Φωτογραφία τατουάζ

Βασικό νόημα τατουάζ

Στο υλικό που θα αναλύσουμε βασικό νόημα τατουάζ, την έννοια του τατουάζ και την ιστορία του σχεδίου. Για όσους επιθυμούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε θεματικές ενότητες του καταλόγου μας:

  • Φωτογραφία του βασικού τατουάζ
  • Σκίτσα για ένα βασικό τατουάζ

Η τέχνη του τατουάζ γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής τώρα. Πολλοί από αυτούς που φορούν τατουάζ τοποθετούν το σώμα τους ως έναν κενό καμβά και θεωρούν ηλίθιο να το αφήνουν κενό σε όλη τους τη ζωή. Άλλοι κοιτούν τους περίεργους με τατουάζ και αναρωτιούνται πώς ήταν δυνατόν να το κάνουν αυτό στον εαυτό τους. Αλλά, όποια και αν είναι η στάση σας σε αυτό το θέμα, το γεγονός παραμένει αμετάβλητο, τα τατουάζ έχουν μπει σταθερά στη ζωή μας και τώρα είναι έργα τέχνης και όχι στίγμα όπως πριν.

Τι σημαίνει το κλειδί σε ένα τατουάζ - παραδείγματα στη φωτογραφία

Τι σημαίνει το κλειδί σε ένα τατουάζ – παραδείγματα στη φωτογραφία

Ένα βασικό τατουάζ μπορεί να έχει μεγάλο αριθμό νοημάτων και επιλογών. Δεν έχει βαθιές ιστορικές ρίζες και, κατ ‘αρχήν, είναι απλώς καρπός της φαντασίας του καλλιτέχνη ή των επιθυμιών του πελάτη. Αλλά, όπως όλα τα τατουάζ, αυτό δεν είναι μόνο μια όμορφη εικόνα στο ανθρώπινο σώμα. Φέρει μαζί του ένα ορισμένο νόημα, κρυμμένο από ένα μη διαφωτισμένο άτομο..

Τι ακριβώς είναι αυτό το βασικό τατουάζ; Πρώτον, είναι εντελώς καθολικό: είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, το σχέδιό του περιορίζεται μόνο από τη φαντασία του καλλιτέχνη. Μπορεί να είναι απλώς ένα σχέδιο ενός εντελώς συνηθισμένου κλειδιού ή ένα κλειδί με μια περίτεχνη λαβή. Το κλειδί μπορεί να βρίσκεται στο ράμφος του πουλιού ή μπορεί να βγει έξω από την κλειδαρότρυπα που έχει σχεδιαστεί δίπλα του. Η ομορφιά αυτού του τατουάζ είναι ότι μπορεί να συμπληρωθεί με την πάροδο του χρόνου όπως εσείς επιθυμείτε..

Τι σημαίνει το κλειδί σε ένα τατουάζ - παραδείγματα στη φωτογραφίαΤι σημαίνει το κλειδί σε ένα τατουάζ – παραδείγματα στη φωτογραφίαΚλειδί τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού - μεταξύ των ωμοπλάτωνΚλειδί τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού – μεταξύ των ωμοπλάτωνΚρανίο κλειδί τατουάζ στο ClavicleΚρανίο κλειδί τατουάζ στο ClavicleΣταυρό κλειδί τατουάζΣταυρό κλειδί τατουάζΚλειδί τατουάζ με φιόγκο και γράμματα στις πλευρές του κοριτσιούΚλειδί τατουάζ με φιόγκο και γράμματα στις πλευρές του κοριτσιούΤατουάζ με μπρελόκΤατουάζ με μπρελόκKey Tattoo On The ribs Of The GirlKey Tattoo On The ribs Of The GirlΚλειδί τατουάζ στο κορίτσιΚλειδί τατουάζ στο κορίτσιΚλειδί τατουάζ σε κορδέλα και ασυνήθιστη κλειδαριά - φτιαγμένο σε ωμοπλάτηΚλειδί τατουάζ σε κορδέλα και ασυνήθιστη κλειδαριά – φτιαγμένο σε ωμοπλάτηKey Tattoo σε κάθε δάχτυλοKey Tattoo σε κάθε δάχτυλοΚλειδί τατουάζ στον καρπό - μικρή έκδοσηΚλειδί τατουάζ στον καρπό – μικρή έκδοσηΚλειδί και σχέδια τατουάζ στο πόδιΚλειδί και σχέδια τατουάζ στο πόδιΚλειδί και κουκουβάγια τατουάζ στον ώμο κοριτσιούΚλειδί και κουκουβάγια τατουάζ στον ώμο κοριτσιούΚλειδί και τατουάζ πουλιών στην πλευρά του κοριτσιούΚλειδί και τατουάζ πουλιών στην πλευρά του κοριτσιούΒασικό τατουάζ και επιγραφή για την αγάπηΒασικό τατουάζ και επιγραφή για την αγάπηΤο κλειδί και τα τατουάζ με γράμματα με άφησαν ελεύθερο για κορίτσιΤο κλειδί και τα τατουάζ με γράμματα με άφησαν ελεύθερο για κορίτσιΚλειδί και γράμματα τατουάζ στο πόδιΚλειδί και γράμματα τατουάζ στο πόδιΚλειδί και επιγραφή τατουάζ στο κορίτσιΚλειδί και επιγραφή τατουάζ στο κορίτσιΚλειδί και κορδέλα τατουάζ στο μπράτσοΚλειδί και κορδέλα τατουάζ στο μπράτσοΚλειδί και στέμμα τατουάζ στο μπράτσοΚλειδί και στέμμα τατουάζ στο μπράτσο

