Φωτογραφία τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ Yin-Yang

Στο άρθρο, θα μιλήσουμε για το σχέδιο, το σύμβολο και την ιστορία του. Ας προσπαθήσουμε να το καταλάβουμε και να το μάθουμε Η έννοια του τατουάζ Yin-Yang στο παρελθόν και σήμερα. Για τους ανθρώπους που πρόκειται να κάνουν ένα “τατουάζ Yin-Yang”, ετοιμάσαμε:

Φωτογραφίες τελειωμένων τατουάζ “Yin Yang”

Yin -yang – εικόνες και σκίτσα για τατουάζ

Ποια είναι η έννοια, η ιστορία και η έννοια του τατουάζ Yin-Yang

Η έννοια του τατουάζ Yin Yang - φωτογραφία

Η έννοια του τατουάζ Yin Yang – φωτογραφία

Σήμερα, ένα τόσο γνωστό και συχνά χρησιμοποιούμενο σύμβολο όπως το Γιν-Γιανγκ γίνεται αντιληπτό ως κάτι αρκετά συνηθισμένο, αν και αυτό το σύμβολο είναι ηλικίας άνω των χιλίων ετών και προέρχεται από την αρχαία κινεζική μυθολογία. Στην πραγματικότητα, το σύμβολο Γιν-Γιανγκ είναι μια αρμονική ένωση δύο αντιθέτων, σύμβολο αγώνα και ισορροπίας. Το γιν είναι η θηλυκή αρχή, σύμβολο θανάτου, γης, φεγγαριού και ζυγών αριθμών, σκότους, παθητικότητας, υγρασίας κ.λπ..

Το Yang είναι σύμβολο αρρενωπότητας, δραστηριότητας, ζωής, ουρανού, ήλιου και περιττών αριθμών, φωτός κ.λπ..

Το αδιαίρετο και ενιαίο ζώδιο Yin-Yang είναι ένα σύμβολο της παγκόσμιας ισορροπίας που βοηθά στην επίλυση τυχόν προβλημάτων και αντιφάσεων, δίνει εσωτερική δύναμη να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και ενισχύει τη ζωτική ενέργεια ενός ατόμου.

Η έννοια του τατουάζ Yin-Yang 1212 όμορφο τατουάζ με σύμβολο yin yang στην πλάτη ενός κοριτσιού τι σημαίνει τατουάζ yin yang - παράδειγμα φωτογραφίας

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό το σύμβολο απεικονίζεται πάντα μέσα σε έναν κύκλο, ο οποίος είναι το ίδιο σύμβολο του απείρου και λέει ότι η αντίθεση Γιν-Γιανγκ είναι επίσης αιώνια. Ο αρχαίος Guenon θεωρεί ότι το σύμβολο Yin-Yang είναι μια εικόνα μιας καθολικής δίνης που κυκλώνει και συνδυάζει τα αντίθετα που προκάλεσαν την αέναη κίνησή του.

Τι σημαίνει yin και yang σε ένα τατουάζ?

Στην αρχαία τέχνη του Φενγκ Σούι, το σύμβολο Γιν-Γιανγκ υποδηλώνει τον αγώνα και, ταυτόχρονα, την ενοποίηση δύο αντίθετων ενεργειών. Παρά το εντελώς αντίθετό τους, αυτές οι ενέργειες δεν μπορούν να υπάρχουν η μία χωρίς την άλλη και ακόμη να δημιουργούν η μία την άλλη. Αυτή η συνεχής αλληλεπίδραση και αντίθεση είναι η βάση όλων των ζωντανών όντων, δημιουργεί και διαμορφώνει την ίδια τη ζωή. Η απόλυτη αρμονία είναι η ουσία αυτής της αντίθεσης. Όλα καταρρέουν εάν η μία από τις δυνάμεις υπερβεί την άλλη.

Το Γιν-Γιανγκ είναι ένα είδος απόδειξης κάποιας τάξης στη φύση. Μιλά για τη δυαδικότητα όλων των πραγμάτων στη φύση, μιλά για ισορροπία και ισορροπία. Αυτή η ισορροπία υποδηλώνει τη σωστή ροή των πραγμάτων και τους νόμους της ζωής που βασίζονται σε άκρα και αντίθετα – γέννηση και θάνατος, φως και σκοτάδι, καλό και κακό, θλίψη και χαρά κ.λπ..

Το σύμβολο Γιν-Γιανγκ περιέχει επίσης ένα συγκεκριμένο κέντρο στο οποίο δεν συμβαίνει τίποτα, το οποίο συμβολίζει την ειρήνη, δεν υπάρχει αγώνας, καμία κίνηση, καμία αλλαγή σε αυτό. Ένα άτομο που φοράει ένα τατουάζ Yin-Yang, δηλώνει ότι ο ίδιος είναι σε αρμονία με όλο τον κόσμο και συμφωνεί με οποιεσδήποτε εκδηλώσεις της ζωής, είτε πρόκειται για μια λευκή ή μαύρη λωρίδα, θλίψη ή χαρά και τίποτα δεν τον εμποδίζει από το να είσαι ευτυχισμένος.

τι σημαίνει τατουάζ yin yang - παράδειγμα φωτογραφίαςτι σημαίνει τατουάζ yin yang – παράδειγμα φωτογραφίαςπαράδειγμα σκίτσου τατουάζ yin yang με ζώαπαράδειγμα σκίτσου τατουάζ yin yang με ζώαμικρό τατουάζ γιν γιανγκ πίσω από το αυτί ενός νεαρού κοριτσιούμικρό τατουάζ γιν γιανγκ πίσω από το αυτί ενός νεαρού κοριτσιούόμορφο τατουάζ με σύμβολο yin yang στην πλάτη ενός κοριτσιούόμορφο τατουάζ με σύμβολο yin yang στην πλάτη ενός κοριτσιούτι νόημα έχει ένα τατουάζ γιν γιανγκτι νόημα έχει ένα τατουάζ γιν γιανγκΗ έννοια του τατουάζ Yin-Yang 1212Η έννοια του τατουάζ Yin-Yang 1212Η έννοια του τατουάζ Yin Yang - φωτογραφίαΗ έννοια του τατουάζ Yin Yang – φωτογραφία

Το σύμβολο Γιν-Γιανγκ είναι ένα από τα πιο φωτεινά, ουσιαστικά σύμβολα που μας έχει χαρίσει ο ανατολικός πολιτισμός. Κάθε άτομο μπορεί να καθορίσει για τον εαυτό του την έννοια και το περιεχόμενο αυτού του συμβόλου και μπορεί να βρει κάτι σημαντικό για τον εαυτό του σε αυτό..

Και μην ξεχνάτε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να προετοιμάσετε σωστά ένα μέρος για ένα τατουάζ. Βοηθήστε με αυτό, ίσως αποτρίχωση με λέιζερ, φτιαγμένο σε καλό σαλόνι, από έναν πλοίαρχο – ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Όμορφο σώμα – όμορφα τατουάζ!

Μπορείς να βλέπεις:

ΣΧΕΔΙΑ ΤΑΤΟΥΖ ΜΕ ΓΙΝ-ΓΙΑΝ

PHOTO TATTOO YIN-YAN