Φωτογραφία τατουάζ

Άγκυρα τατουάζ

Άγκυρα τατουάζ – παραδείγματα έτοιμων τατουάζ, φωτογραφίες διαφόρων επιλογών

Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι άγκυρα τατουάζ. Αυτό το σύμβολο χρησιμοποιήθηκε αρχικά ως τατουάζ από ναυτικούς, ψαράδες και πειρατές. Σήμερα, τέτοια τατουάζ γεμίζονται χωρίς να ανήκουν σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες. Διάφορα σχέδια που περιλαμβάνουν αυτό το στοιχείο δεν είναι ειδικά για το φύλο. Τέτοια τατουάζ γεμίζουν τόσο αγόρια όσο και κορίτσια..

Το Anchor tattoo είναι της μόδας!

Άγκυρα τατουάζ – υλικό που θα πει και θα δείξει το τατουάζ

Συμβολισμός τατουάζ

Perhapsσως ο καθένας μας έχει δει τατουάζ που απεικονίζουν μια άγκυρα, αλλά δεν το γνωρίζουν όλοι, τι σημαίνει άγκυρα τατουάζ. Με την ευρύτερη έννοια, ένα άγκυρα που σημαίνει τατουάζ αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα, την αγάπη, την καλή τύχη και ούτω καθεξής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα πρώτα τατουάζ που απεικονίζουν άγκυρες έγιναν από ναυτικούς και πειρατές. Ένα τέτοιο τατουάζ σήμαινε την προσκόλλησή τους στη θάλασσα και τον τρόπο ζωής που σχετίζεται με αυτήν. Επίσης, η άγκυρα θα μπορούσε να σημαίνει δέσιμο με το σπίτι του πλοηγού.

Ωστόσο, η άγκυρα ως σύμβολο, ακόμη και πριν οι ναυτικοί την πάρουν σε υπηρεσία, θα μπορούσε να συνδεθεί με διάφορες θεότητες. Για παράδειγμα, στην αρχαιότητα, η άγκυρα συνδέθηκε με τον θεό της θάλασσας, τον Ποσειδώνα και αργότερα τον Ποσειδώνα..

Άγκυρα τατουάζ έννοια μπορεί επίσης να έχει χριστιανικές αποχρώσεις. Οι πρώτοι υποστηρικτές της νέας θρησκείας έβαζαν συχνά αυτήν την εικόνα σε επιτύμβιες στήλες..

Σήμερα, τα τατουάζ άγκυρας γίνονται από μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων. Επιπλέον, πιο συχνά πρόκειται για ανθρώπους, είτε ζουν κοντά σε θάλασσες ή ωκεανούς, είτε άτομα των οποίων η ζωή συνδέεται διαφορετικά με τη θάλασσα..

Τύποι τατουάζ άγκυρας

Τα τατουάζ άγκυρας γεμίζονται σε διαφορετικά μέρη του σώματος και σε διαφορετικά στυλ. Αρκετά_συχνό άγκυρα τατουάζ στον καρπό, παρεμπιπτόντως, φωτογραφίες τέτοιων έργων μπορούν να προβληθούν στην γκαλερί που παρουσιάζεται. Όσο για το στυλ εργασίας, τις περισσότερες φορές άγκυρα τατουάζ απεικονίζεται στο αμερικανικό παραδοσιακό στυλ, το λεγόμενο παλιό σχολείο. Στην πραγματικότητα για αυτό το στυλ, η άγκυρα είναι ένα από τα πιο κοινά στοιχεία. Κατά κανόνα, απεικονίζεται ως μέρος μιας σύνθεσης, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει λουλούδια, κορδέλες με διάφορες επιγραφές, γυναίκες, πλοία ή θαλάσσια ζωή. Μια συγκεκριμένη σύνθεση από μόνη της μπορεί να δώσει ένα τατουάζ ένα ιδιαίτερο, διαφορετικό από το γενικά αποδεκτό νόημα. Για παράδειγμα, μια άγκυρα με αντίστοιχη επιγραφή μπορεί να σημαίνει νοσταλγία, επιθυμία επιστροφής στις πατρίδες τους κ.ο.κ. Μια γυναίκα που απεικονίζεται σε άγκυρα ή μαζί του μπορεί να σημαίνει λαχτάρα για μια κυρία της καρδιάς ή χαμένη αγάπη..

φωτογραφία από 24.11.14

Άγκυρα τατουάζ στο πόδι - γυναικεία έκδοση του τατουάζ Τατουάζ άγκυρας στο πόδι του κοριτσιού – το σχέδιο γίνεται σε έντονα χρώματα, το συγκρότημα περιέχει επιγραφές. Έγχρωμη έκδοση του τατουάζ για κορίτσια άγκυρα Ένα παράδειγμα τατουάζ για κορίτσια μια άγκυρα στο πόδι. άγκυρα τατουάζ στο χέρι με φτερό Τελειωμένο τατουάζ άγκυρας στο χέρι. Ωραίο τατουάζ άγκυρας στο δάχτυλο Μια φωτογραφία που δείχνει ένα τατουάζ άγκυρας σε ένα δάχτυλο.

άγκυρα τατουάζ στον καρπό - ένα παράδειγμα τελειωμένου τατουάζ στη φωτογραφία Φωτογραφία που δείχνει τατουάζ άγκυρας στον καρπό άγκυρα τατουάζ - φωτογραφία με παραδείγματα τελειωμένου τατουάζ Πρωτότυπο τατουάζ άγκυρας σε μεγάλο μέγεθος με έντονα χρώματα. Ένα παράδειγμα που δείχνει πώς να φτιάξετε ένα τατουάζ με άγκυρα Στη φωτογραφία σκίτσο άγκυρας τατουάζ Ενδιαφέρουσα φωτογραφία άγκυρας τατουάζ Φωτογραφικό άγκυρα τατουάζ – ως παραλλαγή μιας ασυνήθιστης προσέγγισης σε ένα γνωστό τατουάζ

Μπορείς να βλέπεις:

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΓΚΥΡΟΥ ΤΑΤΟΥ

ΣΧΕΔΙΑ ANCHOR TATTOO