Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ με ζάρια

Μεγάλοι συγγραφείς όπως ο Σαίξπηρ, ο Πούσκιν είπε ότι η ζωή είναι ένα παιχνίδι: ο μονόλογος του Ζακ από την κωμωδία “Όπως σας αρέσει”, Σαίξπηρ – “Όλη μας η ζωή είναι ένα παιχνίδι και οι άνθρωποι σε αυτό είναι ηθοποιοί”. ΟΠΩΣ ΚΑΙ. Πούσκιν, “The Queen of Spades” – “Ποια είναι η ζωή μας; Το παιχνίδι!”

Αυτές οι δηλώσεις είχαν ως στόχο να συνειδητοποιήσουν ότι κάθε άτομο είναι παίκτης, για τη ζωή και το μέλλον του..

Στο υλικό που θα αναλύσουμε Ζάρι τατουάζ έννοια, μάθετε το νόημα και την ιστορία του σχεδίου, εξοικειωθείτε με ενδιαφέροντα γεγονότα. Για όσους πηγαίνουν σε ένα σαλόνι τατουάζ για να κάνουν ένα τέτοιο τατουάζ για τον εαυτό τους, προτείνουμε να εξοικειωθείτε με τις θεματικές ενότητες:

  • Φωτογραφίες τατουάζ με ζάρια
  • Σκίτσα για τατουάζ με ζάρια

Στον κόσμο των τατουάζ, κάθε σχέδιο έχει τη δική του σημασία και ερμηνεία. Όταν ένα άτομο βάζει ένα τατουάζ στο σώμα του, του δίνει κάποια ιδιαίτερη σημασία..

Ποια είναι η έννοια ενός τατουάζ με ζάρια (κακογραφίες) - παραδείγματα στη φωτογραφία

Ποια είναι η έννοια ενός τατουάζ με ζάρια (κακογραφίες) – παραδείγματα στη φωτογραφία

Στις μέρες μας, ένα από τα δημοφιλή τατουάζ είναι το “Dice”. Ένα τέτοιο μοτίβο στο σώμα, κατά κανόνα, αποκτάται από παίκτες, παίκτες με την ελπίδα “να πιάσουν την τύχη από την ουρά”. Είναι σύμβολο τύχης, τύχης, κινδύνου..

Τι σημαίνει τατουάζ με ζάρια;?

Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο περίεργη είναι η έννοια του τατουάζ “Ζάρια” πηγαίνει πολύ στο παρελθόν. Στην αρχαιότητα, ορίζονταν τα οστά – τυχαία, η παροδικότητα της ζωής και η μεταβλητότητά της. Σε πολλά αρχαία βιβλία, οι «κύβοι» των ζαριών αναφέρονται ως θέμα για σημαντικές αποφάσεις. Έτσι, ένα τατουάζ μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα είδος φυλαχτού για τον χρήστη του. Τα οστά ερμηνεύονται επίσης ως σύμβολο των δεινών του Χριστού. Άλλωστε, όταν ο Σωτήρας σταυρώθηκε, οι Ρωμαίοι στρατιώτες έριξαν ζάρια για να αποφασίσουν ποιος θα πάρει τα ρούχα του. Στις χριστιανικές γραφές, το σύμβολο του ζαριού αναφέρεται εβδομήντα επτά φορές. Με τη βοήθεια των οστών, οι άνθρωποι ήθελαν να μάθουν το θέλημα του Θεού, και έτσι να έρθουν πιο κοντά του.

Τατουάζ με ζάρια σε χαρτιά Τατουάζ με ζάρια στον καρπό

Στη ρωμαϊκή μυθολογία, τα ζάρια ήταν ένα χαρακτηριστικό των “Τριών Χάριτων” – αυτές είναι οι θεές της ελκυστικότητας, όλα όσα είναι όμορφα και χαρούμενα στη φύση και την ανθρώπινη ζωή..

Πριν εφαρμόσετε ένα τέτοιο τατουάζ, πρέπει να ξέρετε τι ακριβώς σημαίνει. Κατά κανόνα, ο αριθμός “επτά” είναι ένα σημάδι τύχης. Στην Κίνα, ο αριθμός «τέσσερα» συμβολίζει την ασθένεια, ακόμη και τον θάνατο. Επίσης στην κινεζική μυθολογία υπάρχει μια άλλη ερμηνεία των ζαριών. Αυτός ο κύβος έξι όψεων είναι μια έκφραση του σύμπαντος. Ακόμη και ο αριθμός έξι, ζωγραφισμένος σε κύβο, έχει μια ορισμένη σημασία. Αυτός ο αριθμός συμβολίζει την αρμονία, την υγεία, την τύχη και την ομορφιά..

