Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ αλεπούς

Το νόημα, η ιστορία και το νόημα του τατουάζ αλεπούς

Η Λίζα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και περίεργο ζώο, το οποίο είναι εγγενές τόσο στο καλό όσο και στο κακό, και στις θετικές και αρνητικές ιδιότητες. Πολύ συχνά οι γυναίκες, ιδιαίτερα οι πονηρές, συγκρίνονται με την αλεπού. Ως εκ τούτου, τα τατουάζ αλεπούς επιλέγονται συχνότερα από το ωραίο φύλο από τους άνδρες. Ένα τατουάζ που απεικονίζει μια αλεπού έχει πολλές έννοιες, αλλά τις περισσότερες φορές δείχνει ότι ο ιδιοκτήτης του γνωρίζει την αξία της, ένα φωτεινό, υπολογιστικό, εγωιστικό, μερικές φορές ακόμη και ύπουλο άτομο..

Ποια είναι η έννοια ενός τατουάζ αλεπούς

Παραλλαγές της έννοιας ενός τατουάζ με μια αλεπού

Ιστορία τατουάζ Fox

Η εικόνα της αλεπούς υπάρχει στους πολιτισμούς πολλών λαών, τόσο της Ανατολής όσο και της Δύσης. Στην Κίνα, η αλεπού είναι σύμβολο μακροζωίας, καλής τύχης και καλού φυλαχτού. Οι Ιάπωνες θεωρούν ότι αυτό το αρπακτικό είναι βοηθοί στην επιχειρηματική δραστηριότητα. Η λευκή αλεπού στην Ιαπωνία είναι σύμβολο καλής τύχης, αφθονίας, ευημερίας. Σε αυτή τη χώρα, μια αλεπού με εννιά ουρές θεωρήθηκε θεότητα, η οποία, σύμφωνα με τον μύθο, έφερε πλούτο και ευημερία, βοηθώντας τους ανθρώπους σε δύσκολες στιγμές. Στην Κορέα, η αλεπού συνδέθηκε με τη θηλυκή αρχή, τη σεξουαλικότητα, την αναπαραγωγή. Όπως μπορείτε να δείτε, στις ανατολικές χώρες, η εικόνα μιας αλεπούς έχει θετικές σημασίες. Αλλά στις περισσότερες δυτικές χώρες είναι αρνητικό. Αν και όχι όλα. Μεταξύ των αρχαίων Κελτών, η αλεπού συμβόλιζε τη σοφία, την τιμή, την εκπαίδευση και ήταν επίσης οδηγός στον άλλο κόσμο. Στην αρχαία Ρώμη, η αλεπού θεωρούνταν αγγελιοφόρος από την κόλαση και τη φοβόταν. Στις σκανδιναβικές χώρες, αυτό το πονηρό ζώο συνδέθηκε με τον Λόκι – τον θεό της ανυπακοής και της εξαπάτησης. Η εικόνα μιας αλεπούς υπάρχει επίσης σε ρωσικά λαϊκά παραμύθια και έπη. Απάτησε, παρασύρθηκε μαζί της, παρέσυρε, εξαπάτησε, έπαιξε κόλπα. Στην αρχαία Αίγυπτο, η αλεπού σήμαινε φθορά, δόλο, υποκρισία. Οι ιθαγενείς φυλές της Αμερικής είχαν διαφορετική στάση απέναντι στην αλεπού. Μερικοί πίστευαν ότι φέρνει αρχοντιά, τύχη, καλοσύνη. Άλλοι την είδαν ως σύμβολο καταστροφής και κακού..

Τι σημαίνει τατουάζ αλεπούς;

Λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές έννοιες της εικόνας της αλεπούς μεταξύ διαφορετικών λαών, τη σύνθεση στην οποία απεικονίζεται, το τατουάζ αλεπούς έχει διαφορετική σημασία. Όπως ήδη αναφέρθηκε, πιο συχνά τα τατουάζ αλεπούς επιλέγονται από αυτοπεποίθηση κορίτσια που μπορούν να πάνε στο κόλπο και να χρησιμοποιήσουν διάφορα κόλπα για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Αυτό μιλά για την πρωτοτυπία της προσωπικότητας. Επιπλέον, ένα τατουάζ αλεπούς μπορεί να σχετίζεται με τον ερωτισμό και το πάθος, παρουσιάζοντας τον ιδιοκτήτη του ως μια επικίνδυνη σαγηνεύτρια που μπορεί να αιχμαλωτίσει μαζί της. Κατά κανόνα, ένα τατουάζ αλεπούς εφαρμόζεται από μια γυναίκα έμπειρη σε όλους τους τομείς της ζωής..

Αλλά όχι μόνο οι γυναίκες επιλέγουν τατουάζ αλεπούς, αλλά και άνδρες. Εάν ένας άντρας έχει χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως φιλοδοξία, ανεξαρτησία, επινοητικότητα, εφευρετικότητα, ικανότητα να βρει διέξοδο από οποιαδήποτε κατάσταση, τότε ένα τέτοιο τατουάζ θα τονίσει αυτές τις ιδιότητες.

Είναι αδύνατο να επιβεβαιωθεί κατηγορηματικά ο συμβολισμός της αλεπούς, τόσο αρνητικός όσο και θετικός. Η αλεπού είναι εγωίστρια, πονηρή, πονηρή, εγωίστρια, φιλόδοξη, υπολογιστική, αλλά ταυτόχρονα έξυπνη, ανεξάρτητη, περήφανη, εργατική, ξέρει πώς να παίρνει πρωτότυπες μη τυπικές αποφάσεις. Ως εκ τούτου, η αλεπού επιλέγεται από ανθρώπους που, σε κάποιο βαθμό, έχουν τέτοιες ιδιότητες..

Ένα παράδειγμα ενός μικρού τατουάζ αλεπούς Φωτογραφία τατουάζ με πρόσωπο αλεπούς στο δάχτυλο Φωτογραφία του τελειωμένου τατουάζ με αλεπού στην ωμοπλάτη Φωτογραφία τατουάζ με αλεπού στην ωμοπλάτη Αλεπού στο τατουάζ στο χέρι Ένα παράδειγμα ενός μαύρου τατουάζ με μια αλεπού στο χέρι Μεγάλο τατουάζ αλεπούς στην πλάτη του Μια παραλλαγή ενός ασυνήθιστου τατουάζ με μια αλεπού στο πίσω μέρος

Μπορείς να βλέπεις:

ΣΚΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΖ ΜΕ ΑΛΕΠΙ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΟΞ ΤΑΤΟΥΝΩΝ