Φωτογραφία τατουάζ

Έννοια τατουάζ αρκούδας

Σημασία, ιστορία και έννοια του τατουάζ αρκούδας

Η αρκούδα είναι ένα αμφιλεγόμενο και μοναδικό άγριο ζώο. Αυτός ο θηρευτής χαρακτηρίζεται από ιδιότητες όπως καλοσύνη και τρυφερότητα, δύναμη και ατρόμητο, αγριότητα και δόλο, θυμός και οργή. Το τατουάζ αρκούδας είναι δημοφιλές στους ισχυρούς, σίγουρους άνδρες. Και μεταξύ των κοριτσιών, η εικόνα μιας αρκούδας, ενός αρκουδάκι ή ενός βελούδινου παιχνιδιού – μιας αρκούδας, φυσικά, είναι δημοφιλής η έννοια του τατουάζ αρκούδας – διαφέρει.

Ιστορία τατουάζ αρκούδας

Για πολύ καιρό, η αρκούδα είχε το δικό της νόημα σε διάφορους πολιτισμούς και θρησκείες. Υπάρχουν πολλές ιστορίες, θρύλοι, μύθοι για αυτόν. Στην Κίνα, αρκούδα σημαίνει αρρενωπότητα, δύναμη, αρρενωπότητα. Στην Ιαπωνία, προσωποποιεί τη δικαιοσύνη, την υπομονή, τη σοφία, τη φιλανθρωπία. Στην κελτική κουλτούρα, η αρκούδα συμβολίζει το φεγγάρι, τη θηλυκότητα, τη μητρότητα. Αυτός ο θηρευτής έγινε το έμβλημα των Κελτών πολεμιστών. Οι Ινδοί θεώρησαν την αρκούδα ένα ειρηνικό, ευγενικό ζώο και της απέδωσαν τη δύναμη πάνω σε διάφορες φυσικές καταστροφές. Οι Ινδοί Ρατζά και οι Αιγύπτιοι Φαραώ θεωρούσαν αυτό το φοβερό ζώο σύμβολο δύναμης και φορούσαν τατουάζ αρκούδας. Στην Αρχαία Ρώμη και την Αρχαία Ελλάδα, η αρκούδα συνόδευε τη θεά του κυνηγιού και της γονιμότητας. Στο Ισλάμ και τον Χριστιανισμό, η αρκούδα έχει μάλλον την έννοια μιας σκοτεινής δύναμης – άπληστη, εκδικητική και σκληρή. Μην ξεχνάτε ότι αυτό το ζώο ήταν εθνικό σύμβολο της Ρωσίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν πολλοί θρύλοι, παραμύθια, διάφορες ιστορίες για αυτόν. Κατά κανόνα, συμβολίζει το κυνήγι της τύχης, του θάρρους, του ανδρικού θάρρους..

Το νόημα της ιστορίας και το νόημα της αρκούδας στο τατουάζ

Τι σημαίνει τατουάζ αρκούδας;?

Τι σημαίνει τατουάζ αρκούδας;

Δεδομένου ότι η αρκούδα έχει μια ιδιαιτερότητα – πέφτει σε χειμερία νάρκη, τότε θεωρείται σύμβολο της ανάστασης και της αναγέννησης. Επιπλέον, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι αρκούδων: γκριζλί, panda, καφέ, λευκό και άλλα. Ανάλογα με το ποια αρκούδα απεικονίζεται, σε ποια σύνθεση, ερμηνεύεται η έννοια του τατουάζ. Συνήθως, ένα τατουάζ αρκούδας απεικονίζεται ως αρκετά ρεαλιστικό, οπότε για να εφαρμόσετε μια εικόνα αυτού του ζώου, πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν έμπειρο και επιδέξιο καλλιτέχνη τατουάζ..

Ένα τατουάζ πολικής αρκούδας σημαίνει μοναξιά, αγάπη για τη ζωή, ατρόμητο, επιθυμία επιβίωσης σε οποιαδήποτε κατάσταση. Ένα τέτοιο τατουάζ μπορεί να εφαρμοστεί με ειδικό λευκό χρώμα, το οποίο είναι αρκετά σπάνιο στην τέχνη του τατουάζ..

Η αρκούδα Grizzly συμβολίζει την αποφασιστικότητα, την ικανότητα αντιμετώπισης κάθε κινδύνου που προκύπτει..

Μια καφέ αρκούδα που απεικονίζεται σε μια άκρη του δάσους, αναπαύεται κοντά σε έναν ποταμό, ξαπλωμένη κάτω από τον ήλιο, κατά κανόνα, σημαίνει δύναμη και σοφία, απροθυμία για σύγκρουση.

Το χαμόγελο της αρκούδας απεικονίζεται ως θαρραλέοι, δυνατοί, θαρραλέοι άνθρωποι, έτοιμοι να πολεμήσουν κάθε εχθρό που προκύπτει στο δρόμο προς το επιθυμητό.

Μια βρυχηθμένη καφέ αρκούδα σημαίνει επιθετικότητα, αγριότητα, οργή.

Η εικόνα ενός κοάλα ή ενός παντά προσωποποιεί την καλή φύση και την αισιοδοξία ενός ατόμου.

Το πόδι της αρκούδας συμβολίζει τη δύναμη και ένα είδος μυστικιστικής δύναμης. Το σημάδι των νυχιών μαρτυρά τη στρατιωτική ανδρεία και αρχοντιά.

Η αρκούδα είναι σύμβολο μητρότητας και γονιμότητας..

Ένα τατουάζ που απεικονίζει μια αρκούδα εφαρμόζεται συχνότερα στο πάνω στήθος, τον ώμο, την πλάτη.

Ένα τατουάζ αρκούδας, κυρίως, έχει θετική σημασία, επειδή κάτω από την εξωτερική επιθετικότητα αυτού του ζώου, κρύβεται η ευφυΐα, η δύναμη, η καλοσύνη και η φροντίδα.

Μπορείς να βλέπεις:

ΣΚΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΖ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΑΤΟΥ