Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ κόμπρα

Η έννοια του τατουάζ κόμπρα για όλους όσους σκέφτονται ένα τέτοιο τατουάζ. Στο υλικό, θα αναλύσουμε την ιστορία του σχεδίου και τις πιθανές επιλογές για την έννοια του τατουάζ κόμπρα. Επίσης, θα σας προσφέρουμε για έλεγχο:

  • Φωτογραφίες τατουάζ κόμπρα
  • Σκίτσα για τατουάζ κόμπρα

Ποιο είναι το νόημα, η ιστορία και το νόημα του τατουάζ cobra σήμερα

Η έννοια ενός τατουάζ κόμπρα - τελειωμένες φωτογραφίες

Σε πολλούς πολιτισμούς, η κόμπρα τιμάται ως το πιο ιερό και επικίνδυνο δηλητηριώδες φίδι. Πιστεύεται ότι η κόμπρα προσωποποιεί τις ακόλουθες ιδιότητες: σοφία και αναγέννηση, κίνδυνος και κακία, δύναμη, γονιμότητα και ελεύθερη σεξουαλικότητα..

Στην αρχαία Αίγυπτο, η κόμπρα θεωρούνταν ιερό ζώο που φρουρούσε την ειρήνη των νεκρών Φαραώ. Απόδειξη αυτού είναι η κόμπρα που βρέθηκε κατά την ανασκαφή του τάφου του Τουταγχαμών, ο οποίος χρησίμευσε ως σύμβολο της προστασίας του μεγάλου ηγεμόνα. Επίσης, η όχι λιγότερο διάσημη βασίλισσα Κλεοπάτρα χρησιμοποίησε το δηλητήριό τους για να σκοτώσει και να θεραπεύσει, επειδή έχει τόσο θανατηφόρο για τον άνθρωπο όσο και θεραπευτικές ιδιότητες. Η πιο τρομακτική και επικίνδυνη από όλους τους τύπους κόμπρας – η βασιλική κόμπρα, απεικονιζόταν πάντα στα στέμματα των Φαραώ. Επιπλέον, συνδέθηκε με τον ίδιο τον θεό του ήλιου Ρα, με τη μορφή του ορατού και πάντα καμένου ματιού του. Οι άνθρωποι εκείνης της εποχής την αντιμετώπιζαν πάντα με τρόμο, επειδή πίστευαν ότι ήταν ικανή να αφαιρέσει και να σώσει τη ζωή, η οποία, προφανώς, προκλήθηκε από τις διπλές ιδιότητες του δηλητηρίου της. Απεικονίστηκε επίσης στους τοίχους ναών και τάφων, ως σύμβολο σημείου και δύναμης, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά τον σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζονταν η κόμπρα στην Αρχαία Αίγυπτο..

Στην Ινδία, από αμνημονεύτων χρόνων, η κόμπρα θεωρούνταν επίσης ιερό ζώο, όπου συμβολίζει την κυρίαρχη εξουσία. Στην ινδική μυθολογία, υπάρχει ακόμη και μια μαγική θεότητα κόμπρα – η Naga, η οποία φύλαγε ανείπωτους θησαυρούς σε έναν αρχαίο ναό. Δεδομένου ότι αυτά τα φίδια είναι ένας εξαιρετικός εξολοθρευτής τρωκτικών, είναι καλό σημάδι να δείτε μια κόμπρα από κοντά στην Ινδία. Στον Βουδισμό, όπως και στην Αρχαία Αίγυπτο, αυτό το φίδι είναι σεβαστό ως φύλακας και προστάτης. Υπάρχει ένας μύθος που περιγράφει μια κόμπρα που προστάτευε τον κοιμισμένο Βούδα από τον λαμπερό ήλιο με την κουκούλα της. Στον πολιτισμό της Καμπότζης, είναι γνωστή η κόμπρα με επτά κεφάλια, η οποία ταυτίζεται με το ουράνιο τόξο, ως σύμβολο της ένωσης γης και ουρανού..

Τι σημαίνει τατουάζ κόμπρα;?

