Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του βιολετί τατουάζ

Ας αναλύσουμε στο υλικό η έννοια του βιολετί τατουάζ, το νόημα και την ιστορία αυτού του εντυπωσιακού σχεδιασμού τατουάζ. Για όσους επιθυμούν να πάνε σε ένα σαλόνι τατουάζ, έχοντας ήδη το δικό τους σχέδιο για την εφαρμογή ενός τατουάζ, προτείνουμε να δείτε τις ακόλουθες ενότητες του καταλόγου μας:

  • Φωτογραφία βιολετί τατουάζ
  • Βιολετί σχέδια τατουάζ

Η έννοια ενός βιολετί τατουάζ - ενδιαφέρουσες πληροφορίες και δροσερά έτοιμα τατουάζ στη φωτογραφία

Η έννοια ενός βιολετί τατουάζ – ενδιαφέρουσες πληροφορίες και δροσερά έτοιμα τατουάζ στη φωτογραφία

Η έννοια, η ιστορία και η έννοια του βιολετί τατουάζ

Ένα λεπτό, βελούδινο φιαλίδιο δεν τραβάει την προσοχή σαν ένα τριαντάφυλλο – η αναγνωρισμένη βασίλισσα των λουλουδιών. Ένα χαριτωμένο, απαράμιλλο, λεπτό ιώδες άρωμα, σε συνδυασμό με λεπτά λιλά πέταλα περιτριγυρισμένα από ζουμερά πράσινα φύλλα, μετέτρεψαν αυτό το υπέροχο λουλούδι σε ένα από τα πιο αγαπημένα και σεβαστά από τον άνθρωπο. Ειδικός έννοια βιολετί τατουάζ – σεμνότητα και ομορφιά.

Βιολετί μύθοι και θρύλοι

Πολλοί θρύλοι και ιστορίες για το ταπεινό λουλούδι έχουν επιβιώσει μέχρι σήμερα. Υπάρχει ένας όμορφος χριστιανικός μύθος, όπου τα δάκρυα του πρώτου ανθρώπου στη γη του Αδάμ μετατράπηκαν σε λιτά λουλούδια. Δάκρυα πότισαν το πρόσωπό του από τις ειδήσεις όταν έμαθε για τη συγχώρεση των αμαρτιών του από τον Κύριο.

Το μικρό, διακριτικό ιώδες λουλούδι αγαπήθηκε ιδιαίτερα στην αρχαία ελληνική μυθολογία. Ένας από τους μύθους λέει ότι ο Άτλας είχε πολλές κόρες και μία από αυτές είχε ιδιαίτερη χάρη και ομορφιά. Ο θεός του ήλιου είδε τη γοητευτική γυναίκα και αποφάσισε να επιτύχει την αμοιβαιότητα από αυτήν, αλλά η νεαρή κοπέλα δεν ήθελε μια τέτοια αξιοζήλευτη μοίρα για τον εαυτό της. Είπε μια προσευχή στον υπέρτατο θεό Δία, ικετεύοντας να την προστατεύσει από την ερωτική ερωτοτροπία του πανταχού παρόν φωτιστικού. Ο Δίας την μετέτρεψε σε ένα λεπτό ιώδες λουλούδι και την τοποθέτησε στον ουρανό, από τότε γέμισε τους ουράνιους πυκνούς με το άρωμα της. Μέχρι τώρα, υπήρχε μια βιολετί στον ουρανό, εάν μια από τις κόρες του Δία δεν επιτεθεί από τον Πλούτωνα. Εκείνη τη στιγμή, η νεαρή θεά κρατούσε στα χέρια της ένα μάτσο βιολέτες, οι οποίες έπεσαν από τα χέρια της και έπεσαν κατευθείαν στο έδαφος..

Παραδείγματα φωτογραφιών:

φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 21φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 20φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 19μια φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 18μια φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 17φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 16μια φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 15φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 14μια φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 13φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 12φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 11μια φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 10μια φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 9φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 8μια φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 7μια φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 6μια φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 5φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 4μια φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 3φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 2φωτογραφία ενός βιολετί τατουάζ για ένα άρθρο σχετικά με την έννοια ενός βιολετί τατουάζ - tatufoto.ru - 1

Οι Ρωμαίοι αγαπούσαν τη βιολέτα τόσο πολύ που εξέδωσαν ακόμη και ένα νόμισμα με την εικόνα του. Χρησιμοποιήθηκε επίσης στη θεραπεία ασθενειών και προστέθηκε στο κρασί για να δώσει στο ποτό ένα ανοιξιάτικο άρωμα. Η βιολέτα χρησιμοποιήθηκε ευρέως στην προετοιμασία για τις γιορτές: στόλιζαν πλατείες και κατοικίες με λεπτά λουλούδια.

Αγάπη για μια λεπτή βιολέτα στην Ευρώπη

Από την αρχαιότητα, ήταν συνηθισμένο στη Γερμανία να θεωρείται η άφιξη της άνοιξης μια σημαντική ημέρα όταν βρέθηκε το πρώτο ιώδες λουλούδι. Υπήρχε επίσης ένας μύθος ότι αυτός που θα επιλέξει την πρώτη βιολέτα θα είναι σε θέση να γοητεύσει την πιο σαγηνευτική ομορφιά.

Μεταξύ των αρχαίων Γαλατών, το αρωματικό λουλούδι συμβόλιζε την αθωότητα και τη σεμνότητα. Οι Γάλλοι αγαπούσαν να πολεμούν όχι μόνο με ξίφη, αλλά και σε λεκτικές μάχες. Ο καλύτερος ποιητής και δάσκαλος των λέξεων βραβεύτηκε με χρυσή βιολέτα. Γάλλοι συγγραφείς θεωρούσαν το λεπτό λουλούδι προσωποποίηση της κοριτσίστικης ομορφιάς και αθωότητας, φρεσκάδας και καθαρότητας..

Βίντεο:

Το βιολετί είναι επίσης σύμβολο κρυφών αρετών, οι οποίες εξηγούνται από την πρόσθετη σκιά του λουλουδιού:

  • το λευκό του χιονιού δείχνει καθαρότητα.
  • κόκκινο – πιστή αγάπη και καλοσύνη.
  • μπλε – πίστη στις παραδόσεις και τα θεμέλια.

Σύμβολο δημιουργικότητας και ελπίδας

Εννοια βιολετί τατουάζ – ελευθερία και καλά νέα. Ένας τέτοιος συμβολισμός συνδέεται με τη ζωή της αυτοκράτειρας Ζοζεφίν, της αγαπημένης του Ναπολέοντα. Μόλις χρειάστηκε να περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, συνελήφθη και φυλακίστηκε σε κελί φυλακής. Μια αξιοζήλευτη μοίρα περίμενε την ομορφιά – καταδικάστηκε σε θάνατο. Και είχε χάσει τελείως την ελπίδα της, αλλά η μικρή κόρη του δεσμοφύλακα ήρθε κοντά της και έβγαλε ένα λεπτό μπουκέτο βιολέτες μέσα από τα κάγκελα. Μια ακτίνα ελπίδας εμφανίστηκε στην καρδιά του μελλοντικού ηγεμόνα, άρχισε να της φαίνεται ότι η απελευθέρωση δεν ήταν μακριά. Και έτσι έγινε. Ως εκ τούτου, αυτά τα συγκινητικά λουλούδια άρχισαν να συνοδεύουν την Josephine παντού, στολίστηκε με βιολέτες αντί για πολύτιμους λίθους..

Παρασκευάστηκε από: Vasyukhno, Nelya Vasilievna