Φωτογραφία τατουάζ

Έννοια τατουάζ κεραυνού

Σας προσφέρουμε πληροφορίες σχετικά με αστραπή τατουάζ έννοια, το νόημα και την ιστορία αυτού του όχι και τόσο κοινού σχεδιασμού τατουάζ. Για όσους έχουν ήδη αποφασίσει να πάνε σε ένα τατουάζ και να κάνουν ένα τατουάζ, προτείνουμε να επιλέξετε ένα σχέδιο στον κατάλογό μας:

  • Φωτογραφία τατουάζ κεραυνού
  • ΣΚΙΤΣΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΤΟΥΝΩΝ

Η έννοια ενός τατουάζ κεραυνού - πληροφορίες σχετικά με την έννοια ενός τατουάζ και παραδείγματα στη φωτογραφία

Η έννοια ενός τατουάζ κεραυνού – πληροφορίες σχετικά με την έννοια ενός τατουάζ και παραδείγματα στη φωτογραφία

Χαρακτηριστικό τατουάζ με φερμουάρ

Υπάρχουν αρκετές εκδηλώσεις της δύναμης της φύσης, και η πιο συναρπαστική με τη μορφή ηλεκτρικών πυροτεχνημάτων που συνοδεύουν μια καταιγίδα είναι μια εκθαμβωτική λάμψη μπλε-λευκού φωτός, που μοιάζει με καμπυλότητα του ουρανού και, σαν να κύμα μαγικού ραβδιού, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μια απίστευτη και εκκωφαντική βροντή περνά εκεί κοντά.… Ο κεραυνός μετατρέπει μια σκοτεινή, κρύα, βροχερή νύχτα σε φως ημέρας για μια στιγμή. Είναι ένα ισχυρό σύμβολο για το σχεδιασμό τατουάζ..

Οι περισσότεροι μύθοι λένε για θεούς και θεές, καθώς και άλλα μυθολογικά πλάσματα που χρησιμοποίησαν τον κεραυνό ως όπλο. Οι άνθρωποι ήταν ανυπεράσπιστοι απέναντι στη φοβερή και καταστροφική δύναμη και μαγεία του κεραυνού. Χτυπήθηκαν από τις συνέπειες των κεραυνών στα δέντρα και στο έδαφος, αφήνοντας πίσω τους σκηνές τεράστιας καταστροφής. Κεραυνός χτύπησε δέντρα, που οδήγησε στη φωτιά τους, έσπασε ολόκληρες πέτρες, έλιωσε την άμμο και αν κάποιος ήταν κοντά, πιθανότατα οδήγησε στο θάνατό του.

Ιστορία, έννοια και έννοια του τατουάζ κεραυνού

Ο κεραυνός χρησιμοποιείται εδώ και καιρό για να συμβολίσει τη δύναμη των θεών. Μεταξύ των Ελλήνων, το κύριο όπλο του Δία, του πατέρα όλων των θεών, ήταν ακριβώς ο κεραυνός. Ο κεραυνός ήταν σύμβολο δύναμης και αφού μια καταιγίδα ήταν απρόβλεπτο φαινόμενο, ήταν επίσης σύμβολο των ιδιοτροπιών των θεών. Δεδομένου ότι οι καταιγίδες συχνά συνοδεύουν τη βροχή, οι κεραυνοί θεωρούνταν επίσης σύμβολο γονιμότητας και η βροχή ήταν βασικό στοιχείο για μια επιτυχημένη συγκομιδή. Ορισμένοι πολιτισμοί ταύτιζαν τον κεραυνό με έναν άντρα, καθώς και τον ήλιο, και μια γυναίκα με τη γη..

Παραδείγματα φωτογραφιών:

αστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζαστραπή τατουάζtatu-molniya-foto-dlya-stati-pro-znachenie-tatuirovki-003-tatufoto-ruαστραπή τατουάζ

Στη ρωμαϊκή μυθολογία, ο πατέρας όλων των θεών Δίας ήταν ο θεός του ουρανού και των καταιγίδων..

Στους σκανδιναβικούς θρύλους, ο Thor ήταν ο θεός της βροντής και της αστραπής. Κάθε φορά που χτυπούσε έναν στόχο με το πανίσχυρο σφυρί του, έπεφταν κεραυνοί.

Στη Βίβλο, ο κεραυνός συνοδεύει την εμφάνιση του Θεού στο βιβλίο της Εξόδου. Ο κεραυνός συμβολίζει το φως της αλήθειας.

Σε πολλούς ασιατικούς πολιτισμούς, οι ιπτάμενοι Δράκοι πίστευαν ότι προκαλούσαν βροντές και κεραυνούς, τρίβοντας τα φτερά τους από τις ζυγαριές. Ο κεραυνός χρησιμοποιείται συχνά στον ιαπωνικό δράκο που πετά στον ουρανό..

Πιο κοντά στη σύγχρονη εποχή, ο κεραυνός εφαρμόστηκε με τη μορφή τατουάζ από τους ναυτικούς. Για αυτούς, θεωρήθηκε ένα είδος φυλαχτού ενάντια στις εκδηλώσεις της μητέρας φύσης..

Έννοια τατουάζ κεραυνού

Ένα τατουάζ κεραυνού μπορεί να σημαίνει μια δίκαιη δίκη και ανταπόδοση για αμαρτίες. Επίσης, η έννοια ενός τατουάζ κεραυνού χαρακτηρίζει τον δημιουργικό και πνευματικό φωτισμό ή αποκάλυψη της ψυχής και της δύναμης του νου. Τα ζιγκ -ζαγκ με τη μορφή αστραπής συμβολίζουν τη σύνδεση μεταξύ ζωής και θανάτου, δημιουργίας και καταστροφής, αιωνιότητας και προσπάθειας στο χρόνο. Τις περισσότερες φορές, ένα τατουάζ κεραυνού τοποθετείται στο μπράτσο, τόσο στην καθαρή του μορφή, όσο και στα σύννεφα.

– αστραπή στην πιο αγνή του μορφή – συμπαγής χαρακτήρας, πνευματική δύναμη.

– αστραπή και σύννεφο σημαίνει παρέμβαση του Κυρίου.

Βίντεο:

Σήμερα, τα τατουάζ κεραυνού γίνονται από ανεξάρτητους ανθρώπους, που προσπαθούν για δύναμη, είναι ενεργητικοί, σκέφτονται έξω από το κουτί και είναι γεμάτοι έκπληξη..

Κυρίως η αστραπή εφαρμόζεται από άνδρες. Πρόσφατα, οι γυναίκες έγιναν επίσης λάτρεις του κεραυνού, εφαρμόζοντας έναν κεραυνό στον εαυτό τους με τη μορφή ενός μικρού Ζ σε ένα χέρι ή ένα πόδι..

Παρασκευάστηκε από: Σεργκέι Σοκόλοφ