Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ νερού κρίνου

Στο υλικό θα προσπαθήσουμε να μάθουμε νερό τατουάζ έννοια τατουάζ, εξηγήστε το νόημα και την ιστορία αυτού του όχι πολύ κοινού, αλλά ελκυστικού μοτίβου σε ένα τατουάζ. Για όσους πηγαίνουν σε ένα σαλόνι τατουάζ, προτείνουμε να επεξεργαστείτε την ιδέα του σχεδίου τους διαβάζοντας τα παραδείγματά μας, τα οποία συλλέγουμε στις ακόλουθες ενότητες:

  • Φωτογραφία τατουάζ με κρίνο νερού
  • Σκίτσα για τατουάζ νούφαρο

Η έννοια του τατουάζ νερού κρίνου - ενδιαφέρουσες επιλογές στη φωτογραφία και τις πληροφορίες

Η έννοια ενός τατουάζ νερού κρίνου – ενδιαφέρουσες επιλογές στη φωτογραφία και τις πληροφορίες

Η έννοια, η ιστορία και η έννοια του τατουάζ με νούφαρο

Πρόσφατα, η δημοτικότητα των εικόνων στο δέρμα των λωτού και των νούφαρων αυξάνεται. Αν και τα δύο λουλούδια είναι πολύ παρόμοια: και τα δύο αναπτύσσονται στο νερό και έχουν σχήμα κυπέλλου, έχουν πολύ διαφορετικές έννοιες. Οι λωτοί είναι χαρακτηριστικοί των ανατολικών χωρών, ο συμβολισμός τους έγκειται στην ενοποίηση των δυνάμεων του σκότους και του φωτός, την ενσάρκωση της ψυχρής απομάκρυνσης και της πολυπλοκότητας. Τα σχέδια με νούφαρα έχουν γίνει ευρέως διαδεδομένα στους Ευρωπαίους που λατρεύουν να διακοσμούν το σώμα τους με τατουάζ. Χιονάτα λουλούδια στο δέρμα φαίνονται όχι μόνο θεαματικά και ασυνήθιστα, αλλά συμβολίζουν επίσης την τρυφερότητα, την ομορφιά, τις επιθυμίες και το μυστήριο της ψυχής ενός κοριτσιού. Η έννοια ενός τατουάζ με νούφαρο είναι μια σύνδεση μεταξύ των χρόνων του παρελθόντος και του παρόντος, μια έκφραση της ομορφιάς της ζωής, της φυσικής αεριότητας και της τρυφερότητας.

Όμορφοι μύθοι για το νούφαρο

Τα λουλούδια του νούφαρου έχουν απόκοσμη ομορφιά και χάρη. Μία φορά το χρόνο, ένα πραγματικό θαύμα συμβαίνει στην επιφάνεια των ταμιευτήρων – η επιφάνεια του νερού καλύπτεται εντελώς με ευαίσθητα ανυψωμένα λευκά χιόνια. Σε όλες τις ηλικίες, λατρεύονταν τα πιο όμορφα λουλούδια του νούφαρου, τα πέταλα του στα ύψη. Σύμφωνα με έναν αρχαίο μύθο, ένα νούφαρο γεννιέται από ένα αστέρι που έχει πέσει σε μια λίμνη. Να γιατί νερό κρίνος τατουάζ έννοια – αυτή είναι μια πραγματοποιημένη ευχή που σίγουρα θα πραγματοποιηθεί.

Παραδείγματα φωτογραφιών:

φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 29φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 28φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 27φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 26φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 25φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 24foto-tatu-kuvshinka-dlya-stati-pro-znachenie-tatuirovki-s-kuvshinkoj-023-tatufoto-ruφωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 22φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 21φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 20φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 19φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 18φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με κρίνο νερού - tatufoto.ru - 17φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 16φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 15φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 14φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 13φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 12φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 11φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 10φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 9φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 8φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 7φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 6φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 5φωτογραφία τατουάζ με κρίνο νερού για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 4φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 3φωτογραφία τατουάζ με κρίνο νερού για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με νούφαρο - tatufoto.ru - 2φωτογραφία τατουάζ με νούφαρο για άρθρο σχετικά με την έννοια του τατουάζ με κρίνο νερού - tatufoto.ru - 1

