Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ φεγγαριού

Η δημοτικότητα του τατουάζ φεγγαριού σε εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους δεν αξίζει να μιλήσουμε. Για αυτόν τον λόγο θα κατανοήσουμε το θέμα και θα το μάθουμε φεγγάρι τατουάζ έννοια, με τη μια ή την άλλη παραλλαγή.

Για τους αιτούντες ένα σκίτσο για ένα τατουάζ, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε 2 ενότητες στον κατάλογο με το θέμα:

  • Φωτογραφία με έτοιμα τατουάζ φεγγαριού
  • Σκίτσα για τατουάζ με το φεγγάρι

Ποια είναι η έννοια, η ιστορία και η έννοια του τατουάζ φεγγαριού

Η έννοια του τατουάζ φεγγαριού - παραδείγματα στη φωτογραφία

Η έννοια του τατουάζ φεγγαριού – παραδείγματα στη φωτογραφία

Κάθε τατουάζ έχει το δικό του κρυφό νόημα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η εφαρμογή ενός τατουάζ Σελήνης σε ορισμένα σημεία του σώματος μπορεί να συνεπάγεται συνέπειες μυθικής φύσης. Ωστόσο, εκτός από την ομορφιά, δεν μπορεί να προκαλέσει τίποτα – δεν υπάρχουν ακριβείς προβλέψεις σχετικά με τον συμβολισμό ενός τέτοιου σχεδίου. Επομένως, δεν χρειάζεται να φοβάστε να κάνετε τατουάζ..

Τι επιλέγουν όταν κάνουν τατουάζ με το φεγγάρι?

  • τατουάζ ήλιου και σελήνης
  • τατουάζ λύκου και φεγγαριού
  • φεγγάρι και αστέρι τατουάζ
  • πολυνησία τατουάζ φεγγάρι
  • τατουάζ γάτας στο φεγγάρι
  • φεγγάρι φεγγάρι τατουάζ

Το φεγγάρι επηρεάζει τους ανθρώπους, κυρίως τη νύχτα – κατά τη διάρκεια των ονείρων. Και δεδομένου ότι αυτή η μορφή ύπαρξης του ανθρώπινου νου έχει μελετηθεί ελάχιστα, η παγκόσμια κοινότητα πνευματίζει συνεχώς τον συμβολισμό του φεγγαριού, βλέπει σε αυτό ένα θεϊκό νόημα. Οι αρνητικές συνέπειες στη γη συνδέονται με τις σεληνιακές φάσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Επίσης, υπάρχουν «ευνοϊκές» μέρες για να κάνουμε διάφορα πράγματα. Στην πραγματικότητα, το φεγγάρι προστατεύει την ηρεμία των ανθρώπων καλύπτοντας τη νυχτερινή ώρα. Επομένως, μπορείτε να εφαρμόσετε με ασφάλεια ένα τατουάζ σε σχήμα ημισελήνου σε οποιαδήποτε περιοχή, το οποίο θα χρησιμεύσει ως σύμβολο ομορφιάς και θα προκαλέσει συμπάθεια μεταξύ άλλων. Και η δήθεν μυθική σημασία του θα τυλίξει το τατουάζ και τον ιδιοκτήτη του με μυστήριο – ένα άτομο βιώνει τη μαγεία της έλξης προς το άγνωστο και μυστηριώδες, αν και μερικές φορές εφευρέθηκε από τον εαυτό του.

Τι σημαίνουν τα τατουάζ σελήνης;?

Σε όλους τους πολιτισμούς, το φεγγάρι προσωποποιεί υπερφυσικές δυνάμεις που είναι απρόσιτες για τον επίγειο άνθρωπο. Οι μουσουλμάνοι, για παράδειγμα, πιστεύουν ότι η ημισέληνος είναι σύμβολο προόδου. Είναι υψωμένος. συνδέεται άρρηκτα με την ίδια τη θρησκεία (στις μουσουλμανικές χώρες, το μισοφέγγαρο μαζί με το αστέρι απεικονίζεται επίσης σε κρατικές σημαίες). Το τατουάζ “Moon” έχει μια ιδιαίτερη σημασία εκεί – θεωρείται το κύριο χαρακτηριστικό, τόσο στη ζωή όσο και κατά τη μετάβαση σε έναν άλλο κόσμο. Υπάρχουν χώρες στις οποίες τα χαρακτηριστικά του φεγγαριού συνδέονται με θηλυκά σύμβολα (η Άρτεμις στον πολιτισμό των Ελλήνων και των Ρωμαίων λαού απεικονίστηκε ως η θεά του φεγγαριού – δόξασε χτίζοντας ναούς). Η Αγία Μάγια ονομαζόταν επίσης θεά του φεγγαριού, θεωρούνταν προστάτιδα των εγκύων και προστάτιδα των πιστών.

