Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ Yesenin

Εδώ θα μάθετε όλα τα πιο ενδιαφέροντα Η έννοια του τατουάζ Yesenin, δείτε παραδείγματα φωτογραφιών σχεδίων τατουάζ, μάθετε για τις επιλογές και τα χαρακτηριστικά τους, το νόημα, την ερμηνεία και την ιστορία σε ένα τατουάζ. Περισσότερα παραδείγματα εδώ:

  • Φωτογραφία του τατουάζ Yesenin
  • Σκίτσα τατουάζ Esenin

Η έννοια του τατουάζ Yesenin - συλλογή φωτογραφιών από ενδιαφέροντα σχέδια τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ Yesenin – συλλογή φωτογραφιών από ενδιαφέροντα σχέδια τατουάζ

Τα πάντα για τις επιλογές σχεδίασης και την έννοια του τατουάζ Yesenin

Ο Σεργκέι Αλεξάντροβιτς Γιεσενίν είναι χωρίς υπερβολή ο μεγάλος Ρώσος ποιητής της Ασημένιας Εποχής. Τα ποιήματά του παρατέθηκαν και θα διαβαστούν από όλους, χωρίς εξαίρεση. Έζησε πριν από σχεδόν 100 χρόνια, παραμένει επίκαιρο μέχρι σήμερα και αγγίζει τις καρδιές των ανθρώπων σε τέτοιο βαθμό που πολλοί είναι έτοιμοι να απαθανατίσουν την εικόνα του στο σώμα τους. Ένα τατουάζ που απεικονίζει ένα είδωλο είναι το όνειρο πολλών οπαδών του έργου του ποιητή, οι οποίοι έζησαν μια τόσο πλούσια ζωή με ένα πολύ τραγικό και διφορούμενο τέλος, η συζήτηση για το οποίο δεν υποχωρεί μέχρι σήμερα..

Βιογραφία.

Ο Σεργκέι Γιεσένιν γεννήθηκε το 1895 στις 3 Οκτωβρίου (21 Σεπτεμβρίου) στο χωριό Κωνσταντίνοβο, επαρχία Ριαζάν, σε μια απλή αγροτική οικογένεια. Αποφοίτησε από το λύκειο, έλαβε μια φιλελεύθερη εκπαίδευση στις τέχνες, επειδή από την παιδική ηλικία αγαπούσε τη λογοτεχνία και διάβαζε πολύ. Ενδιαφέρθηκα νωρίς για την ποίηση. Έγραψε ποίηση ήδη στα σχολικά του χρόνια. Το 1915, ο ποιητής αποφάσισε να πάει στην Αγία Πετρούπολη για να δείξει τα έργα του στον Αλεξάντερ Μπλοκ, ένα χρόνο αργότερα οδηγήθηκε στο μέτωπο, αλλά αφού κατάφερε να κερδίσει το όνομά του και έχοντας κυκλοφορήσει την πρώτη του συλλογή “Radunitsa”, πήγε να υπηρετήσει στο Tsarskoe Selo. Εκεί διαβάζει τα ποιήματά του στην αυτοκράτειρα και τις κόρες της. Αργότερα, εμπνευσμένος από τις ιδέες του Λένιν και την επερχόμενη επανάσταση, εγκαταλείπει την υπηρεσία. Στη δεκαετία του 1920 προσχώρησε στους Imagists, γνώρισε τον Mariengof, ταξίδεψε πολύ.

φωτογραφία της εικόνας Τατουάζ Yesenin 14.11.2018 №008 - φωτογραφία Tattoo Yesenin - φωτογραφία της εικόνας Τατουάζ Yesenin 14.11.2018 №010 - φωτογραφία Tattoo Yesenin - φωτογραφία της εικόνας Τατουάζ Yesenin 14.11.2018 №020 - φωτογραφία Tattoo Yesenin -

