Φωτογραφία τατουάζ

Σημασία τατουάζ σκύλου

«Ένας σκύλος έχει μια υπέροχη πνευματική ιδιότητα – θυμάται την καλοσύνη..

Φυλάσσει το σπίτι των ευεργετών της μέχρι το θάνατό της ».

Αναχαρσις

Με αυτό το υλικό θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε την ιστορία και το νόημα ενός τατουάζ με ένα σκύλο. Ας ελπίσουμε ότι μετά την ανάγνωση, σκυλί τατουάζ έννοια θα γίνει σαφέστερο και παραδείγματα έτοιμων τατουάζ σκύλου θα σας επιτρέψουν να βρείτε ένα ορόσημο και να κάνετε μια επιλογή.

Σημασία τατουάζ σκύλου

Σημασία τατουάζ σκύλου

Βασικά, ένας σκύλος συνδέεται ως φίλος και βοηθός ενός ατόμου. Κατέχοντας ιδιότητες όπως αφοσίωση, ειλικρίνεια, πίστη, θάρρος, προσοχή, επαγρύπνηση και ατρόμητο, έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος πολλών λαών. Πολλοί θρύλοι και διάφορες ιστορίες έχουν γραφτεί για τα κατορθώματα των σκύλων, τα οποία μιλούν για το θάρρος και την αποφασιστικότητα αυτών των ζώων..

Τι σημαίνει τατουάζ σκύλου;?

Ανά πάσα στιγμή, ο σκύλος ήταν σύντροφος του ανθρώπου, τον συνόδευε και υπηρέτησε πιστά τον κύριό του. Πολλοί λαοί πιστεύουν ότι ο σκύλος είναι ο πρόγονος μας, ο οποίος δίδαξε τους ανθρώπους να φτιάχνουν φωτιά και να τη χρησιμοποιούν στην καθημερινή ζωή. Υπάρχει ακόμη και ένας μύθος όπου λέγεται ότι ο θεός του ήλιου πήρε τη μορφή σκύλου όταν κατέβηκε στη γη. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι πάντα σέβονταν πολύ τα σκυλιά..

Τατουάζ σκύλου που σημαίνει 1 Τατουάζ σκύλου που σημαίνει 2 Τατουάζ σκύλου που σημαίνει 3 Τατουάζ σκύλου που σημαίνει 4

Σε διάφορες μυθολογίες, ο σκύλος θεωρείται ο φύλακας και κυβερνήτης του κάτω κόσμου. Αυτός είναι ο κόσμος των ονείρων και το βασίλειο του σκότους, όπου τα σκυλιά φυλάνε τα σύνορα μεταξύ του δικού μας και του κάτω κόσμου, προστατεύουν από τα τέρατα και προστατεύουν τους πολεμιστές του Φωτός. Πολλές θεότητες διαφόρων αρχαίων λαών απεικονίζονται συνοδευόμενες από σκύλους ή με τα σύμβολά τους, και μερικές φορές μπορείτε να βρείτε μυθικές θεότητες με κεφάλι σκύλου. Οι πιο διάσημοι από αυτούς είναι ο Ερμής, ο Όντιν, η Εκάτη και ο Ανούμπις, οι οποίοι είναι οδηγοί ψυχών μεταξύ της σφαίρας των ζωντανών και της σφαίρας των νεκρών..

Τατουάζ σκύλου που σημαίνει 5 Τατουάζ σκύλου που σημαίνει 6 Η έννοια του τατουάζ σκύλου 7 Τατουάζ σκύλου που σημαίνει 8

Οι πρόγονοί μας πίστευαν ότι τα σκυλιά έχουν ψυχικές ικανότητες και μπορούν να προβλέψουν καταστροφή ή ατυχία δίνοντας διαφορετικά σημάδια στον ιδιοκτήτη τους εκ των προτέρων. Και πίστευαν ότι έχει την ικανότητα ενός θεραπευτή και μπορεί να δώσει νέα ζωή. Και στον Χριστιανισμό, το σύμβολο του σκύλου έγινε αλληγορία του “καλού βοσκού” ή του ιεροκήρυκα.

Το σύμβολο του σκύλου φέρει πολλές καλές και θετικές ιδιότητες. Και η εικόνα ενός σκύλου στο σώμα ενός ατόμου υποδηλώνει την εσωτερική του δύναμη, την ικανότητα να φτάσει μέχρι το τέλος στην επιχείρηση που έχει ξεκινήσει και τον ατρόμητο. Μερικές φορές μπορεί να δείχνει μια τάση για περιπέτειες και ταξίδια.

Κύρια χαρακτηριστικά και έννοια του τατουάζ σκύλου:

  • Θάρρος;
  • Ανδρεία;
  • Τιμή;
  • Θάρρος;
  • Γενναιότητα;
  • Ευλάβεια;
  • Ειλικρίνεια;
  • Είναι φυλαχτό ενάντια στις κακές δυνάμεις και πνεύματα.

Μερικές φορές ένα σκυλί με δαιμονική εμφάνιση κάνει τατουάζ. Κατά κανόνα, απεικονίζονται μαύρα σε γλώσσες φλόγας και με φλογερά μάτια. Αυτό οφείλεται ακριβώς στη μυθολογική έννοια του σκύλου, ως φύλακα των συνόρων με τον κόσμο των νεκρών, και κατά συνέπεια, αυτό πρέπει να ληφθεί ως η έννοια του τατουάζ σκύλου.

Κατά την επιλογή μιας εικόνας ενός σκύλου που θα εφαρμοστεί στο σώμα, πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη η φυλή του σκύλου, αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό..

Αντενδείξεις:

Αυτή η εικόνα δεν πρέπει να εφαρμόζεται στο σώμα από άτομα κλειστά, εγωιστικά, μη επικοινωνιακά, μυστικοπαθή και μοναχικά στη ζωή..

Μπορείς να βλέπεις:

ΣΚΙΤΣΑΚΙΑ ΤΑΤΟΥΖΩΝ ΣΚΥΛΩΝ

PHOTO TATTOO DOG