Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια ενός τατουάζ λιονταριού με ένα στέμμα

Σε αυτό το υλικό, θα σας δώσουμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά η έννοια του τατουάζ λιονταριού με ένα στέμμα, την ιστορία και το νόημα αυτού του δημοφιλούς σχεδίου τατουάζ. Για όσους πηγαίνουν σε μια συνεδρία με έναν καλλιτέχνη τατουάζ και αναζητούν μια ιδέα για ένα τατουάζ, προσφέρουμε δύο υλικά από τον κατάλογό μας σχετικά με αυτό το θέμα:

 • Φωτογραφία τατουάζ λιονταριού με στέμμα
 • Σκίτσα για τατουάζ λιοντάρι με κορώνα

Η έννοια ενός τατουάζ λιονταριού με μια κορώνα - πληροφορίες για την ιστορία του σχεδίου και παραδείγματα τατουάζ στη φωτογραφία

Η έννοια ενός τατουάζ λιονταριού με μια κορώνα – πληροφορίες για την ιστορία του σχεδίου και παραδείγματα τατουάζ στη φωτογραφία

Το νόημα, η ιστορία και το νόημα του λιονταριού με τατουάζ στέμμα

Μεταξύ των εκπροσώπων του ζωικού κόσμου, των οποίων οι εικόνες συνήθως εφαρμόζονται στο σώμα ως τατουάζ, η εικόνα ενός λιονταριού είναι σίγουρα μία από τις πιο κοινές. Υπάρχουν πολλές επιλογές για τατουάζ λιονταριού. Μπορεί να είναι μια εικόνα πλήρους μεγέθους ή απλά το κεφάλι ενός αρπακτικού. Το σχέδιο μπορεί να εκτελεστεί με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο ή μπορεί να είναι μια στιλιστική εικόνα. Το μέγεθος της εικόνας, η θέση της στο σώμα, η στάση του ζώου κ.λπ. μπορεί να ποικίλει. Όπως κάθε τατουάζ, έτσι και οι εικόνες ενός λιονταριού έχουν τις δικές τους κρυφές έννοιες. Εδώ θα εξετάσουμε ένα παράδειγμα τατουάζ λιονταριού με μια κορώνα, οι έννοιες του οποίου είναι η ιμπεριαλισμός και τα δικαιώματα, πολλαπλασιασμένα με τη σοφία, την ευγένεια και τη δύναμη αυτού του μεγαλειώδους αρπακτικού..

Η εικόνα του λιονταριού στην ιστορία

Κατά τη διάρκεια των αιώνων και των χιλιετιών, η εικόνα ενός λιονταριού έχει βρεθεί σε πολλούς πολιτισμούς διαφορετικών λαών του κόσμου..

 • Στην Κίνα, το λιοντάρι θεωρήθηκε σύμβολο δύναμης, ενεργούσε ως φύλακας του νόμου και της δικαιοσύνης.
 • Στον Βουδισμό, αυτό το ζώο συνδέθηκε με σοφία, θάρρος, πνευματική φώτιση. Χρησίμευσε ως μία από τις ενσαρκώσεις του Βούδα.
 • Στο πάνθεον των θεών της Αρχαίας Αιγύπτου, υπήρχε μια θεά με κεφάλι λιονταριού Σεχμέτ, η οποία προσωποποιούσε την αποτεφρωτική φλόγα του ήλιου, τιμωρώντας τους αμαρτωλούς.
 • Στην αρχαία ελληνική και ρωμαϊκή μυθολογία, το λιοντάρι λειτουργούσε ως σύντροφος πολλών θεών.
 • Κατά την πρώιμη χριστιανική εποχή, το λιοντάρι συχνά συμβόλιζε τον Ιησού Χριστό. Ωστόσο, ήταν επίσης μια από τις εικόνες του διαβόλου..
 • Στον Ιουδαϊσμό, το λιοντάρι ήταν το σύμβολο της μεγαλύτερης από τις δώδεκα φυλές του Ισραήλ – η φυλή του Ιούδα.

Αυτός δεν είναι ένας πλήρης κατάλογος χωρών, θρησκειών και πολιτισμών στις οποίες το λιοντάρι είχε ένα ή άλλο συμβολικό νόημα, το οποίο διαμόρφωσε την έννοια του τατουάζ λιονταριού με ένα στέμμα. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι με μια τόσο πλούσια ιστορία, η εικόνα αυτού του ζώου παραμένει δημοφιλής μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των τατουάζ..

