Φωτογραφία τατουάζ

Στέμμα τατουάζ έννοια

Ποια είναι η έννοια και το νόημα ενός τατουάζ κορώνας

Ένα τατουάζ στέμμα δεν είναι τόσο συνηθισμένο, αλλά έννοια τατουάζ στέμμα, αξίζει ιδιαίτερη προσοχή. Για πολλούς λαούς, το στέμμα είναι σύμβολο δύναμης, δύναμης και κύρους, υποδεικνύει ότι ανήκει σε μια υψηλή φυλή. Ως εκ τούτου, η κύρια έννοια ενός τατουάζ κορώνας είναι μια υψηλή κοινωνική θέση στην κοινωνία ή η επιθυμία για εξουσία. Τις περισσότερες φορές, ένα τέτοιο τατουάζ επιλέγεται από ανθρώπους με αυτοπεποίθηση και προσανατολισμένους στον στόχο. Επιπλέον, πρέπει να θυμόμαστε ότι ένα τατουάζ στέμμα χρησιμοποιείται συχνά σε τατουάζ φυλακής και δείχνει ότι ο ιδιοκτήτης του έχει μεγάλη εξουσία στον εγκληματικό κόσμο..

Στέμμα τατουάζ που σημαίνει 15

Στέμμα και διαμάντι τατουάζ στο πίσω κορίτσι

Η ιστορία των τατουάζ στέμμα

Υπάρχει ένα σύμβολο στέμμα σε πολλούς πολιτισμούς και θρησκείες. Στους αρχαίους πολιτισμούς, το στέμμα μαρτυρούσε τη θεϊκή αρχή και ήταν σύμβολο διαφόρων θεών. Στην αρχαία ελληνική μυθολογία, το στέμμα ήταν το δάφνινο στέμμα του θεού Απόλλωνα. Στον χριστιανισμό, το φωτοστέφανο των αγγέλων και των αγίων συγκρίθηκε με το στέμμα και το στέμμα συνδέεται επίσης με το στεφάνι από τα αγκάθια του Ιησού Χριστού. Στον καθολικισμό, η Παναγία ονομάζεται βασίλισσα του ουρανού και απεικονίζεται με φωτοστέφανο που μοιάζει με στέμμα. Γνωρίζουμε ότι σε πολλές χώρες το στέμμα είναι σύμβολο της μοναρχίας, της δύναμης και είναι παρόν στην εραλδική και τα χαρακτηριστικά των χωρών όπου η μοναρχία υπήρχε ή εξακολουθεί να υπάρχει. Για παράδειγμα, το οικόσημο της Ισπανίας απεικονίζει ένα λιοντάρι με ένα στέμμα στο κεφάλι του. Πολλοί μονάρχες έχουν φορέσει και φορούν τώρα ένα στέμμα ως σύμβολο της δύναμής τους. Στο Μεσαίωνα, η εικόνα του στέμματος βρέθηκε συχνά στα οικόσημα και τις πανοπλίες ευγενών ιπποτών.

Στέμμα τατουάζ που σημαίνει 14

Μεγάλο γράμμα και στέμμα στο τατουάζ

Τι σημαίνει τατουάζ στέμμα;

Το τατουάζ στέμμα συμβολίζει τη δίψα για δύναμη, την επιθυμία για αυτό, την υπεροχή έναντι των άλλων, την επιθυμία να τους οδηγήσει. Επιπλέον, το στέμμα απεικονίζεται συχνά σε συνδυασμό με άλλα αντικείμενα. Επομένως, η σημασία του εξαρτάται επίσης από τη σύνθεση, όπου το στέμμα έχει υπεροχή έναντι άλλων συμβόλων που απεικονίζονται δίπλα.

  • Το στέμμα, που απεικονίζεται με την καρδιά, εφαρμόζεται συχνά από τους εραστές και σημαίνει πίστη, παθιασμένη αγάπη, σταθερότητα, αφοσίωση.
  • Το στέμμα που απεικονίζεται πάνω από την καρδιά συμβολίζει την καλή τύχη, την τύχη.
  • Το στέμμα στο κεφάλι της χελώνας είναι ένα κορεατικό σύμβολο μιας ήρεμης ζωής και μακροζωίας.
  • Το κελτικό βραχιόλι, το οποίο αποτελείται από δύο χέρια που κρατούν ένα στέμμα με καρδιά, έχει τη δική του σημασία. Χέρια – φιλία, στέμμα – πιστότητα, σταθερότητα, καρδιά – διακαής αγάπη.
  • Η εικόνα ενός μικρού στέμματος σε ένα μοναδικό πρωτότυπο στυλ ενός κοριτσιού υποδηλώνει την επιθυμία της να ξεχωρίσει, να δώσει στον εαυτό της μια ελίτ κατάσταση.
  • Τα κορίτσια που μοιάζουν με πριγκίπισσες επιλέγουν ένα μικρό τατουάζ.

Τα τατουάζ με κορώνα είναι αρκετά διαδεδομένα στον εγκληματικό κόσμο και έχουν ιδιαίτερη σημασία. Τις περισσότερες φορές, η παρουσία ενός στέμματος στο τατουάζ ενός κρατουμένου υποδηλώνει την υψηλή εξουσία του στη φυλακή, καθώς και ένα ιδιαίτερα σοβαρό έγκλημα ή απροθυμία να υπακούσει στους νόμους. Το στέμμα που απεικονίζεται πάνω από το φίδι είναι σύμβολο ενός νόμιμου κλέφτη ή ενός θεατή. Συνήθως απεικονίζεται στο στήθος ή στον ώμο. Η τίγρη που κρατά το στέμμα στα πόδια της συμβολίζει την επιθυμία για βία. Εάν το στέμμα απεικονίζεται στην πλάτη, σημαίνει ταπείνωση. Το στέμμα, που απεικονίζεται με κόκκινες κάρτες, δείχνει ότι ο ιδιοκτήτης του είναι ένας παθητικός ομοφυλόφιλος (εφαρμόζεται κυρίως με το ζόρι, για ταπείνωση).

Σε όποια μορφή και αν έχει το στέμμα, σε κάθε περίπτωση, συνδέεται με τη δύναμη, την ελευθερία, την επιθυμία να ελέγξετε τη μοίρα σας. Για μερικούς ανθρώπους, το στέμμα είναι σύμβολο επιμονής, αποφασιστικότητας, αυτοσυγκράτησης, νίκης.

Η έννοια του τατουάζ κορώνας 13 Κρανίο στο τατουάζ στέμμα

Μπορείς να βλέπεις:

ΣΚΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥ ΚΟΡΟΥΝ

PHOTO TATTOO CROWN