Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ ανέμου τριαντάφυλλου

Το ροδόγραμμα είναι ένα διάγραμμα που χαρακτηρίζει το καθεστώς του ανέμου σε μια συγκεκριμένη περιοχή σύμφωνα με μακροπρόθεσμες παρατηρήσεις. Το ροδόγραμμα μοιάζει με πολύγωνο, οι ακτίνες του οποίου δείχνουν την κατεύθυνση του ανέμου., άνεμο τριαντάφυλλο τατουάζ έννοια, περιγράφεται παρακάτω.

Τατουάζ ανέμου τριαντάφυλλου και η σημασία του

Αυτό το τατουάζ είναι πολύ δημοφιλές στον εγκληματικό κόσμο, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό χαρακτηριστικό των φυλακισμένων, σε αντίθεση με το στερεότυπο που επικρατεί. Αυτή η γνώμη υπάρχει λόγω του γεγονότος ότι πολλοί αξιολογούν επιφανειακά αυτήν την εικόνα και μπορεί να μην γνωρίζουν το πραγματικό της νόημα..

Το τατουάζ με τη μορφή ανεμόμυλου ήταν αρχικά σύμβολο των ναυτικών, αφού τα αστέρια χρησίμευαν πάντα ως σημείο αναφοράς στη θάλασσα για αυτούς και ένας δίκαιος σύντροφος ήταν ένας δίκαιος άνεμος. Το ροδόνεμο απεικονίστηκε ως οκτάκτινο αστέρι, που σημαίνει ότι τα βασικά σημεία, που υπενθύμισαν στους ναυτικούς το στόχο τους, ξύπνησαν αναμνήσεις από το σπίτι.

Ποια είναι η έννοια ενός τατουάζ ανεμόμυλου

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την έννοια του τατουάζ ανέμου τριαντάφυλλου.

Πριν από την εφεύρεση της πυξίδας, δεν υπήρχαν συσκευές πλοήγησης από αυτές τις δύσκολες θαλάσσιες διαδρομές, οπότε τα αστέρια ήταν οι αξιόπιστοι βοηθοί των ναυτικών στο δρόμο τους. Somewhatταν κάπως δεισιδαιμονικοί άνθρωποι, οπότε έβαλαν τατουάζ σε ένα τριαντάφυλλο με την ελπίδα ότι θα τους προστατεύσει και θα τους βοηθήσει να επιβιώσουν σε δύσκολες δοκιμασίες, για να επιτύχουν τον αγαπημένο τους στόχο.

Με την πάροδο του χρόνου, ένα τέτοιο τατουάζ έχει γίνει ένα είδος σημάδι ενός υψηλού και τιμητικού βραβείου, ένα ενθαρρυντικό σημάδι, ένα σημάδι ανδρείας, επιμονής και εξαιρετικού θάρρους. Επίσης, εκτός από τους συνηθισμένους ναυτικούς, το τατουάζ ανέμου ήταν πολύ δημοφιλές στους πειρατές..

Μιλώντας για πειρατές. Η τρέχουσα έννοια του τατουάζ ανέμου έχει παρόμοια σημασία στον εγκληματικό κόσμο, αφού η υπερβολική επιθετικότητα και η ατρόμητη ήταν εγγενείς στους πειρατές. Το τατουάζ ανέμου τριαντάφυλλου στον κόσμο της φυλακής είναι σημάδι μιας ξεχωριστής «υψηλότερης» κάστας και τα συχνά τατουάζ ανέμου τριαντάφυλλου στα γόνατα συμβολίζουν την αδιαλλαξία..

Παρ ‘όλα αυτά, αυτό το τατουάζ μπορεί να γίνει από άτομα με εντελώς διαφορετικά ενδιαφέροντα και κοσμοθεωρίες, καθώς κρύβει από μόνο του πολλές έννοιες, μεταξύ των οποίων ο καθένας θα βρει κάτι για τον εαυτό του. Το τατουάζ ήταν διαδεδομένο μεταξύ εφήβων που το εφάρμοσαν, κατά κανόνα, απερίσκεπτα για να προσελκύσουν την προσοχή, αγνοώντας το μεγάλο νόημα και την πλούσια ιστορία αυτής της εικόνας..

Το τατουάζ ανέμου τριαντάφυλλο είναι κατάλληλο όχι μόνο για τους ναυτικούς, αλλά και για τους απλούς ταξιδιώτες, που λειτουργούν ως καθοδηγητικό αστέρι και φυλαχτό που χαρακτηρίζει τη δίψα για περιπλανήσεις..

Μπορείς να βλέπεις:

ΣΚΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΖΑ ΑΝΕΜΟΥ Τριαντάφυλλο

PHOTO TATTOO WIND ROSES