Παραδείγματα φωτογραφιών:

λιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαΤατουάζ λιονταριού με ένα στέμμα - φωτογραφία για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός τατουάζλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμματατουάζ λιονταριού με κορώνα - φωτογραφία για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός τατουάζτατουάζ λιονταριού με κορώνα - φωτογραφία για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός τατουάζλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμματατουάζ λιονταριού με κορώνα - φωτογραφία για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός τατουάζλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμματατουάζ λιονταριού με κορώνα - φωτογραφία για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός τατουάζλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμματατουάζ λιονταριού με κορώνα - φωτογραφία για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός τατουάζΤατουάζ λιονταριού με ένα στέμμα - φωτογραφία για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός τατουάζλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμματατουάζ λιονταριού με κορώνα - φωτογραφία για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός τατουάζλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαΤατουάζ λιονταριού με ένα στέμμα - φωτογραφία για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός τατουάζλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμματατουάζ λιονταριού με κορώνα - φωτογραφία για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός τατουάζλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμαλιοντάρι τατουάζ με στέμμα

Τατουάζ στέμμα λιονταριού: έννοιες και περιγραφή

Τις περισσότερες φορές, αυτό το τατουάζ είναι ένα κεφάλι λιονταριού με ένα στέμμα. Από τους αρχαίους χρόνους, το ίδιο το στέμμα θεωρούνταν σύμβολο υπέρτατης δύναμης και δύναμης, αποτελώντας απαραίτητο χαρακτηριστικό των βασιλιάδων και των ηγεμόνων πολλών κρατών. Ταυτόχρονα, όλοι γνωρίζουν ότι το λιοντάρι συχνά ονομάζεται βασιλιάς των ζώων, πράγμα που σημαίνει ότι ένα τέτοιο στολίδι στο κεφάλι του φαίνεται αρκετά κατάλληλο. Το τατουάζ μπορεί επίσης να συνοδεύεται από διάφορες επιγραφές που έχουν σχεδιαστεί για να τονίσουν την ατομικότητα του ιδιοκτήτη και να βοηθήσουν να μεταφερθεί σε άλλους το νόημα που βάζει σε αυτό..

Η εικόνα ενός λιονταριού μπορεί να συνδυάσει διαφορετικές έννοιες. Σοφία και δικαιοσύνη, ατρόμητος και αγριότητα, Αρρενωπότητα και δύναμη. Το λιοντάρι, που απεικονίζεται με μια απαθής έκφραση, συμβολίζει την ήρεμη δύναμη, την αυτοπεποίθηση, ενώ ένα βρυχημένο ή ξεγυμνωμένο θηρίο μπορεί να σημαίνει επιθετικότητα, απροσπέλαστο, μια κρυφή απειλή απέναντι στους εχθρούς. Το στέμμα τονίζει τη βασιλική αξιοπρέπεια ενός ευγενούς αρπακτικού, υπονοεί την επιθυμία να ελέγξει τους άλλους.

Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα γεγονότα, μπορούμε να αναφέρουμε ότι το στεφανωμένο λιοντάρι υπάρχει στο οικόσημο της Ισπανίας..

Βίντεο:

Άλλες επιλογές για τατουάζ λιονταριών

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχουν πολλές παραλλαγές τατουάζ με θέμα λιοντάρι. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

 • Κινεζικό λιοντάρι. Η στυλιζαρισμένη εικόνα ενός λιονταριού, που προήλθε από τις χώρες της Ασίας.
 • Σχέδιο φτιαγμένο σε στυλ φυλής. Τέτοια τατουάζ ήταν κοινά στην Αφρική..
 • Ζώδιο Λέοντα. Ένα τατουάζ που απεικονίζει το σύμβολο του αστερισμού του Λέοντα μπορεί να βρεθεί σε άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο..
 • Λέαινα. Μια εικόνα που συμβολίζει τη μητρότητα και τη φροντίδα για αγαπημένα πρόσωπα. Η εικόνα μιας λέαινας, κατά κανόνα, εφαρμόζεται στο σώμα του ωραίου φύλου..

Έτσι, η επιλογή των τατουάζ που απεικονίζουν ένα λιοντάρι είναι αρκετά μεγάλη. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε τατουάζ έχει τη δική του σημασία και πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε σχέδιο, πρέπει να καταλάβετε προσεκτικά το νόημά του..

Παρασκευάστηκε από: Μένσικοφ Μιχαήλ