Τι σημαίνουν τα βασικά τατουάζ;?

Ιστορικά ή εποικοδομητικά – το κλειδί έρχεται πάντα με την κλειδαριά. Με μια ευρεία έννοια, το κλειδί λειτουργεί ως ένας δρόμος για το άνοιγμα κάτι, ξεκινώντας από την πόρτα και τελειώνοντας με την καρδιά αυτού του κοριτσιού (για ένα κορίτσι, όχι με κυριολεκτική έννοια, φυσικά). Επομένως, πρώτα απ ‘όλα, η έννοια αυτού του τατουάζ είναι μια διαδρομή ή μια λύση σε κάτι. Αυτή η ιδέα άρεσε σε πολλά ερωτευμένα ζευγάρια, κάνοντας αυτό το τατουάζ ένα αχνιστό. Για παράδειγμα, ο ένας σύντροφος έχει μια κλειδαριά σε σχήμα καρδιάς και ο άλλος έχει ένα κλειδί, που συμβολίζει τη συναισθηματική τους εγγύτητα, ο ένας φέρει το κλειδί στην καρδιά του άλλου. Or, δύο κλειδιά δεμένα με μια όμορφη κορδέλα. Ένα τέτοιο τατουάζ αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο όταν οι εραστές κρατούν τα χέρια ή βάζουν τα χέρια τους μαζί. Αλλά αυτή είναι μόνο μία από τις επιλογές.

Δεδομένου ότι το κλειδί δεν χρειάζεται από μόνο του, αλλά η κλειδαριά, κάτι κρύβεται πάντα πίσω του, αυτό μας οδηγεί στο δεύτερο νόημα: μια υπενθύμιση για κάτι. Μπορεί να είναι σχεδόν οτιδήποτε. Συχνά, αυτό είναι ένα είδος γεγονότος που δεν πρέπει να είναι γνωστό σε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων. Ένα είδος μυστικού ή υπενθύμισης ενός γεγονότος ζωής από το οποίο πήραμε ένα μάθημα. Η γνώση είναι το κλειδί για όλα. Το κλειδί μπορεί επίσης να είναι μια υπενθύμιση στον χρήστη του ότι ορισμένες από τις γνώσεις του δεν πρέπει να διαδίδονται ευρέως..

Μιλώντας για φανταχτερά κλειδιά λαβής! Ακόμα παρακολουθήσατε την ταινία “Πειρατές της Καραϊβικής”, όπου ο καπετάνιος Τζακ Σπάροου είχε μαζί του ένα βασικό σχέδιο; Αυτή η στιγμή λοιπόν έχει κάποιο ιστορικό ανάλογο. Υπήρξαν στιγμές που πλούσιοι κουρσάροι έκρυβαν τους θησαυρούς τους σε αξιόπιστα χειροποίητα χρηματοκιβώτια που μπορούσαν να ανοίξουν με ένα μοναδικό κλειδί. Το κλειδί, όπως και το χρηματοκιβώτιο, ήταν κρυμμένο σε κρυψώνες ή σε αξιόπιστους ανθρώπους, και ως λύση, απλώς έκαναν ένα τατουάζ με την εικόνα της λαβής του άτυχου κλειδιού σε έναν από τους πιο κοντινούς ναυτικούς τους. Η ταινία λοιπόν δεν είναι μια τέτοια μυθοπλασία, αν την κοιτάξετε..

Μπορείς να βλέπεις:

SKETCHES TATTOO KEY

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑΤΟΥΖΩΝ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