Φωτογραφία τατουάζ

Το τατουάζ της Vera Brezhnev

Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες Το τατουάζ της Vera Brezhnev, μάθετε για τα χαρακτηριστικά των σχεδίων, την ιστορία της εμφάνισής τους και την έννοια των σχεδίων.

Το τατουάζ της Vera Brezhnev - φωτογραφικά παραδείγματα σχεδίων τατουάζ διασημοτήτων

Το τατουάζ της Vera Brezhnev – φωτογραφικά παραδείγματα σχεδίων τατουάζ διασημοτήτων

Τα τατουάζ της Vera Brezhneva – όλη η διασκέδαση

Η Vera Brezhneva είναι μία από τις πιο διάσημες, αλλά και τις πιο ελκυστικές φιγούρες της εθνικής σκηνής. Ο πρώην σολίστ του συγκροτήματος “Via Gra”, ο οποίος κατάφερε να χτίσει μια καριέρα σε σόλο παράσταση και να καθιερωθεί ως ηθοποιός, εξακολουθεί να παραμένει το πρότυπο ελκυστικότητας. Και αν νωρίτερα η τραγουδίστρια δεν αγνοούσε σοκαριστικές ενέργειες και φωτογραφίες, κερδίζοντας έτσι μια κάπως σκανδαλώδη φήμη, σήμερα έγινε επίσης γνωστή ως υποδειγματική μητέρα και σύζυγος..

Παρά το γεγονός ότι στα μέσα ενημέρωσης μπορείτε να βρείτε πολλές ειλικρινείς φωτογραφίες της Vera Brezhneva, η ίδια συχνά χαρακτηρίζει τον εαυτό της κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων ως ντροπαλό και σεμνό άτομο. Perhapsσως αυτός είναι ο λόγος που στο σώμα του καλλιτέχνη μπορείτε να βρείτε μόνο διακριτικά τατουάζ, συχνά κρυμμένα κάτω από τα ρούχα..

φωτογραφία Τατουάζ της Vera Brezhneva με ημερομηνία 09.02.2018 №014 - Τατουάζ της Vera Brezhneva -

Τατουάζ στα πόδια

Ένα από τα πρώτα τατουάζ του τραγουδιστή είναι το περίγραμμα ενός πεντάκτινου αστεριού, φτιαγμένο στο πόδι με μαύρο χρώμα. Το γρανάζι είναι εξαιρετικά μικρό και κάθεται κοντά στις αρθρώσεις.

Παρεμπιπτόντως, κάθε τατουάζ σε σχήμα αστεριού υποδηλώνει την παρουσία δημιουργικών φιλοδοξιών και την επιθυμία να κερδίσει την επιτυχία, την οποία αναμφίβολα συνεχίζει να κάνει η Vera Brezhneva..

Επιπλέον, ο τραγουδιστής έχει κάνει ένα τατουάζ στο ίδιο στυλ δίπλα στο κόκκαλο στο εξωτερικό του αστραγάλου. Αυτή τη φορά, η εικόνα έχει σχήμα καρδιάς, αλλά δεν διαφέρει σε διακοσμητικά στοιχεία ή παρουσία φωτεινού συνδυασμού χρωμάτων..

Τατουάζ στα χέρια

Ένα από τα “φρέσκα” τατουάζ της τραγουδίστριας, που παρατηρήθηκε μόλις εμφανίστηκαν οι φωτογραφίες στο δίκτυο, είναι η επιγραφή “Amore” στο πίσω μέρος του χεριού της. Η επιγραφή μεταφράζεται από τα ιταλικά ως “αγάπη”. Επιλέγοντας αυτό το τατουάζ, η Vera Brezhneva αποφάσισε επίσης να κάνει χωρίς υπερβολές και προτίμησε έναν απλό πλάγιο τύπο, αφήνοντας το τατουάζ μαύρο και χωρίς τα στοιχεία του στολιδιού ή του συνδέσμου, τα οποία χρησιμοποιούνται συχνά στην απεικόνιση επιγραφών. Παρ ‘όλα αυτά, το τατουάζ φαίνεται πολύ κομψό και συμπληρώνει τέλεια την εικόνα του τραγουδιστή..

φωτογραφία Τατουάζ της Vera Brezhneva με ημερομηνία 09.02.2018 №002 - Τατουάζ της Vera Brezhneva -

Παρεμπιπτόντως, η Vera δεν ήταν καθόλου κατά της εφαρμογής προσωρινών τατουάζ και όχι πολύ καιρό πριν, οι επιγραφές που έγιναν στον καρπό του τραγουδιστή με χέννα τράβηξαν μεγάλη προσοχή..

