Φωτογραφία τατουάζ

Φωτογραφία τατουάζ δακρύων

Σας προσφέρουμε στον κατάλογό μας, φωτογραφία του τατουάζ δάκρυ, που θα σας βοηθήσει να σχηματίσετε τη δική σας ιδέα για το τατουάζ και οι πληροφορίες μέσα στη σελίδα θα σας επιτρέψουν να μάθετε το νόημα και το νόημα της εικόνας. Για όσους αναζητούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα, προσφέρουμε το ακόλουθο υλικό ιστότοπου:

  • Σκίτσα ενός τατουάζ δακρύων
  • Η έννοια ενός τατουάζ δακρύων

Φωτογραφία τατουάζ δάκρυ - επιλογές για έτοιμα τατουάζ στη φωτογραφία - παραδείγματα σχεδίων

Φωτογραφία τατουάζ δάκρυ – επιλογές για έτοιμα τατουάζ στη φωτογραφία – παραδείγματα σχεδίων

Η κάλυψη ενός τέτοιου τατουάζ με γούνα από την κουκούλα ενός σακάκι κάτω δεν θα λειτουργήσει! αλλά,

Στη σελίδα συνεργαζόμενο κατάστημα, μπορείτε να αναζητήσετε ένα μπουφάν που ταιριάζει με το στυλ των τατουάζ σας.

Ενδιαφέροντα γεγονότα για τη φωτογραφία ενός τατουάζ δακρύων

Το τατουάζ φαίνεται όμορφο και ρομαντικό, αλλά αυτό συμβαίνει όταν θέλετε να πείτε – μην πιστεύετε στα μάτια σας, μην κάνετε τέτοιο τατουάζ σε καμία περίπτωση! Το νόημά του είναι ένα από τα πιο ποταπά. Γιατί – διαβάστε το άρθρο.

Για πρώτη φορά, ένα τέτοιο τατουάζ άρχισε να γίνεται στη Νότια Αμερική για δολοφόνους, πράγμα που σήμαινε – όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος του δακρύου, τόσο περισσότερους ανθρώπους έστειλε αυτός ο σύντροφος στον επόμενο κόσμο. Μπορεί να υπάρχουν πολλά δάκρυα – κάθε δάκρυ είναι ένα σκοτωμένο άτομο. Μια άλλη επιλογή είναι να δείξει ότι το άτομο ήταν στη φυλακή και δεν μπορεί να το αγγίξει, μπορεί να διακόψει όλους τους κρατούμενους. Ένα άλλο νόημα είναι η λύπη, αν κάποιος έχει μετανοήσει, σπάνια, αλλά αυτό συμβαίνει επίσης. Or είναι θλίψη για συγγενείς που πέθαναν υπό κράτηση. Συχνά, πιο ελκυστικά τατουάζ εφαρμόζονται δίπλα στο τατουάζ κάτω από το μάτι με τη μορφή δακρύων, για παράδειγμα, κάποιου είδους επιγραφή στο μέτωπο, το χαλάκι και την ορολογία.

Ένα δάκρυ μπορεί να σημαίνει ότι ένας φίλος ή μέλος της οικογένειας του δράστη πέθανε ενώ το άτομο ήταν στη φυλακή. Αυτό δίνει στο τατουάζ μια εντελώς διαφορετική έννοια, καθώς υπονοεί πραγματική θλίψη και όχι γέλιο για το τέλειο έγκλημα. Ένα τατουάζ δάκρυ, που σημαίνει θλίψη για τον νεκρό, λέει ότι ο ιδιοκτήτης του, καθισμένος στη φυλακή, δεν μπορεί να κλάψει με τα δάκρυά του και αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει μελάνι. Εάν ένα δάκρυ σημειωθεί με περίγραμμα – το άτομο μόλις σκέφτηκε τη δολοφονία, βάφτηκε εντελώς – ο φόνος έχει ήδη διαπραχθεί.

Στη Ρωσία, ένα δάκρυ είναι ένα διακριτικό σημάδι των «χαμηλωμένων», οι κρατούμενοι συνήθως ένεναν τατουάζ με τη βία. Μετά την έξοδο από τη φυλακή, οι εγκληματίες προσπάθησαν να σβήσουν αυτή την εικόνα από τα πρόσωπά τους, αλλά αν κατέληγαν ξανά πίσω από τα κάγκελα για τα ίδια εγκλήματα και αυτό το γεγονός έγινε γνωστό σε όλους, ο εκφοβισμός του κρατούμενου εντάθηκε πολλές φορές.

Στην Αυστραλία, ένα τατουάζ δακρύων είναι ένα στίγμα παιδόφιλου, ένα τέτοιο άτομο εκφοβίζεται, οι πιθανότητες επιβίωσης είναι σχεδόν μηδενικές. Ένα τέτοιο άτομο είναι καταδικασμένο, οι παιδόφιλοι δεν ζουν πολύ πίσω από τα κάγκελα σε καμία χώρα στον κόσμο.

Ένα άλλο ανατριχιαστικό τατουάζ είναι τα μάτια που κλαίνε με αιματηρά δάκρυα. Αυτό το τατουάζ γίνεται από τους οπαδούς του παιχνιδιού “World of Darkness”. Οι ήρωες του “Κόσμου του Σκότους” είναι πλάσματα που κάποτε ζούσαν μια συνηθισμένη ζωή, ήταν απλοί άνθρωποι. Αλλά σε μια συγκεκριμένη στιγμή τους συμβαίνει κάτι ασυνήθιστο – και γίνονται τέρατα.

Τα κορίτσια προκαλούν ένα δάκρυ από τα μάτια τους μετά από μια πολύ σοβαρή απώλεια – ένα αγαπημένο ή ένα αγαπημένο πρόσωπο. Ταυτόχρονα, δεν σκέφτονται τι σημαίνει πραγματικά, πιστεύουν ότι η θλίψη και ο πόνος τους μεταδίδονται με αυτόν τον τρόπο..

Ένα άβαφο δάκρυ μπορεί επίσης να σημαίνει ότι υπήρξε απόπειρα δολοφονίας, πιθανώς ανεπιτυχής, ή ότι ένας από τους φίλους του κρατουμένου σκοτώθηκε στη συνέχεια και θέλει εκδίκηση. Για να αποκτήσουν μια πιο βάναυση εικόνα, ορισμένοι ράπερ και διάσημοι άρχισαν επίσης να κάνουν ένα τέτοιο τατουάζ..

Μην υποτιμάτε το νόημα των σχεδίων που σας δίνονται. Μετά από όλα, ένα τατουάζ δεν είναι μόνο μια κομψή διακόσμηση, αλλά μερικές φορές ένα τελετουργικό που επηρεάζει τον χαρακτήρα ενός ατόμου και αλλάζει τη ζωή του. Πολλοί εφαρμόζουν αυτό το σύμβολο, χωρίς να σκέφτονται το νόημα, μελετούν τις έννοιες του τατουάζ, την ιστορία τους, επιλέγουν αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς!

Φωτογραφία τατουάζ δάκρυ από 03/07/2017

δακρυγόνος τατουάζ αριθμός 147 - μια αποκλειστική έκδοση του μοτίβου, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για αναθεώρηση και εφαρμογή ως τατουάζ με τη μορφή ενός δακρύου στο πρόσωπο

Δες το βίντεο:

Παρασκευάστηκε από: anagramma (Xenia)