Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ με πέντε κουκκίδες

Εδώ μπορείτε να μάθετε ενδιαφέροντα στοιχεία για η έννοια του τατουάζ πέντε κουκκίδες, χαρακτηριστικά και επιλογές για το σχέδιο, τη σημασία του, την ιστορία και την ερμηνεία του, μπορείτε να δείτε παραδείγματα φωτογραφιών. Περισσότερα παραδείγματα εδώ:

  • Φωτογραφία τατουάζ πέντε κουκκίδων
  • Σκίτσα του τατουάζ πέντε σημείων

Η έννοια του τατουάζ με πέντε κουκκίδες - πληροφορίες σχετικά με τη σημασία και παραδείγματα φωτογραφιών των τελειωμένων τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ με πέντε κουκκίδες – πληροφορίες σχετικά με τη σημασία και παραδείγματα φωτογραφιών των τελειωμένων τατουάζ

Όλα για τα χαρακτηριστικά και τη σημασία του τατουάζ πέντε σημείων

Η εμφάνιση του πολιτισμού της ανθρωπότητας έφερε τα πρώτα τατουάζ στον κόσμο. Από την αρχαιότητα, οι άνθρωποι διακοσμούσαν το σώμα τους με σχέδια. Με τη βοήθεια των τατουάζ, τόνισαν το πλεονέκτημά τους στην κοινωνία. Για άλλους, το σκίτσο εφαρμόστηκε βίαια, για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν. Αυτό χρησίμευσε ως ένα είδος στίγματος, μια ντροπή μεταξύ άλλων. Συνήθως, επιλέγονταν εμφανή σημεία στο σώμα: πρόσωπο, λαιμός, χέρια ή πόδια. Στον 21ο αιώνα, το αρχικό νόημα έχει εξαφανιστεί. Αλλά, όπως και πριν, οι άνθρωποι βάζουν διάφορα σχέδια στο δέρμα τους. Πρέπει πάντα να κατανοείτε το νόημα της εικόνας που πληκτρολογείτε.

Κάθε κρατούμενος ξέρει το νόημα του τατουάζ 5 πόντους. Αυτή είναι πρακτικά η πιο κοινή μάρκα που χρησιμοποιούν οι κρατούμενοι. Επιδεικνύει εγκληματική συμμετοχή. Είναι παρόμοιο στον τύπο με μία από τις πλευρές ενός ζαριού. Στην αργκό της φυλακής ονομάζεται “zarik”. Δεν απαιτεί πολλές δεξιότητες και ειδικό εξοπλισμό για την εφαρμογή της εργασίας. Κατά την εκτέλεση της ποινής, οι κατάδικοι το κάνουν με βελόνα ραπτικής και αιθάλη χτενισμένα από μια κούπα στην οποία παρασκευάζεται τσάι ή με ειδική μηχανή.

φωτογραφία τατουάζ πέντε σημεία 08.02.2019 №005 - φωτογραφία τατουάζ πέντε σημεία -

Υπάρχουν πολλά τατουάζ έννοιες 5 βαθμοί. Το πρώτο ξεκίνησε στο Βιετνάμ κατά την αρχαιότητα. Αυτό σήμαινε ότι ένα άτομο έχει μεγάλες φιλίες, δεν είναι μόνο του και υπάρχει κάποιος να μεσολαβήσει γι ‘αυτόν. Μετά την αποφυλάκισή του, δεν θα μείνει μόνος, οι σύντροφοί του θα βοηθήσουν και θα υποστηρίξουν. Στην Αμερική συμβολίζει την εγκληματική ομάδα 5 Kings, η οποία συμμετείχε σε υπεξαίρεση μεγάλης κλίμακας και κάλυπτε τους άρχοντες των ναρκωτικών. Ο αριθμός τους ήταν σημαντικά μπροστά από άλλους κρατούμενους στις φυλακές της Λατινικής Αμερικής..

Παραδείγματα φωτογραφιών ενός τατουάζ με πέντε τελείες:

Συμβολίζεται η ευρύτερη και πιο δημοφιλής έννοια – “ένας στους τέσσερις τοίχους”, “ένας μεταξύ φίλων” ή “τέσσερις πύργοι και κατάδικοι”. Επίσης, κάθε κουκκίδα αντιπροσωπεύει ένα χρόνο που πέρασε πίσω από τα κάγκελα. Το σημείο στο κέντρο είναι ένα άτομο, σε έναν κύκλο, οι γωνίες των τοίχων με τους οποίους περιβάλλεται. Μεταξύ της κοινωνίας των φυλακών, ερμηνεύεται ως διαμαρτυρία ενάντια στην παράνομη ανακοίνωση της ποινής. Βασικά, χτυπά στο δεξί χέρι, στο πίσω μέρος του χεριού, μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη. Τα τατουάζ μπορούν να βρεθούν τόσο στους έμπειρους όσο και στους καταδικασμένους για μικρό χρονικό διάστημα. Λιγότερο κοινή είναι η ερμηνεία – μοναξιά. “Μοναχικός”, “Είμαι μόνος σε αυτόν τον κόσμο” – σημαίνει για τους λάτρεις της ελευθερίας και τους αναζητητές απλών διαδρομών ζωής.

Η θέση σε άλλα μέρη του σώματος αποδίδεται συχνότερα σε εμπλοκή συμμοριών. Κατόπιν συμφωνίας, το τατουάζ τοποθετείται σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Επίσης, η εφαρμογή από έναν ελίτ ringman θεωρείται ότι είναι η ορθογραφία του “zekan life” και οι πλαστογραφίες και η αυτοθρεψία είναι “portacas”.

φωτογραφία τατουάζ πέντε σημεία 08.02.2019 №007 - φωτογραφία τατουάζ πέντε σημεία -

φωτογραφία τατουάζ πέντε σημεία 08.02.2019 №012 - φωτογραφία τατουάζ πέντε σημεία - φωτογραφία τατουάζ πέντε σημεία 08.02.2019 №010 - φωτογραφία τατουάζ πέντε σημεία -

Ένα τέτοιο σύμβολο δεν πρέπει να εφαρμόζεται απλά στο σώμα σας. Για μια τέτοια πράξη, θα είναι απαραίτητο να απαντηθεί πού και για ποιο λόγο εξυπηρετήθηκε η θητεία. Iesέματα αυτής της φύσης δεν συγχωρούνται. Είναι απίθανο ότι ένα τέτοιο κοστούμι θα εκτιμηθεί καλά μεταξύ της “κοινωνίας των κλεφτών”. Μπορείτε να προκαλέσετε ενδιαφέρον μόνο από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Οι κουκκίδες δεν συνδέονταν πάντα με την ιατροδικαστική. Στην αρχαιότητα, ακόμη και οι γυναίκες γέμιζαν τον εαυτό τους με διάφορα μοτίβα κουκκίδων και το μοτίβο σκακιέρας δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι λάτρεις κάθε είδους φορετών εικόνων, χωρίς δισταγμό, καλύπτουν το σώμα τους με περιττά σύμβολα.

Δες το βίντεο:

Παρασκευάστηκε από: lsd123 (Romanov Victor Nikolaevich)