Φωτογραφία τατουάζ

Έμβλημα τατουάζ φωτογραφία

Έχετε αναθεωρήσει πολλά άλμπουμ, περιοδικά, ιστοσελίδες, έχετε μελετήσει διεξοδικά τις κύριες κατευθύνσεις στο τατουάζ, αλλά δεν έχετε βρει ένα σχέδιο που να αντικατοπτρίζει όλα τα χαρακτηριστικά της πολύπλοκης, αντιφατικής φύσης σας; Πρέπει πραγματικά να εγκαταλείψεις την ιδέα να κάνεις ένα τατουάζ; Φυσικά όχι.

Το γεγονός είναι ότι πολλές εικόνες δεν ανήκουν σε κάποιο συγκεκριμένο τύπο τατουάζ. Είναι ετερογενείς και ενώνονται σε ομάδες μάλλον υπό όρους. Δεν υπάρχουν κανόνες, αυστηρές παραδόσεις, μια για πάντα σταθερές ερμηνείες, κλασικός και μη κλασικός σχεδιασμός. Χρωματιστά και μονόχρωμα, μεγάλα και μικρά, βαθιά συμβολικά και παιχνιδιάρικα – τέτοια τατουάζ είναι πάντα μοναδικά..

Τατουάζ εμβλήματα - όλα τα παραδείγματα στη φωτογραφία

Τατουάζ εμβλήματα – όλα τα παραδείγματα στη φωτογραφία

Η εμβληματική εικόνα μπορεί να είναι εντελώς αυθαίρετη και εξαρτάται μόνο από το γούστο σας. Στη γλώσσα ενός συμβόλου, μιλάει για τον χαρακτήρα σας, την κοσμοθεωρία και τη στάση σας. Ως δικό σας σύμβολο, έμβλημά σας, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε, ακόμη και το πιο απροσδόκητο αντικείμενο – τραπέζι, βάζο, σωλήνα κρέμας, δοχείο από κασσίτερο, φεγγάρι, δέντρο, σκάλα. Εάν είστε, όπως λένε, «πικάντικο μικρό πράγμα» ή «σκληρή πιπεριά», δηλώστε το στο τατουάζ σας. Μια αρκετά απλή, ρεαλιστική εικόνα κόκκινου πιπεριού θα σας πει πιο εύγλωττα από τα πιο εξελιγμένα και μοντέρνα τατουάζ.

Τατουάζ εμβλήματος – όλη η διασκέδαση

Το τατουάζ “Star” μπορεί να έχει διαφορετικές έννοιες: αίσθηση της ατομικότητας, επιλεκτικότητας, πίστη σε ένα όνειρο, επιθυμία να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής, φιλοδοξία προς τα πάνω κ.λπ..

Υπάρχει μια ιδιαίτερη ελαφριά θλίψη, λυρική μελαγχολία στην εικόνα ενός καταρράκτη από κρύα μπλε αστέρια, μερικώς σκιασμένα και συμπληρωμένα από ένα στολίδι απλών κουρτίνων. Μακρινά γαλαζοπράσινα αστέρια αστράφτουν στον νυχτερινό ουρανό, αλλά το πρωί τα κρύβει από τα μάτια των ανθρώπων. Το πρωινό φως φαίνεται να ζωγραφίζει πάνω από τα αστέρια με μαύρο χρώμα, αλλά ακόμη και μέσα από αυτό συνεχίζουν να τρεμοπαίζουν ελαφρώς. Και ξέρουμε ότι με τον ερχομό της νύχτας, τα αστέρια θα ρίξουν το μαύρο πέπλο τους και θα λάμψουν ξανά.

Συχνά δεν δίνουν ιδιαίτερη συμβολική σημασία στο σχέδιο των αστεριών, αλλά τσιμπάνε απλώς λόγω της ομορφιάς τους ή του επιτυχημένου σχεδιασμού τατουάζ..

Εάν είστε εντάξει με το εσωτερικό σας παιδί, κάντε στον εαυτό σας ένα τατουάζ με το αγαπημένο σας animation ή παραμυθένιο χαρακτήρα. Ελάτε με το δικό σας κινούμενο σχέδιο. Το μικρό χρυσομάλλη κορίτσι δεν φαίνεται αξιολάτρευτο, σφίγγοντας το αγαπημένο της παιχνίδι με τα δόντια;?

Ένα τατουάζ με χαρακτήρες από παραμύθια δεν χρειάζεται να είναι κωμικό ή παιδικό. Πολλά παραμύθια, αν τα δεις από διαφορετική οπτική γωνία, είναι κοντά και κατανοητά στον κόσμο των «ενηλίκων». Για παράδειγμα, η Malvina και ο Pierrot, γνωστοί σε εμάς από την παιδική ηλικία, έχουν μια μάλλον περίπλοκη σχέση και η αγάπη τους διαποτίζεται από θλίψη και ακόμη και τραγωδία. Ένα τέτοιο όραμα για χαρακτήρες παραμυθιού μπορεί να μεταφερθεί με μεγάλη επιτυχία σε ένα τατουάζ. Τα κρύα χρώματα (μπλε, μαύρο, μοβ, σκούρο κόκκινο) θα δώσουν στην εικόνα μια ζοφερή γεύση, θα δημιουργήσουν ένα αίσθημα απελπισίας και εσωτερικής κατάρρευσης. Τα πρόσωπα των ηρώων, φτιαγμένα με ρεαλιστικό τρόπο, αφενός εισάγουν ασυμφωνία σε αυτήν την ήδη καθόλου αρμονική εικόνα και αφετέρου, εξαλείφουν τα τελευταία χαρακτηριστικά του παραμυθιού, της παιδικότητας από το σχέδιο..

Η τέχνη του τατουάζ είναι ζωντανή και καλά και εξελίσσεται συνεχώς. Perhapsσως, ενώ διαβάζετε αυτές τις γραμμές, κάποιος ταλαντούχος καλλιτέχνης τατουάζ αναπτύσσει ένα νέο μοναδικό στυλ που αύριο θα εκραγεί τις συνήθεις ιδέες για το τατουάζ και θα κάνει ακόμα και τους πιο ένθερμους αντιπάλους της τέχνης της ζωγραφικής σώματος να μιλούν διαφορετικά για αυτό..

φωτογραφία τατουάζ με εμβλήματα από 15/08/2015

Iron Buzz Tattoos, andheri, mumbai;

δείτε βίντεο με εμβλήματα τατουάζ

Μπορείς να βλέπεις:

ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΑΤΟΥ

ΣΧΕΔΙΑ ΤΑΤΟΥΖΟΥ ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