Ο καλλιτέχνης αποφάσισε να απεικονίσει τα ονόματα των κόρων της Sonya και Sara. Και παρόλο που μετά από λίγο δεν υπήρχε ίχνος του τατουάζ, αυτή η χειρονομία δεν πέρασε από τους παπαράτσι..

Τατουάζ κάτω κοιλιάς

Το τατουάζ, το οποίο κάποτε άξιζε ιδιαίτερη προσοχή από το κοινό, βρίσκεται στην περιοχή της βουβωνικής χώρας και εφαρμόστηκε αποκλειστικά για πρακτικούς λόγους. Κάτω από το τατουάζ υπάρχει μια ουλή που απομένει μετά από μια επέμβαση αφαίρεσης κήλης, την οποία η σταρ έχει αναφέρει ανοιχτά αρκετές φορές στα κοινωνικά μέσα. δίκτυα. Το σχέδιο μοιάζει με κόκκινη βαμμένη καρδιά με μικρά διακοσμητικά στοιχεία..

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τέτοια τατουάζ ερμηνεύονται ως υπαινιγμός για το πάθος της φύσης, τη χειραφέτηση και το ερωτικό..

φωτογραφία Τατουάζ της Vera Brezhneva με ημερομηνία 09.02.2018 №007 - Τατουάζ της Vera Brezhneva -

Τα τατουάζ της Vera Brezhneva διακρίνονται από την κομψότητα, τη στοχαστικότητα και είναι τέλεια για τη θηλυκή εικόνα του τραγουδιστή. Όχι μόνο δεν την συμβιβάζουν στα μάτια του κοινού, αλλά υποδεικνύουν και τις πιο θετικές ιδιότητες του σταρ – ρομαντισμό, αφοσίωση και χάρισμα..

Τατουάζ της Vera Brezhneva – παραδείγματα φωτογραφιών από 02/09/2018

φωτογραφία Τατουάζ της Vera Brezhneva με ημερομηνία 09.02.2018 №001 - Τατουάζ της Vera Brezhneva - φωτογραφία Τατουάζ της Vera Brezhneva με ημερομηνία 09.02.2018 №002 - Τατουάζ της Vera Brezhneva - φωτογραφία Τατουάζ της Vera Brezhneva με ημερομηνία 09.02.2018 №003 - Τατουάζ της Vera Brezhneva -

φωτογραφία Τατουάζ της Vera Brezhneva με ημερομηνία 09.02.2018 №004 - Τατουάζ της Vera Brezhneva - φωτογραφία Τατουάζ της Vera Brezhneva με ημερομηνία 09.02.2018 №005 - Τατουάζ της Vera Brezhneva - φωτογραφία Τατουάζ της Vera Brezhneva με ημερομηνία 09.02.2018 №006 - Τατουάζ της Vera Brezhneva -

φωτογραφία Τατουάζ της Vera Brezhneva με ημερομηνία 09.02.2018 №007 - Τατουάζ της Vera Brezhneva - φωτογραφία Τατουάζ της Vera Brezhneva με ημερομηνία 09.02.2018 №008 - Τατουάζ της Vera Brezhneva - φωτογραφία Τατουάζ της Vera Brezhneva με ημερομηνία 09.02.2018 №009 - Τατουάζ της Vera Brezhneva -

φωτογραφία Τατουάζ της Vera Brezhneva με ημερομηνία 09.02.2018 №010 - Τατουάζ της Vera Brezhneva - φωτογραφία Τατουάζ της Vera Brezhneva με ημερομηνία 09.02.2018 №011 - Τατουάζ της Vera Brezhneva - φωτογραφία Τατουάζ της Vera Brezhneva με ημερομηνία 09.02.2018 №012 - Τατουάζ της Vera Brezhneva -

φωτογραφία Τατουάζ της Vera Brezhneva με ημερομηνία 09.02.2018 №013 - Τατουάζ της Vera Brezhneva - φωτογραφία Τατουάζ της Vera Brezhneva με ημερομηνία 09.02.2018 №014 - Τατουάζ της Vera Brezhneva - φωτογραφία Τατουάζ της Vera Brezhneva με ημερομηνία 09.02.2018 №015 - Τατουάζ της Vera Brezhneva -

φωτογραφία Τατουάζ της Vera Brezhneva με ημερομηνία 09.02.2018 №016 - Τατουάζ της Vera Brezhneva -

Δες το βίντεο: