτό συνέβη όταν άνοιξε ο τάφος του Τουταγχαμών, ο οποίος παρείχε στην ανθρωπότητα πολλά μυστικά και ανακαλύψεις, μία από τις οποίες είναι οι σκαραβαίοι.

May Beetle Tattoo On Girl Chest μαύρο σκαθάρι τατουάζ όμορφο τατουάζ με πράσινο σκαθάρι

Οι σκαραβαίοι, εν τω μεταξύ, είναι σύμβολο της ζωογόνου δύναμης του ήλιου, της αθανασίας, της αναγέννησης, της πορείας προς τον υψηλότερο στόχο σας.

Ένα τατουάζ που απεικονίζει έναν σκαραβαίο θα είναι απίστευτα χρήσιμο εάν το άτομο που το εφαρμόζει θέλει να εκπληρώσει τα όνειρά του, η μπάλα που υποδηλώνει τη δύναμη του ήλιου θα δώσει μια ζωογόνο φόρτιση και η ίδια η διαδρομή της ζωής του σκαθαριού χαρακτηρίζει την επιμονή στο δρόμο προς τους αγαπημένους στόχος. Ένα τέτοιο τατουάζ μπορεί να υποδηλώνει τη γοητεία του ιδιοκτήτη του με τους αρχαίους πολιτισμούς, τη μυθολογία γενικά, συνδέεται αναπόφευκτα με μυστικά, φάρσες και γρίφους που, πιθανότατα, δεν θα αποκαλυφθούν ποτέ.

Μπορείς να βλέπεις:

ΣΚΙΤΕΣ ΣΚΟΥΔΑΚΙ ΤΑΤΟΥΖ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΑΤΟΥΖ ΜΕ ΣΚΑΜΠΟΥ