Φωτογραφία τατουάζ

Φωτογραφία του βιβλίου τατουάζ

Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφικό βιβλίο τατουάζ, τα σχέδια των έτοιμων τατουάζ που προσφέρονται για προβολή θα σας βοηθήσουν να εξοικειωθείτε με τις επιλογές και τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων τατουάζ, να συλλογιστείτε και να επεξεργαστείτε τη μελλοντική και μοναδική σας ιδέα για τατουάζ. Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

 • Η έννοια του βιβλίου τατουάζ
 • Βιβλίο σκίτσα τατουάζ

Φωτογραφία βιβλίου τατουάζ - πρωτότυπα παραδείγματα σχεδίων τελειωμένων τατουάζ

Φωτογραφία βιβλίου τατουάζ – πρωτότυπα παραδείγματα σχεδίων τελειωμένων τατουάζ

Όλα για τα χαρακτηριστικά της εικόνας και τη φωτογραφία του βιβλίου τατουάζ

Τα τατουάζ έχουν μεγάλη σημασία στον σύγχρονο κόσμο. Κάποιοι τα αντιμετωπίζουν ως τέχνη, ενώ άλλοι τα θεωρούν ασχήμια..

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και νοημάτων τατουάζ, ο καθένας μπορεί να βρει κάτι δικό του σε αυτά..

Ένας τέτοιος σχεδιασμός ως “βιβλίο” είναι σε ζήτηση μεταξύ δημιουργικών ανθρώπων, σπουδαίος με ερευνητικό μυαλό και φιλοσοφική προσέγγιση της ζωής..

Εάν εφαρμόσετε την έκδοση στο σώμα, τότε είναι επιθυμητό να πρόκειται για μικρές περιοχές: χέρια, αστράγαλοι, λαιμός, λοβούς αυτιών κ.λπ., πρέπει να επιλέξετε μέρη όπου θα φαίνεται συνοπτική

Οι συνθέσεις εφαρμόζονται συνήθως σε μεγάλες περιοχές του σώματος (πλάτη, στήθος, μηροί).

Οι συνθέσεις μπορούν να προσφερθούν σε διαφορετικές παραλλαγές και έχουν διαφορετική σημασία..

Η έννοια του τατουάζ “Βιβλίο”:

 1. Ένα κλειστό βιβλίο γίνεται από ανθρώπους μυστηριώδεις και μυστικοπαθείς, συμβολίζει ένα μυστικό.
 2. Ένας ανοιχτός τόμος εφαρμόζεται ως σύμβολο γνώσης, νέων ανακαλύψεων, πνευματικής καθαρότητας, αγάπης για ταξίδια, μερικές φορές μπορεί να απεικονιστεί με μια κουκουβάγια ή με πουλιά που πετούν έξω από το εξώφυλλο των σελίδων. Και αν ένα τέτοιο βιβλίο βρίσκεται μπροστά σε ένα λιοντάρι, τότε το νόημα ερμηνεύεται ως αγάπη για τη γνώση και τη σοφία.
 3. Έκδοση που απεικονίζεται με σκελετό – σύμβολο αθάνατης γνώσης.
 4. Ένα βιβλίο με αίμα – δυσκολίες στη ζωή
 5. Τις περισσότερες φορές, οι μουσικοί απεικονίζουν ένα βιβλίο με σημειώσεις στο σώμα τους.
 6. Μερικές φορές μπορείτε να βρείτε έναν συνδυασμό ενός βιβλίου με ένα στυλό, μια τέτοια σύνθεση υποδηλώνει ότι ο φορέας του όχι μόνο λαμβάνει γνώσεις από έξω, αλλά και τις επιστρέφει. Είναι δημιουργός ομορφιάς και δημιουργική προσωπικότητα. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί με αυτή τη σύνθεση, έχει άλλη σημασία και είναι κοινή στο εγκληματικό περιβάλλον. Τις περισσότερες φορές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναγνώριση ενός πορτοφολιού.
 7. Ένα βιβλίο τρυπημένο με στιλέτο δείχνει ότι ο φορέας του αρνείται οποιαδήποτε εξουσία.
 8. Βιβλία σε παλιό δέσιμο με πολύχρωμα μοτίβα μιλούν για τη λεπτή νοητική οργάνωση του ιδιοκτήτη τους, την αγάπη του για όλα υπέροχα και μυστηριώδη.

