Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ των αστεριών των κλεφτών

Εδώ θα μάθετε μία από τις απόψεις και πώς βλέπει και καταλαβαίνει ο συγγραφέας μας η έννοια του τατουάζ του κλέφτη με το αστέρι, εξοικειωθείτε με ενδιαφέροντα γεγονότα από την ιστορία του σχεδίου, παραδείγματα σχεδίων. Για όσους σπουδάζουν τατουάζ, προσφέρουμε περισσότερα παραδείγματα στον κατάλογο:

  • Φωτογραφία τατουάζ αστέρων κλέφτη
  • Σκίτσα των τατουάζ κλεφτών αστεριών

Ενδιαφέροντα γεγονότα για την έννοια του τατουάζ του κλέφτη με τα αστέρια

Εάν ένας κρατούμενος έχει ένα τατουάζ σε σχήμα αστεριού στο σώμα του, συχνά αναβιώνει το ενδιαφέρον των άλλων, για έναν λόγο που το κάρφωσε. Τι σημαίνει το αστέρι γεμάτο με φυλακισμένο; Παρόμοιες ερωτήσεις επισκέπτονται όσοι θέλουν να κάνουν τατουάζ για τον εαυτό τους χωρίς να είναι στη φυλακή, δηλαδή να είναι ελεύθεροι. Αυτό που μπορεί να γεμιστεί στο ανθρώπινο σώμα, σε μέρη όχι τόσο μακρινά, μπορεί να φανεί πολύ χαζό, να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές ερωτήσεις. Φυσικά, κανείς δεν θα απογοητεύσει κανέναν για αυτό, αλλά ο φορέας του αναξιόλητου τατουάζ θα πρέπει να πάρει μια προκλητική κουδουνίστρα, να νιώσει τον χλευασμό και τα αστεία προς την κατεύθυνσή του. Επιπλέον, θα πρέπει να το ξεσκίσετε ή να το κάψετε. Έτσι, πριν κάνετε κάποιο είδος τατουάζ, είναι καλύτερα να μάθετε πρώτα το νόημά του..

Ας δούμε γιατί οι κρατούμενοι κάνουν ένα τέτοιο τατουάζ..

Το αστέρι ενός κλέφτη είναι το κύριο χαρακτηριστικό των νόμιμων κλεφτών. Αυτό είναι το σημάδι που διακρίνει τον κλέφτη από την υπόλοιπη εγκληματική κοινωνία. Ένα τέτοιο τατουάζ, σε καμία περίπτωση και συνθήκες, δεν πρέπει να εφαρμόζεται στο σώμα με ελευθερία, αφού σίγουρα θα το ζητήσουν κάποια στιγμή και θα πρέπει να απαντήσετε σύμφωνα με τις ιδέες των κλεφτών. Εάν ένα άτομο δεν είναι εξοικειωμένο με αυτά, τότε είναι απίθανο να είναι σε θέση να βγάλει τη συζήτηση και να πει καθαρά για την καθαρή του φήμη. Και αν είναι εξοικειωμένος, αλλά προκάλεσε ένα τέτοιο τατουάζ αδικαιολόγητα, τότε, επίσης, θα πρέπει να απαντήσει για την πράξη του..

Παραδείγματα φωτογραφιών:

Το τατουάζ του κλέφτη με αστέρι # 425 είναι μια δροσερή έκδοση του μοτίβου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για αλλαγή και εφαρμογή ως τατουάζ αστεριούφωτογραφία τατουάζ αστέρων κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 024φωτογραφία τατουάζ αστέρων κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 023φωτογραφία τατουάζ με αστέρια κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 022φωτογραφία τατουάζ αστέρων κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 021φωτογραφία τατουάζ αστεριών κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 020φωτογραφία τατουάζ αστέρων κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 019φωτογραφία τατουάζ αστεριών κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 018φωτογραφία τατουάζ με αστέρια κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 017φωτογραφία τατουάζ αστεριών κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 016φωτογραφία τατουάζ αστεριών κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 015ρωσικό αστέρι τατουάζ 6φωτογραφία τατουάζ αστέρων κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 013φωτογραφία τατουάζ με αστέρια κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 012φωτογραφία τατουάζ αστέρων κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 011φωτογραφία τατουάζ αστέρων κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 010φωτογραφία τατουάζ αστέρων κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 009φωτογραφία τατουάζ αστεριών κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 008φωτογραφία τατουάζ με αστέρια κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 007φωτογραφία τατουάζ αστεριών κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 006φωτογραφία τατουάζ αστεριών κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 005φωτογραφία τατουάζ με αστέρια κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 004φωτογραφία τατουάζ με αστέρια κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 003φωτογραφία τατουάζ αστεριών κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 002φωτογραφία τατουάζ με αστέρια κλεφτών (Τατουάζ) (αξία) - παράδειγμα σχεδίου - 001

Εννοια

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν, και όχι χωρίς λόγο, ότι το να φοράς τατουάζ φυλακής στο σώμα σου και ταυτόχρονα να παραμένεις απαρατήρητο στον εγκληματικό κόσμο είναι μια σκέτη βλακεία. Αυτό είναι τόσο παράλογο όσο και επικίνδυνο. Εάν ένα άτομο φυλακιστεί μία φορά, θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη των υπηρεσιών επιβολής του νόμου για πολλά χρόνια, οι οποίες έχουν μια ολόκληρη βάση δεδομένων για ένα άτομο, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών όλων των τατουάζ του. Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε ένα άτομο που έχει φυλακιστεί είναι ότι θα πρέπει να πει από πού πήρε το κάθε τατουάζ του και θα είναι πολύ άτυχος αν μπει σε ένα «στρατόπεδο αιγών», όπου θα έχει προβλήματα , επειδή θα υπάρξει “Garbage mayhem” “. Και οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου και οι κρατούμενοι γνωρίζουν τι σημαίνει το τατουάζ αστέρι.

Το αστέρι είναι σύμβολο της πραγματικής καταδίκης των κλεφτών. Αυτό είναι ένα είδος ζωής που συνεπάγεται μια ύπαρξη γεμάτη δοκιμασίες και ένα άτομο πάντα έτοιμο για θάνατο..

Εάν ένα άτομο έχει αστέρια στους ώμους ή στο στήθος.

Ένα άτομο που είναι φορέας ενός τέτοιου τατουάζ σπέρνει ανθρώπινα πράγματα και προωθεί κλέφτες σε χώρους φυλάκισης. Με την πάροδο του χρόνου, έχει την ευκαιρία να μετατραπεί σε νόμιμο κλέφτη.

Αυτός, με τον ίδιο τρόπο όπως στη φυλακή, πρέπει να ηγηθεί της ίδιας εικόνας όσο είναι ελεύθερος..

Δες το βίντεο:

Εάν ένα άτομο έχει αστέρια στα γόνατά του.

Ένα αρκετά κοινό τατουάζ αστέρι στο γόνατο. Ένα τέτοιο τατουάζ υποδηλώνει ότι ούτε ένα καθεστώς δεν έσπασε το άτομο, ότι επέλεξε πραγματικά τον δικό του δρόμο και είναι έτοιμος να το ακολουθήσει μέχρι το τέλος. Ένα τέτοιο τατουάζ λέει ότι ένα άτομο δεν έχει δρόμο επιστροφής. Ένα τέτοιο τατουάζ λέει επίσης ότι ο κρατούμενος δεν θα γονατίσει ποτέ μπροστά στα “σκουπίδια”, ότι ποτέ δεν θα τον σπάσουν.

Παρασκευάστηκε από: copywritedeck (Σεργκέι Βαλεντίνοβιτς Σερέγκιν)