Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ πιτ μπουλ τεριέ

Το Pit Bull Terrier είναι ένα επιθετικό και θυμωμένο σκυλί, Pit Bull Terrier Τατουάζ Σημασία – παρόμοια. Λόγω κακής ανατροφής, μπορεί να είναι ένα επικίνδυνο ζώο. Μετά από όλα, αυτό το σκυλί είναι ασυνήθιστα ισχυρό. Αλλά ταυτόχρονα, όπως κάθε άλλο σκυλί, είναι φίλος του ανθρώπου. Λόγω του γεγονότος ότι οι άνθρωποι, ως τατουάζ, τείνουν να διαιωνίζουν αντικείμενα και φαινόμενα που σχετίζονται στενά με τη ζωή τους στο σώμα τους, ένας σκύλος από αυτή την άποψη δεν αποτελεί εξαίρεση, ιδίως ένα πιτ μπουλ τεριέ.

Επιπλέον, σας συμβουλεύουμε να δείτε:

  • Φωτογραφία εδώ πιτ μπουλ τεριέ
  • Σκιαγραφεί εδώ Pit Bull Terrier

Ασυνήθιστο τατουάζ για κατοικίδια

Αστείο τατουάζ για κατοικίδια

Ποια είναι η έννοια ενός τατουάζ πιτ μπουλ τεριέ

Πρώτα απ ‘όλα, ένα τατουάζ που απεικονίζει ένα πιτ μπουλ τεριέ μπορεί να σημαίνει αγάπη και στοργή για έναν τετράποδο φίλο. Μπορεί να είναι είτε μια εικόνα κάποιου αφηρημένου σκύλου είτε ένα πορτρέτο ενός αγαπημένου κατοικίδιου. Ένα τέτοιο τατουάζ μπορεί να συμπληρωθεί με μια επιγραφή με το όνομα του ζώου. Επίσης, ένα τέτοιο τατουάζ μπορεί να γεμίσει στη μνήμη ενός νεκρού σκύλου. Σε αυτή την περίπτωση, η σύνθεση μπορεί να περιλαμβάνει την ημερομηνία (έτος) γέννησης και θανάτου..

Ένα παράδειγμα τατουάζ με ένα κατοικίδιο με γυαλιά

Πιτ μπουλ τεριέ με γυαλιά – παράδειγμα τατουάζ

Συχνά ένα τατουάζ με τη μορφή σκύλου αυτής της φυλής δεν σχετίζεται καθόλου με ένα πραγματικό ζώο, αλλά συμβολίζει τις ιδιότητες αυτού του σκύλου μάχης. Εκείνοι. ένα τέτοιο τατουάζ μπορεί να σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του είναι επικίνδυνος και κακός για να αστειευτεί. Συχνά, τέτοια τατουάζ γεμίζονταν από μέλη εγκληματικών συμμοριών..

Παρά το γεγονός ότι το Pit Bull Terrier, με σωστή εκπαίδευση, είναι φίλος ενός ατόμου, υπερασπιστής και απλώς ένα ευγενικό σκυλί, τις περισσότερες φορές συνδέεται με επιθετικότητα και θυμό. Ως εκ τούτου, ένα τατουάζ με την εικόνα του συχνότερα σημαίνει ότι ένα άτομο τοποθετείται ως επιθετικό, σκληρό, ισχυρό και ανελέητο άτομο..

Επιθετικό Πιτ - Παράδειγμα τατουάζ

Ένα παράδειγμα τατουάζ στο οποίο ο Πιτ σφίγγει τα δόντια του

Η άμεση εικόνα του τατουάζ εξαρτάται από την πρόθεση. Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση στην οποία ένα τατουάζ υποδηλώνει αγάπη ή προορίζεται να διαιωνίσει τη μνήμη ενός αγαπημένου κατοικίδιου, ο σκύλος απεικονίζεται στατικά. Μπορεί να απεικονιστεί σε φόντο ή με πρόσθετα στοιχεία με τη μορφή λουλουδιών ή επιτύμβιας στήλης. Αν μιλάμε για ένα τατουάζ που δίνει έμφαση στον κίνδυνο και την απειλή, το «πιτ μπουλ» απεικονίζεται σε κίνηση και ή με ένα ορθάνοιχτο στόμα. Η έμφαση σε αυτή την περίπτωση είναι στο σαγόνι, στα δόντια ή σε ένα απειλητικό βλέμμα..

Μπορείς να βλέπεις:

ΣΚΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΖ Σ ΠΙΤΜΠΟΥΛΤΕΡ

PHOTO TATTOO PITBULTERIER