Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ κένταυρου

Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά η έννοια του τατουάζ κένταυρου, την ιστορία και τη σημασία του σχεδίου στο τατουάζ. Για όσους επιθυμούν να έρθουν σε ένα σαλόνι τατουάζ με το δικό τους σχέδιο, προσφέρουμε δύο ενότητες του καταλόγου μας σχετικά με αυτό το θέμα:

  • Φωτογραφία τατουάζ κένταυρου
  • ΣΧΕΔΙΑ ΤΑΤΟΥΖΟΥ CENTAUR

Η έννοια του τατουάζ κένταυρου - το πιο σημαντικό πράγμα για την έννοια της εικόνας και παραδείγματα στη φωτογραφία

Η έννοια του τατουάζ κένταυρου – το πιο σημαντικό πράγμα για την έννοια της εικόνας και παραδείγματα στη φωτογραφία

Η έννοια, η ιστορία και η σημασία του τατουάζ κένταυρου

Η ποικιλία των σύγχρονων τατουάζ γίνεται με ένα βαθύ, μερικές φορές μυστικιστικό νόημα. Η εικόνα του σώματος επηρεάζει όχι μόνο την εξωτερική ομορφιά, αλλά και τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή. Για παράδειγμα, ένα τατουάζ με εικόνα κένταυρου ήρθε σε εμάς από την αρχαιότητα και στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται από άτομα που γεννήθηκαν στον αστερισμό του Τοξότη.

Ο κένταυρος είναι ένα ελληνικό υπερφυσικό πλάσμα που ενσαρκώνει πρωτόγονα (ζωικά) ένστικτα. Ένα πλάσμα με σώμα σαν άλογο και ανθρώπινο κεφάλι, που εκφράζει τον συνδυασμό μιας άγριας ζωικής φύσης με την καλοσύνη και την ικανότητα να κρίνει λογικά την ανθρώπινη φύση.

Η πρώτη αναφορά των κενταύρων μπορεί να εντοπιστεί στους θρύλους της αρχαίας Ελλάδας. Υπάρχουν δύο εκδοχές για την προέλευση των θρύλων για τα μυθικά βάρβαρα πλάσματα:

Ο γιος του Απόλλωνα, ξεκινώντας μια σχέση με τις Μαγνησιανές φοράδες, γέννησε μια νέα γενιά πλάσματος με δύο σχήματα – κένταυρους, οι οποίοι διακρίνονταν από τη βίαιη διάθεσή τους και τη σεξουαλική ανυπομονησία τους..

Η θεά των νεφών Νεφέλα, κατόπιν αιτήματος του Δία, μετατράπηκε στο πρόσχημα της raρας και παρέσυρε το θνητό Ιξίον, από την ένωσή τους γεννήθηκαν φοβερά «μουχλιαρά θηρία».

Παραδείγματα φωτογραφιών:

tatu-kentavr-foto-primer-dlya-stati-pro-znachenie-tatuirovki-kentavr-024-tatufoto-ruφωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 23φωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 22φωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 21φωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 20φωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 19φωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 18φωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 17φωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 16φωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 15φωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 14φωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 13φωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 12φωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 11φωτογραφία τατουάζ κένταυρου - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 10φωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 9φωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 8tatu-kentavr-foto-primer-dlya-stati-pro-znachenie-tatuirovki-kentavr-007-tatufoto-rutatu-kentavr-foto-primer-dlya-stati-pro-znachenie-tatuirovki-kentavr-006-tatufoto-ruφωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 5φωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 4φωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 3φωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 2φωτογραφία κένταυρου τατουάζ - ένα παράδειγμα για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ κένταυρου - tatufoto.ru - 1

Οι πιο διάσημοι εκπρόσωποι του είδους ήταν ο Chiron και ο Foul, που γεννήθηκαν από τις ενώσεις του Kronos και της νύμφης φλαμουριάς και της Selene και της νύμφης τέφρας, αντίστοιχα. Κατέχοντας τη σοφία και την τέχνη της θεραπείας, έδειξαν ότι η βαρβαρότητα δεν αποκλείει την καλοσύνη και την ευεργεσία..

Ο προστάτης των κενταύρων ήταν ο θεός των θαλασσών – Ποσειδώνας, ο οποίος τους επέτρεψε να λειτουργήσουν ως εκπαιδευτές ηρώων. Συχνά τα πλάσματα συναντιούνται περιτριγυρισμένα από τον θεό του κρασιού Διόνυσο..

Θρύλοι για πλάσματα βρίσκονται επίσης σε βεδικούς μύθους, όπου ήταν τα πρωτότυπα της ανδρικής φυσικής δύναμης και ευφυΐας, που στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι η έννοια του τατουάζ κένταυρου.

Το τατουάζ Κένταυρος, το νόημα του οποίου υπάρχει στον σύγχρονο κόσμο, εμφανίζεται συχνά ως ζωδιακός αστερισμός Τοξότης. Σύμφωνα με τον μύθο, ο Ceyron, ο σοφότερος του είδους, δημιούργησε ένα μοντέλο της αστρικής σφαίρας, αφήνοντας μια θέση για τον εαυτό του στον ζωδιακό κύκλο, αλλά τα σχέδιά του, με τη βοήθεια της πονηριάς, παραβιάστηκαν από τον Crotos, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του και από τότε τότε τον προστατεύει με ένα τόξο στα χέρια του, φορτισμένο με φλογερά βέλη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το αστρολογικό σύμβολο του αστερισμού του Τοξότη παρουσιάζεται στην εικόνα ενός μισού ανθρώπου που πυροβολεί από ένα τόξο, που αντιπροσωπεύει την ανεξαρτησία και τη δικαιοσύνη.

Βίντεο:

Η εικόνα ενός κένταυρου μπορεί να είναι είτε απλή σχηματική είτε τρισδιάστατη με το σχέδιο μικρών λεπτομερειών και την ψευδαίσθηση της κίνησης. Προκειμένου η εικόνα να γίνει ένα πραγματικό φυλαχτό στη ζωή, συνιστάται να απεικονίσετε το βέλος πάνω του που κοιτάζει στην επάνω δεξιά γωνία. Και για να λάβετε τη μέγιστη ενέργεια θετικής επιρροής, η εικόνα πρέπει να εφαρμοστεί κάτω από τη μέση, στο ισχυρότερο μέρος του σώματος των ανθρώπων – στα πόδια και τους γοφούς..

Ένα τατουάζ στον άνω κορμό μειώνει τη δραστηριότητα και αναπτύσσει τεμπελιά. Για να μεγιστοποιήσετε την επιρροή στο σύμβολο, μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία των στοιχείων της φωτιάς ή του πλανήτη του προστάτη του ζωδίου του Τοξότη – Δία.

Πρόσφατα, έχει γίνει της μόδας να απεικονίζεται ένας κένταυρος με δύο πρόσωπα να κοιτούν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ζώδιο του Τοξότη βρίσκεται στη συμβολή της ημερολογιακής χρονολογίας και συμβολίζει έτσι την έναρξη του νέου έτους, κοιτάζοντας ταυτόχρονα και το παρελθόν και το μέλλον..

Παρασκευάστηκε από: Μεταξωτό Tany