Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ γελωτοποιού

Ποια είναι η έννοια του τατουάζ γελωτοποιού?

Είμαι γελωτοποιός, είμαι Αρλεκίνος, είμαι απλώς ένα γέλιο,

Χωρίς όνομα και, γενικά, χωρίς μοίρα.

Αλήθεια, τι σε νοιάζει για αυτά,

Με ποιον ήρθες να διασκεδάσεις.

Σε αυτό το άρθρο, θα προσπαθήσουμε να μάθουμε γελωτοποιός τατουάζ έννοια, βυθιστείτε στην ιστορία του σχεδίου και της ερμηνείας του. Φυσικά, στο πλαίσιο του άρθρου, θα σας προσφέρουμε μερικές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες ενός τατουάζ με έναν γελωτοποιό και θα ανοίξουμε μια ολόκληρη ενότητα κατάλογος φωτογραφιών τατουάζ με έτοιμα τατουάζ γελωτοποιών και σκίτσα γελωτοποιών αντίστοιχα (σύνδεσμοι με θεματικό υλικό στο άρθρο).

Η έννοια του τατουάζ γελωτοποιού

Η έννοια του τατουάζ γελωτοποιού

Έτσι, αν σκέφτεστε να κάνετε ένα τατουάζ, κάπου μέσα σας κρύβει μια σκιά αμφιβολίας, βασανίζοντας με πιεστικές ερωτήσεις:

τι ακριβώς να απεικονίσει?

πως θα μοιαζει?

ποιο είναι το πραγματικό νόημα της εικόνας?

και πώς θα αντιληφθούν οι άλλοι αυτήν την πλοκή?

Γιατί θα εφαρμόσετε την εικόνα στο σώμα σας?

Να αντανακλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα σας ή να διακοσμεί οπτικά το σώμα σας!?

Αυτό το άρθρο έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να είστε 100% έτοιμοι.

Συνεχίζουμε τη σειρά άρθρων μας για την ιστορία των τατουάζ και τη σημασία τους. Την τελευταία φορά σας είπαμε για τατουάζ στη θάλασσα. Τα σχέδια του τατουάζ είναι τόσο διαφορετικά που μερικές φορές πρέπει να σπάσω το κεφάλι μου, για πιο συναρπαστικά πράγματα να σας πω. Σχεδόν όλοι έχουν τατουάζ: άνθρωποι, ζώα, πουλιά, λουλούδια, σημάδια και σύμβολα.

Αποφάσισα να μιλήσω για το πιο μυστηριώδες και μυστικιστικό τατουάζ.

σκίτσα για τατουάζ με κλόουν ή γελωτοποιό παράδειγμα τατουάζ με γελωτοποιό (κλόουν) από σκίτσο - σκίτσο με παράδειγμα παραλλαγή τατουάζ με κλόουν (γελωτοποιός) - έννοια και νόημα

Σχετικά με το “Jester” και την έννοια του τατουάζ με γελωτοποιό!

Ποιός είναι αυτος!? Υπηρέτης στο δικαστήριο; Μια μαζορέτα για στεφανωμένα κεφάλια; Αυτός ο χαρακτήρας έπαψε πρακτικά να υπάρχει ως θέση στο δικαστήριο, αν και δεν έχει χάσει το νόημα και τη σημασία του στην εποχή μας..

Κοιτάξτε πόσοι “γελωτοποιοί” … δεν είναι πραγματικοί …

Έτσι, ο κύριος σκοπός του γελωτοποιού είναι να κάνει τον ιδιοκτήτη να διασκεδάσει..

Από τον αρχαίο Μεσαίωνα, ένας άντρας εμφανίστηκε σε ένα περίεργο σκουφάκι με τρεις μακριές ουρές – ουρά και αυτιά γάιδαρου. Τους αντιμετώπιζαν πάντα συγκαταβατικά και τους επιτρεπόταν να κάνουν αυτό που οι άλλοι δεν μπορούσαν να κάνουν. Ποιος θα μπορούσε να γίνει γελωτοποιός σε εκείνες τις σκοτεινές εποχές; Τις περισσότερες φορές, όσοι γελούσαν περισσότεροι. Και το γέλιο εκείνη την εποχή προκλήθηκε από υπανάπτυκτα παιδιά, άτομα με νοητική ή σωματική αναπηρία. Αλλά πολλοί από αυτούς έγιναν χαρισματικοί ηθοποιοί. Wereταν έξυπνοι και χρησιμοποιούσαν τη θέση τους για να κατακρίνουν την κυβέρνηση. Δεν επιτρεπόταν ένας κοινός.

Τι σημαίνει ο γελωτοποιός τατουάζ (κλόουν); Ποια είναι η έννοια του τατουάζ γελωτοποιού Evil Jester (Κλόουν) Τατουάζ

Στην τέχνη του τατουάζ, η εικόνα ενός αστείου μικρού ανθρώπου απολαμβάνει κάποια δημοτικότητα. Πολλοί σήμερα είναι σίγουροι ότι η έννοια του τατουάζ Jester δείχνει το εξαιρετικό μυαλό και την πονηριά του ιδιοκτήτη του. Δεν είναι τόσο ηλίθιος όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Ευφυής και ικανός να σκέφτεται λογικά. Πολλοί θα το ζηλέψουν αυτό.

Τις περισσότερες φορές το “Jester” συνοδεύεται από κουδούνια και κάρτες. Αυτό το πάθος για τις κάρτες μας λέει για το πάθος, την τάση για απάτη, την επιθυμία για αδικαιολόγητο κίνδυνο. Ο γελωτοποιός δεν είναι σταθερός, μπορεί να είναι αστείος και λυπημένος. Και αν έχετε ένα τατουάζ με έναν λυπημένο γελωτοποιό, σημαίνει ότι θέλετε να σταματήσετε να προσποιείτε.

Η εικόνα του γελωτοποιού πιθανότατα θα επιλεγεί από ένα άτομο που έχει κάτι να κρύψει, που κάνει μια διπλή ζωή. Και θέλει να κρύψει τη δυσαρέσκειά του για τον εαυτό του, τη ζωή ή τους αγαπημένους του, τους φίλους πίσω από ένα χαμόγελο. Ω, αυτό το άσχημο χαμόγελο! Ο γελωτοποιός μπορεί να είναι πονηρός και θυμωμένος. Ο ερεθισμός, ο εφησυχασμός και η απάτη υποδηλώνουν τη μεταβλητότητα της διάθεσης του γελωτοποιού – αυτή είναι μια εκδήλωση ενός εσωτερικού κόσμου που καταστρέφεται συνεχώς.

Έτσι, εάν έχετε επιλέξει την εικόνα του “Jester” για τον εαυτό σας, σκεφτείτε καλά πριν εφαρμόσετε αυτό το τατουάζ στον εαυτό σας, επειδή η έννοια ενός τατουάζ με γελωτοποιό είναι πολύ διφορούμενη.!

Μπορείς να βλέπεις:

ΣΚΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΖΑΚΕΡ ΤΑΤΟΥ

PHOTO TATTOO JOKE