Το 1921 γνώρισε τη διάσημη χορεύτρια Isadora Duncan, την οποία σύντομα παντρεύτηκε και ξεκίνησε ένα ταξίδι στην Ευρώπη και την Αμερική. Με την επιστροφή στην πατρίδα τους, στο 23ο έτος, ο γάμος τους διαλύεται. Στα 24 – 25 ταξιδεύει ξανά πολύ, κυρίως στον Καύκασο. Επίσης το 1924 αποχωρεί από τον κύκλο των ποιητών-φανταστών. Στις εφημερίδες, τα μεθυσμένα σκάνδαλά του, οι καβγάδες και οι βλακείες του αρχίζουν να εμφανίζονται όλο και περισσότερο. Για χουλιγκανισμό, ασκήθηκαν ποινικές υποθέσεις εναντίον του ποιητή περισσότερες από μία φορές. Στα τέλη Νοεμβρίου 1925, κατόπιν αιτήματος της συζύγου του, Σοφίας Τολστόι, πήγε σε νευροψυχιατρική κλινική στη Μόσχα, αλλά σε λιγότερο από ένα μήνα το εγκατέλειψε, αφού είχε αποσύρει όλα του τα χρήματα και έφυγε για την Αγία Πετρούπολη. Εγκαθίσταται στο ξενοδοχείο Angliter, όπου συναντά παλιούς φίλους. Λίγες μέρες αργότερα, στις 27 Δεκεμβρίου 1925, ο ποιητής βρέθηκε κρεμασμένος σε μια θηλιά στο δικό του δωμάτιο. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, ο Yesenin, όντας σε κατάσταση βαθιάς κατάθλιψης, κρεμάστηκε, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι ο ποιητής σκοτώθηκε λόγω διαφωνιών με το σοβιετικό καθεστώς..

Παραδείγματα φωτογραφιών τατουάζ με Yesenin:

Η έννοια ενός τατουάζ με έναν ποιητή.

Το τατουάζ του Yesenin είναι σύμβολο της νεολαίας του πνεύματος, της ανυπακοής και της χούλιγκαν ψυχής του χρήστη. Όλοι γνωρίζουν τον σκανδαλώδη τρόπο ζωής του ποιητή, έτσι πολλοί έβαλαν την εικόνα του στο σώμα για να τονίσουν την ομοιότητά τους με αυτόν. Επίσης, ένα τατουάζ μπορεί να σημαίνει αγάπη για την ποίηση ή απλώς θαυμασμό για το έργο ενός ειδώλου..

Θέση στο σώμα.

Τις περισσότερες φορές, τα τατουάζ με έναν ποιητή εφαρμόζονται:

  • Στο αντιβράχιο.

Η σχεδίαση είναι δυνατή εδώ. Για παράδειγμα, ένας ποιητής σηκώνει το μανίκι για να χτυπήσει κάποιον ή ένας νταής αγκαλιάζει ένα όμορφο κορίτσι. Είναι επίσης δυνατό να συνδυάσετε την εικόνα με γραμμές από στίχους. Για παράδειγμα, “Είμαι χούλιγκαν, χούλιγκαν, ανόητος και μεθυσμένος από την ποίηση …” ή “Σκόπιμα ξεγυμνώνομαι, με το κεφάλι μου σαν λάμπα κηροζίνη στους ώμους μου …”.

  • Στην πλάτη.

φωτογραφία της εικόνας Τατουάζ Yesenin 14.11.2018 №038 - φωτογραφία Tattoo Yesenin - φωτογραφία της εικόνας Τατουάζ Yesenin 14.11.2018 №039 - φωτογραφία Tattoo Yesenin - φωτογραφία της εικόνας Τατουάζ Yesenin 14.11.2018 №049 - φωτογραφία Tattoo Yesenin -

Σχεδόν το ίδιο με το αντιβράχιο, αλλά το τατουάζ είναι πολύ μεγαλύτερο σε μέγεθος και μπορεί να προστεθεί ένα τετράστιχο στο τατουάζ. Για παράδειγμα, ένας ποιητής αγκαλιάζει έντονα την αγαπημένη του με τις γραμμές: “Πώς ένας νταής ξέρει να αγαπά, πώς ξέρει να είναι υποτακτικός”.

  • Στον ώμο.
  • Στην ωμοπλάτη.
  • Στο στήθος.

Η εικόνα του προσώπου του ποιητή στο στήθος, δεξιά ή αριστερά. Δεν είναι κακός αντικαταστάτης του Στάλιν ή του Λένιν.

Το τατουάζ του Yesenin για κάθε άτομο σημαίνει κάτι διαφορετικό, επομένως είναι αδύνατο να πούμε συγκεκριμένα για την έννοια ή τον τόπο εφαρμογής. Το όραμα του ποιητή είναι διαφορετικό για τον καθένα, οπότε ο καθένας βάζει το δικό του νόημα στο τατουάζ. Ο Yesenin είναι, πρώτα απ ‘όλα, μια ψυχή. Μια ψυχή που μας ωθεί σε απελπισμένες πράξεις, αναγκάζοντάς μας να παραδοθούμε στην αγάπη με το κεφάλι μας και σημαίνει πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε νόημα που μπορεί να αποδοθεί σε ένα σχέδιο.

Δες το βίντεο:

Παρασκευάστηκε από: vito_vinci (Βλαντιμίρ Αλεξέβιτς)