Η κόμπρα στο τατουάζ απεικονίζεται συχνά με έντονα χρώματα, με την κουκούλα ψηλά, ακτινοβολώντας κίνδυνο και αδίστακτη, έτοιμη να σκάψει τους δηλητηριώδεις κυνόδοντές της στο θύμα. Δείχνει ότι ο φορέας της είναι γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια και είναι έτοιμος να αναλάβει αποφασιστική δράση. Ως εκ τούτου, ένα σκίτσο μιας κόμπρας επιλέγεται συχνότερα από νέους ανθρώπους με σαφώς καθορισμένη θέση ζωής και μη τυποποιημένη άποψη για τη ζωή. Δεδομένου ότι το δηλητήριο της κόμπρας έχει τόσο θανατηφόρο αποτέλεσμα όσο και θεραπευτικές ιδιότητες, το ίδιο το φίδι συμβολίζει τόσο θετικές όσο και αρνητικές έννοιες. Από τις αρνητικές αξίες, ο κίνδυνος και η κακία πρέπει να διακρίνονται, επειδή το δάγκωμα της είναι θανατηφόρο και η ίδια οδηγεί έναν μυστικό τρόπο ζωής, περιμένοντας μέχρι το θήραμά της να χάσει την επαγρύπνηση. Με τη σειρά τους, η σοφία, η γονιμότητα, η δύναμη και η αναγέννηση μπορούν να διακριθούν από τις θετικές έννοιες. Το σύμβολο της αναγέννησης οφείλεται στο γεγονός ότι, όπως συμβαίνει με όλα τα φίδια, η κόμπρα έχει την ικανότητα να ρίχνει το δέρμα της, με αποτέλεσμα να ξαναγεννιέται ξανά και ξανά. Η δύναμη σχετίζεται με τη λατρεία της κόμπρας, σε πολλούς πολιτισμούς, ως ιερό ζώο, η οποία περιγράφεται χρησιμοποιώντας το παράδειγμα της Αρχαίας Αιγύπτου, επειδή η κόμπρα είχε πολύ κοντινή απόσταση με τους Φαραώ και τους βασιλιάδες του αρχαίου κόσμου, και αυτό είναι το μόνο φίδι που του απονεμήθηκε ο βασιλικός τίτλος. Η γονιμότητα είναι μάλλον η θηλυκή έννοια ενός τατουάζ, το οποίο είναι χαρακτηριστικό όλων των τατουάζ φιδιών, επειδή ένα φίδι έχει μια θηλυκή χάρη και εκπέμπει μια σεξουαλικότητα που βάζει σε πειρασμό τους ανθρώπους και αποκαλύπτει τη μοχθηρή πλευρά της ψυχής τους. Τέλος, η σοφία οφείλεται στο γεγονός ότι μια κρύα και απαθής κόμπρα είναι σε θέση να κάνει αποφασιστικές και ισορροπημένες ενέργειες, ανεξάρτητα από τα συναισθήματα, και να καθοδηγείται μόνο από την κοινή λογική.

Η έννοια ενός τατουάζ κόμπρα - τελειωμένες φωτογραφίεςΗ έννοια ενός τατουάζ κόμπρα – τελειωμένες φωτογραφίεςΗ έννοια του τατουάζ κόμπρα 23453454567Η έννοια του τατουάζ κόμπρα 23453454567Η έννοια του τατουάζ κόμπρα 5464675678Η έννοια του τατουάζ κόμπρα 5464675678Η έννοια του τατουάζ κόμπρα 3425435647Η έννοια του τατουάζ κόμπρα 3425435647Η έννοια του τατουάζ κόμπρα 2343454567Η έννοια του τατουάζ κόμπρα 2343454567Η έννοια του τατουάζ κόμπρα 345467567Η έννοια του τατουάζ κόμπρα 345467567Η έννοια του τατουάζ κόμπρα 234234234Η έννοια του τατουάζ κόμπρα 234234234Η έννοια του τατουάζ κόμπρα 123245346Η έννοια του τατουάζ κόμπρα 123245346Η έννοια του τατουάζ κόμπρα 12342556Η έννοια του τατουάζ κόμπρα 12342556Η έννοια του τατουάζ κόμπρα 6756345Η έννοια του τατουάζ κόμπρα 6756345Η έννοια του τατουάζ κόμπρα 3464754Η έννοια του τατουάζ κόμπρα 3464754

Μπορείς να βλέπεις:

ΣΧΕΔΙΑ COBRA TATTOO

ΦΩΤΟ ΤΑΤΟΥΖ ΜΕ ΧΟΒΡΑ