Στη μεσαιωνική Ευρώπη, το λουλούδι νούφαρο συμβόλιζε την αφέλεια και την αμαρτία, από αυτή την άποψη, οι σπόροι του συλλέχθηκαν, που τρώγονταν στα μοναστήρια, ως μέσο για να καταπρανουν τα πάθη και να ηρεμήσουν τις σαρκικές επιθυμίες. Επομένως, τα μοναστήρια είχαν πάντα επαρκή ποσότητα λαϊκής ιατρικής..

Στην αρχαία Ελλάδα, το λεπτό λουλούδι αντιμετωπίστηκε με ευλάβεια και σεβασμό, θεωρήθηκε σύμβολο της ουράνιας ομορφιάς και της ικανότητας να δίνει ευγλωττία. Οι νεαρές κοκέτες τραγουδούσαν τραγούδια και έφτιαχναν στεφάνια για τον εαυτό τους, και ύστερα έριχναν ένα νούφαρο στα μαλλιά τους και στόλιζαν τα ρούχα τους. Ένα άλλο όνομα για ένα νούφαρο έχει αποκτήσει φήμη – ένα λουλούδι γοργόνες ή μια παπαρούνα. Οι λαοί της βόρειας Γερμανίας σεβάστηκαν και λάτρεψαν τον χιονισμένο νούφαρο, εδώ του έδωσαν το όνομα λουλούδι κύκνου. Εάν ένας διάσημος πολεμιστής έβαλε επτά χιονισμένα νούφαρα στο εθνόσημο, τότε έγινε ένας ανίκητος και ατρόμητος πολεμιστής, οι πύλες των ηττημένων πόλεων άνοιξαν μπροστά του.

Μαγικό λουλούδι των Σλάβων

Από τους προγόνους μας των Σλάβων, το νούφαρο έλαβε το δημοφιλές όνομα υπερβολικής χλόης, του αποδόθηκαν μαγικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Όχι μόνο θεράπευσε ασθένειες, αλλά την πήραν μαζί τους σε μακρινά ταξίδια. Πιστεύεται ότι στο δρόμο θα έσωζε τους ανθρώπους από την ατυχία και την απάτη..

Και ακόμη και τώρα δεν θα είναι περιττό να πάρετε ένα νούφαρο μαζί σας σε επαγγελματικά ταξίδια και μακρινά ταξίδια. Ειδικά αυτό το φυλαχτό θα βοηθήσει τους ανθρώπους των οποίων τα ταξίδια συνδέονται με κινδύνους και εκπλήξεις. Το νούφαρο θα νικήσει το κακό που σας περιβάλλει στο δρόμο και θα εκτρέψει τις κακές σκέψεις των άλλων. Οι δονήσεις του λουλουδιού διαχέουν την αρνητική ενέργεια, εξισορροπούν την ακτινοβολία της αταξίας και του χάους, οδηγώντας έτσι στην ειρήνη και τη συγκέντρωση στον κύριο στόχο του ταξιδιού..

Βίντεο:

Για ποιον απευθύνεται ένα τατουάζ με νούφαρο;

Τις περισσότερες φορές, ένα τέτοιο μοτίβο επιλέγεται από το ωραίο φύλο για να τονίσει την πολυπλοκότητα, τη θηλυκότητα, τον μαγνητισμό και τη χάρη. Ένα τατουάζ με κρίνο νερού είναι μια πλήρης, ολιστική σύνθεση και δεν χρειάζεται να ολοκληρωθεί. Αλλά μερικοί δημιουργικοί ιδιοκτήτες νούφαρων ξεπερνούν λίγο τη φαντασία τους και δημιουργούν ένα λουλούδι με φόντο φωτεινά τοπία, καθώς και συμπληρώνουν με γράμματα και επιγραφές. Το νούφαρο φαίνεται αρμονικά στην πλάτη, τις ωμοπλάτες, το λαιμό, το στήθος, την κοιλιά και τους πήχεις.

Παρασκευάστηκε από: Vasyukhno, Nelya Vasilievna