Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια ενός τατουάζ σαμουράι

Ας αναλύσουμε όλα όσα γνωρίζουμε για τους σαμουράι και για έννοια τατουάζ σαμουράι. Ας μιλήσουμε για τον πολιτισμό και το μυστικό νόημα του τατουάζ. Για όσους χρειάζονται κενά για τη δημιουργία ενός σκίτσου, ετοιμάσαμε δύο ολόκληρες ενότητες με εικόνες σχετικά με το θέμα:

  • Φωτογραφίες τατουάζ σαμουράι
  • Σκίτσα και σχέδια για τατουάζ σαμουράι

Ποια είναι η έννοια ενός τατουάζ σαμουράι, η έννοια και η ιστορία του σχεδίου?

Η αξία του τατουάζ σαμουράι σε φωτογραφίες και εικόνες

Η αξία του τατουάζ σαμουράι σε φωτογραφίες και εικόνες

Σε μια μεγάλη ποικιλία τατουάζ, υπάρχουν αυτά που είναι εξαιρετικά δημοφιλή, μεταξύ των οποίων εικόνες που σχετίζονται με την ιστορία της Ιαπωνίας.

Το τατουάζ Σαμουράι είναι η προσωποποίηση του θάρρους, του ισχυρού πνεύματος και της μεγάλης θέλησης, αυτές οι ιδιότητες εμφανίζονται λόγω συγκέντρωσης και αυτοσυγκράτησης. Ο πολεμιστής Σαμουράι δεν είχε το ίδιο σε: αντοχή, φυσική κατάσταση, θάρρος, αφού όλες αυτές οι ιδιότητες ανατράφηκαν από την παιδική του ηλικία.

Η κοσμοθεωρία των σαμουράι διαμορφώθηκε στον Βουδισμό Ζεν. Η ιδέα συνεπάγεται απόλυτη υπακοή στον κύριό του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο σαμουράι είναι υποχρεωμένος να υπακούει σε οποιαδήποτε εντολή. Θα μπορούσε να αυτοκτονήσει “χαρά-κιρί” εάν η εντολή ήταν αντίθετη με τις απόψεις, τις ιδέες ή τις παραδόσεις του. Έτσι, οι σαμουράι ήταν άνθρωποι τιμής και μεγάλης αντοχής. Ένα τατουάζ σαμουράι σημαίνει ότι αποδίδετε φόρο τιμής στην ηθική, την τιμή και τις ηθικές αρχές.

Ποιο είναι το νόημα, από μόνο του, το τατουάζ “Σαμουράι”?

Τατουάζ Σαμουράι σημαίνει: πίστη και αφοσίωση στους αγαπημένους, σεβασμό στις παραδόσεις, ακρίβεια των θέσεων ζωής, φυσική τελειότητα, αντοχή, θάρρος και αντοχή. Ως σύμβολο, αυτό το τατουάζ δηλώνει αφοσίωση σε μια συγκεκριμένη ιδέα, επιλογή και ακολουθώντας τον προτιμώμενο δρόμο. Πιστεύεται επίσης ότι ένα τατουάζ σαμουράι χρησιμεύει ως φυλαχτό, βοηθώντας στον αγώνα της ζωής..

Η αξία του τατουάζ σαμουράι 123123 Η αξία του τατουάζ σαμουράι 123444 Η αξία του τατουάζ σαμουράι 123123123

Η ομορφιά αυτού του τατουάζ είναι ότι ο πλοίαρχος μπορεί να ξεπεράσει μια εικόνα και να δημιουργήσει μια ολόκληρη εικόνα με πολλές λεπτομέρειες, αλλά ο κύριος χαρακτήρας της οποίας θα είναι ένας σαμουράι. Για παράδειγμα, μπορείτε να απεικονίσετε μια σκηνή από λαογραφία, φανταστικούς χαρακτήρες, φύση, ζώα, μυστικιστικά σημάδια, αριθμούς, ιερογλυφικά και πολλά άλλα, κατά την κρίση σας. Τα σκίτσα μπορούν να είναι ασπρόμαυρα ή έγχρωμα. Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα χρώματα είναι το μπλε, το κίτρινο, το κόκκινο και, φυσικά, το μαύρο. Αλλά, μην ξεχνάτε την πλούσια παλέτα αποχρώσεων και λεπτομερειών αυτής της εικόνας, επειδή τονίζουν όλη την ομορφιά της. Επομένως, ένα τατουάζ αυτής της μορφής είναι αρκετά δύσκολο να εκτελεστεί, απαιτεί προσεκτικό σχέδιο σε διάφορα στάδια και διόρθωση εικόνας..

Τι σημαίνει ένα τατουάζ με έναν σαμουράι;Τι σημαίνει ένα τατουάζ με έναν σαμουράι;Η αξία του τατουάζ σαμουράι σε φωτογραφίες και εικόνεςΗ αξία του τατουάζ σαμουράι σε φωτογραφίες και εικόνεςΗ αξία του τατουάζ σαμουράι 123123123Η αξία του τατουάζ σαμουράι 123123123Η αξία του τατουάζ σαμουράι 123444Η αξία του τατουάζ σαμουράι 123444Η αξία του τατουάζ σαμουράι 123123Η αξία του τατουάζ σαμουράι 123123Η αξία του τατουάζ σαμουράι 1112Η αξία του τατουάζ σαμουράι 1112τατουάζ σαμουράι 12τατουάζ σαμουράι 12

Αυτό το τατουάζ ανήκει στην κατηγορία των ανδρών. Δεδομένου ότι συμβολίζει έναν πραγματικό άνθρωπο, αυστηρότητα και βαθύ φιλοσοφικό νόημα. Στην Ιαπωνία, το τατουάζ “Σαμουράι” επιτρέπεται να εφαρμόζεται μόνο σε επιλεγμένους άνδρες, εκείνα τα μέλη της ομάδας Yakuza που έχουν την πιο σημαντική επιρροή. Το “Samurai” θα φαίνεται καλό στο στήθος, την πλάτη, τον ώμο ή τις γάμπες, δίνοντας έτσι έμφαση στους μυς του σώματος και στον χαρακτήρα του ιδιοκτήτη. Πριν κάνετε το τατουάζ “Σαμουράι”, πρέπει να εξοικειωθείτε με την ιστορία των σαμουράι, τις απόψεις και τους στόχους τους στη ζωή, έτσι ώστε να μην έρχεται σε αντίθεση με τις θέσεις και τους στόχους της ζωής σας.

Οποιος στούντιο τατουάζ θα αναλάβει τέτοια δουλειά με μεγάλη χαρά, tk. αυτό το θέμα σας επιτρέπει να αποκαλύψετε πλήρως το ταλέντο του καλλιτέχνη.

Μπορείς να βλέπεις:

ΣΧΕΔΙΑ ΤΑΤΟΥ ΣΑΜΟΥΡΑΙ

PHOTO TATTOO SAMURAI