Πρόσφατα, ήταν έφηβοι που άρχισαν να γεμίζουν αυτού του είδους τα βιβλία στο σώμα τους, καθώς και τους αγαπημένους τους παραμυθένιους χαρακτήρες..

 1. Και τέλος, οι οπαδοί των θρησκευτικών γραφών που εφαρμόζουν στο σώμα τους είτε τη Βίβλο είτε το Κοράνι, είτε μεμονωμένα ρητά, μεταφέροντας την ουσία των πεποιθήσεών τους μέσω ενός τατουάζ.

Τατουάζ – “βιβλίο”, όπως και άλλα, μπορεί να γίνει σε διαφορετικά στυλ. Η εικόνα θα εξαρτηθεί από τη φύση του ατόμου, επειδή ένα τατουάζ μπορεί να πει πολλά για ένα άτομο..

Στυλ απόδοσης.

Ο τόμος μπορεί να απεικονιστεί σε στυλ όπως: Hand Poke, Black and White, Graphics, Watercolor, Sketch Style, Neo – Traditional, Traditional, New School, Old School, Thresh – Polka, Oriental, Realism, Minimalism, χαρακτική.

Το χτύπημα χεριών είναι μια μικρή εικόνα ενός αστείου χαρακτήρα.

Μαύρο και άσπρο – κλασικό τατουάζ σε ασπρόμαυρο στυλ.

Γραφικά (στυλ χαρακτικής) – αυτά τα έργα διακρίνονται από ένα σαφές σχέδιο, τόσο του περιγράμματος όσο και της σκίασης των σκιών.

Ακουαρέλα – τατουάζ για τους λάτρεις των φωτεινών και ζωντανών χρωμάτων. Το ίδιο το όνομα μιλάει από μόνο του, ένα τέτοιο σκίτσο επιλέγεται από δημιουργικούς και εξαιρετικούς ανθρώπους.

Στυλ σκίτσου – δουλειά – ένα σκίτσο, ένα είδος σκίτσου, ελαφρύ, με λεπτές γραμμές, χαριτωμένο και ακόμη και ημιδιαφανές.

Το Neo παραδοσιακό είναι ένα μάλλον πολύπλοκο και ακριβές έργο, το οποίο υπόκειται μόνο σε επαγγελματίες. Εφαρμόζονται καθαρές άκρες σε αυτό, με μια εικόνα κατανοητή σε όλους..

Παραδοσιακό – τατουάζ με έντονα χρώματα και πλούσια παχιά περιγράμματα

Νέος σχολείο – δεν έχει σαφές πλαίσιο, αυτό το στυλ είναι πολύ περίεργο, έχει νότες χιούμορ και φιλοσοφίας. Αντιπροσωπεύει την ελευθερία της σκέψης και της ατομικότητας.

Παλαιός σχολείο – το στυλ εμφανίστηκε τον 19ο αιώνα και ήταν δημοφιλές στους ναυτικούς, τώρα έχει αλλάξει, αλλά οι άγκυρες, τα χελιδόνια και οι καρδιές είναι επίσης η βάση.

Το Trash polka είναι ένα στυλ που μπορεί να κάνει ένα όμορφο έργο τέχνης από τα χειρότερα πράγματα. Στους ιδιοκτήτες του δεν αρέσει η ρουτίνα και η μονοτονία..

Μινιμαλισμός – η ικανότητα να τονίζεται διακριτικά η ατομικότητα. Αυτά είναι συνήθως μικρά σκίτσα, χωρίς πρόσθετα στοιχεία..

Ρεαλισμός – πολύ δύσκολη και σχολαστική δουλειά. Τα χαρακτηριστικά του είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο «να ζεις». Μπορούν να είναι παραδοσιακά και τρισδιάστατα. Αυτές είναι πολύ φωτεινές και ρεαλιστικές εικόνες υψηλής ποιότητας..

Οι πληροφορίες για δημοσίευση δόθηκαν από έναν πόρο που εφαρμόζει γερμανικά υψηλής ποιότητας γυναικεία παπούτσια για το χειμώνα. Στο πλαίσιο του πόρου, παρουσιάζεται μια εξαιρετικά ευνοϊκή τιμή – χωρίς ενδιάμεσα περιθώρια.

Φωτογραφία βιβλίου τατουάζ – παραδείγματα σχεδίων από 11.10.2018

Δες το βίντεο:

 Παρασκευάστηκε από: darya_kladko (Darya_Kladko)