Φωτογραφία τατουάζ

Πυξίδα τατουάζ έννοια

Στο υλικό που θα αναλύσουμε πυξίδα τατουάζ έννοια, ιστορία και χαρακτηριστικά αυτού του σχεδιασμού τατουάζ. Εάν σκέφτεστε πραγματικά και πρόκειται να κάνετε ένα τατουάζ με μια πυξίδα, εκτός από χρήσιμες πληροφορίες, σας προτείνουμε να εξοικειωθείτε με τις ενότητες:

  • Φωτογραφία τελειωμένων τατουάζ πυξίδας
  • Σκίτσα για τατουάζ πυξίδας

Η έννοια ενός τατουάζ πυξίδας - ένα παράδειγμα στη φωτογραφία

Η έννοια ενός τατουάζ πυξίδας – ένα παράδειγμα στη φωτογραφία

Ποια είναι η έννοια, η ιστορία και η έννοια του τατουάζ πυξίδας

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ποικιλιών τατουάζ πυξίδας και ερμηνείες της σημασίας του. Ταυτόχρονα, αυτή η εικόνα είναι αρκετά σπάνια τα τελευταία χρόνια, αλλά εξαιρετική και ιδιαίτερα καλλιτεχνική. Αυτό το ζώδιο περιέχει ένα βαθύ σημασιολογικό περιεχόμενο. Ο καθένας μπορεί να βρει σύμβολα για τον εαυτό του που αντηχούν στον εσωτερικό κόσμο και τον χαρακτήρα τους. Υπάρχουν τρεις τύποι εικόνων και η έννοια του τατουάζ “Πυξίδα”:

– Ρούνικος, κελτικός τύπος εικόνας.

– Lo Pan – αρχαία κινέζικα.

– Μαγνητική, πιο μοντέρνα εικόνα πυξίδας.

1. Ρούνικος τύπος εικόνας, ο λεγόμενος Σκανδιναβός, σημαίνει – εύρεση τρόπου, προώθηση, ελευθερία επιλογής. Πιστεύεται ότι οι Ρούνοι έχουν ένα μαγικό νόημα, βοηθώντας τον ιδιοκτήτη αυτού του τατουάζ να μην παραπλανηθεί στη ζωή και βοηθά να βρει μια διέξοδο από τις δυσκολίες της ζωής. Είναι γνωστό ότι αυτό το ζώδιο απολάμβανε ιδιαίτερο σεβασμό μεταξύ των αρχαίων πολεμιστών και ναυτικών – των Βίκινγκς..

Η έννοια του τατουάζ πυξίδας 3 Τατουάζ πυξίδας που σημαίνει 5 Τατουάζ πυξίδας που σημαίνει 1

2. Τα αρχαία κινέζικα, πιο γνωστά ως Luo Pan, ερμηνεύονται ως ένα από τα πιο δύσκολα κατανοητά γεωμετρικά ζώδια και σύμβολα στην εικόνα. Με βάση την πρακτική του Φενγκ Σούι. Είναι αναπόσπαστο μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του κινεζικού πολιτισμού. Το τατουάζ του Luo Pan χρησιμεύει ως σύμβολο της κίνησης προς τα εμπρός και της εσωτερικής βεβαιότητας, της πιστότητας και της σταθερότητας, της επιθυμίας για γνώση.

3. Το συνηθισμένο, το πιο σύγχρονο μαγνητικό με τριαντάφυλλο, προσωποποιεί το να ανήκει στο ναυτικό επάγγελμα, την αγάπη για την ελευθερία και τα ταξίδια, την πίστη, την αφοσίωση και την κίνηση στην επιδιωκόμενη πορεία. Λένε – “Πιστός ως βελόνα πυξίδας στο βορρά”. Στο τατουάζ, η εικόνα της πυξίδας χρησιμοποιείται μαζί με άλλα στοιχεία του θαλάσσιου θέματος – άγκυρες, χάρτες, τιμόνι κ.λπ..

Τι μπορεί να σημαίνει μια πυξίδα σε ένα τατουάζ;?

Συνοψίζοντας τα παραπάνω, σημειώνουμε ότι τα τατουάζ με την εικόνα μιας πυξίδας φέρουν ένα βαθύ σημασιολογικό φορτίο. Τονίζει τις καλύτερες ιδιότητες ενός ατόμου, όπως – σκοπιμότητα, πίστη, σταθερότητα, ακαμψία, αντοχή και γνώση.

Δημοφιλείς επιλογέςτατουάζ πυξίδας

τατουάζ πυξίδας

τατουάζ πυξίδας στον καρπό

πυξίδα και χάρτη τατουάζ

τατουάζ πυξίδας

Τις περισσότερες φορές, το τατουάζ “Πυξίδα” επιλέγεται από άνδρες με έντονο χαρακτήρα, θαλάσσια επαγγέλματα, λάτρεις των ταξιδιών και της περιπέτειας. Λιγότερο συχνά, αυτό το τατουάζ χρησιμοποιείται από γυναίκες που θέλουν να τονίσουν την πίστη και τη σταθερότητά τους..

Πυξίδα τατουάζ που σημαίνει 2Πυξίδα τατουάζ που σημαίνει 2Τατουάζ πυξίδας που σημαίνει 1Τατουάζ πυξίδας που σημαίνει 1Η έννοια ενός τατουάζ πυξίδας - ένα παράδειγμα στη φωτογραφίαΗ έννοια ενός τατουάζ πυξίδας – ένα παράδειγμα στη φωτογραφίατι σημαίνει τατουάζ πυξίδας 1τι σημαίνει τατουάζ πυξίδας 1Τατουάζ πυξίδας που σημαίνει 5Τατουάζ πυξίδας που σημαίνει 5Τατουάζ πυξίδας που σημαίνει 4Τατουάζ πυξίδας που σημαίνει 4Η έννοια του τατουάζ πυξίδας 3Η έννοια του τατουάζ πυξίδας 3

Η επιλογή ενός τατουάζ πρέπει να προσεγγιστεί αργά, στοχαστικά και συνειδητά, εμπιστεύοντας το σώμα σας μόνο σε έναν πραγματικό κύριο.

Μπορείς να βλέπεις:

SKETCHES TATTOO COMPASS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΑΤΟΥΖ ΜΕ ΠΥΞΗ