Η έννοια του τατουάζ φεγγαριού 1 Η έννοια του τατουάζ φεγγαριού 3 Η έννοια του τατουάζ φεγγαριού 5

Τον σεληνιακό μήνα, οι Κινέζοι είδαν το πρόσωπο μιας γυναίκας με την ψυχρή ενέργεια των εξωγήινων πολιτισμών. Το φεγγάρι, σύμφωνα με την πεποίθησή τους, επηρέασε πολύ ολόκληρη τη γήινη φύση, χρησίμευσε ως η κύρια πηγή όλων των ειδών των ανώμαλων διαδικασιών στον κόσμο. Το οποίο, με τη σειρά του, είχε αντίκτυπο στην ανάπτυξη της ανθρωπότητας. Επιπλέον, πίστευαν ότι το φεγγάρι είναι ισχυρότερο από το ηλιακό σύστημα, αφού οι σεληνιακές εκλείψεις καλύπτουν ακόμη και τον ήλιο. Το φεγγάρι θεωρήθηκε ως «τιμωρία» από πάνω, ένα είδος τιμωρίας για ένα άτομο για αδικία. Αυτοί οι μύθοι είναι ακόμα ζωντανοί σήμερα. Υπάρχουν πολλά σεληνιακά ημερολόγια, καταρτίζονται ωροσκόπια. Η ημέρα του Μεγάλου Πάσχα καθορίζεται από τη θέση του φεγγαριού και πέφτει στη νέα σελήνη – άλλωστε, σε μια πανσέληνο υπάρχουν πολλά κακά πνεύματα στη γη, τα οποία “σέρνονται και αρχίζουν να πορνίζουν”..

Η έννοια του τατουάζ φεγγαριού - παραδείγματα στη φωτογραφίαΗ έννοια του τατουάζ φεγγαριού – παραδείγματα στη φωτογραφίαΗ έννοια του τατουάζ φεγγαριού 6Η έννοια του τατουάζ φεγγαριού 6Η έννοια του τατουάζ φεγγαριού 5Η έννοια του τατουάζ φεγγαριού 5Η έννοια του τατουάζ φεγγαριού 4Η έννοια του τατουάζ φεγγαριού 4Η έννοια του τατουάζ φεγγαριού 3Η έννοια του τατουάζ φεγγαριού 3Η έννοια του τατουάζ φεγγαριού 2Η έννοια του τατουάζ φεγγαριού 2Η έννοια του τατουάζ φεγγαριού 1Η έννοια του τατουάζ φεγγαριού 1

Τώρα ας επιστρέψουμε στα τατουάζ. Το φεγγάρι που λάμπει στα σύννεφα είναι, σύμφωνα με τις δεισιδαιμονίες, μια άμεση επίδραση δυνάμεων του άλλου κόσμου σε ένα άτομο (όπως οι υπνοβάτες). Η επιρροή εμφανίζεται επίσης εάν το κυνήγι των άγριων ζώων απεικονίζεται στο φόντο του φεγγαριού – λύκοι, κουκουβάγιες, πάνθηρες, νυχτερίδες και ακόμη και γάτες (οι τελευταίες υποτίθεται ότι είναι το κύριο χαρακτηριστικό μιας μάγισσας). Επιπλέον, τα μάτια μιας γάτας λάμπουν τη νύχτα – τέτοιες είναι οι αντανακλάσεις του φεγγαριού. Αλλά στην αστρολογία, το τατουάζ του φεγγαριού είναι η μητρική αγάπη, το πιο ζεστό και ελαφρύ. Η επιλογή λοιπόν είναι δική σας.

Μπορείς να βλέπεις:

ΣΚΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΝ ΦΕΓΓΑΡΙ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΑΤΟΥΖ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