Όπως γνωρίζετε, πολλά τατουάζ ανήκουν στο είδος της φυλακής. Όσο για τα ζάρια, αυτό το σχέδιο έχει μια ελεύθερη έννοια, μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος..

Τατουάζ με ζάρια πίσω από το αυτί του κοριτσιού Τατουάζ με ζάρια

Τα τατουάζ “Ζάρια”, όχι μεγάλα, φαίνονται πολύ καλά στον καρπό, το λαιμό ή το πόδι. Ένα μεγάλο τατουάζ τοποθετείται καλύτερα στον ώμο, την πλάτη ή το κάτω μέρος της πλάτης. Τυπικά, αυτά τα τατουάζ περιλαμβάνουν μια σειρά συνθέσεων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σήμερα αυτό το τατουάζ είναι πολύ πρωτότυπο και αισθητικό. Μεταξύ των νέων, δεν κέρδισε με κανένα τρόπο τη δημοτικότητα.

Τατουάζ με ζάρια με καρδιέςΤατουάζ με ζάρια με καρδιέςΤατουάζ ζάρια με στρογγυλεμένες άκρες στο σώμα του κοριτσιούΤατουάζ ζάρια με στρογγυλεμένες άκρες στο σώμα του κοριτσιούΤατουάζ με ζάρια στο λαιμό για άνδρεςΤατουάζ με ζάρια στο λαιμό για άνδρεςΤατουάζ με ζάρια στον ώμο για άνδρεςΤατουάζ με ζάρια στον ώμο για άνδρεςΤατουάζ με ζάρια στον ώμο και επιγραφή - ΚΑΛΗ ΤΥΧΗΤατουάζ με ζάρια στον ώμο και επιγραφή – ΚΑΛΗ ΤΥΧΗΤατουάζ με ζάρια σε χαρτιάΤατουάζ με ζάρια σε χαρτιάΤατουάζ με ζάρια στον καρπόΤατουάζ με ζάρια στον καρπόΤατουάζ κόκκινων ζαριών στο χέριΤατουάζ κόκκινων ζαριών στο χέριΤατουάζ με ζάρια και κρανίο στον ώμοΤατουάζ με ζάρια και κρανίο στον ώμοΣυρματοπλέγματα ζάρια και τατουάζ καρδιάςΣυρματοπλέγματα ζάρια και τατουάζ καρδιάςΤατουάζ με ζάρια και πουλιάΤατουάζ με ζάρια και πουλιάΖάρια και τατουάζ φλόγας στο λαιμό του άντραΖάρια και τατουάζ φλόγας στο λαιμό του άντραΖάρι και κλόουν τατουάζ προσώπου στον ώμοΤατουάζ με ζάρια και κλόουν στον ώμοΤατουάζ με ζάρια και τριφύλλι για καλή τύχηΤατουάζ με ζάρια και τριφύλλι για καλή τύχηΖάρια και τατουάζ καρτώνΖάρια και τατουάζ καρτώνΤατουάζ με ζάρια και ημερομηνίες σε ρωμαϊκούς αριθμούςΤατουάζ με ζάρια και ημερομηνίες σε ρωμαϊκούς αριθμούςΤατουάζ με ζάρια και νικηφόρες κάρτεςΤατουάζ με ζάρια και νικηφόρες κάρτεςΤατουάζ με ζάρια πίσω από το αυτί του κοριτσιούΤατουάζ με ζάρια πίσω από το αυτί του κοριτσιούΤατουάζ με ζάρια στο κάτω μέρος του ποδιούΤατουάζ με ζάρια στο κάτω μέρος του ποδιούΤατουάζ με ζάρια στην κάτω κοιλιά για κορίτσιΤατουάζ με ζάρια στην κάτω κοιλιά για κορίτσι

Μπορεί να συνοψιστεί ότι ένα άτομο που φορά αυτή την εικόνα στο σώμα του έχει έναν πολύ ισχυρό, με ρίσκο και τζόγο χαρακτήρα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή χωρίς κίνδυνο και αδρεναλίνη. Ο ενθουσιασμός για τέτοιους ανθρώπους είναι, στην πραγματικότητα, η ίδια η ζωή, η γεύση της. που δεν ρισκάρει, δεν πίνει σαμπάνια, συχνά αυτοί οι άνθρωποι τηρούν μια τέτοια θέση στη ζωή.

Και μην ξεχνάτε ότι αυτό το σύμβολο θα συνοδεύει τον ιδιοκτήτη του όλη του τη ζωή, σε οποιαδήποτε κατάσταση..

Μπορείς να βλέπεις:

ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΖΑΡΟΥ ΤΑΤΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΑΤΟΥΖΙ