Φωτογραφία τατουάζ

Τα τατουάζ της Zhanna Friske

Εδώ το πιο σημαντικό αφορά Το τατουάζ της Zhanna Friske, χαρακτηριστικά, νόημα, ιστορία και ερμηνεία σχεδίων.

Τα τατουάζ της Zhanna Friske - φωτογραφικά παραδείγματα σχεδίων τατουάζ διασημοτήτων

Τα τατουάζ της Zhanna Friske – παραδείγματα φωτογραφιών σχεδίων τατουάζ διασημοτήτων

Τα τατουάζ της Zhanna Friske – όλη η διασκέδαση

Η Zhanna Friske για την περίοδο της δημιουργικής της δραστηριότητας απονεμήθηκε τον τίτλο μιας από τις πιο σέξι εκπροσώπους στη ρωσική σκηνή. Ο θάνατός της ήταν ένα πλήγμα για χιλιάδες θαυμαστές που συνεχίζουν να αγαπούν και να θυμούνται τον τραγουδιστή. Ταυτόχρονα, όχι μόνο η προσωπική ζωή της ποπ τραγουδίστριας, αλλά και τα τατουάζ της, με τα οποία στολίστηκε το σώμα της, γίνεται θέμα συζήτησης. Παρά το γεγονός ότι όλα τα σχέδια στο σώμα της Jeanne δεν εμφανίστηκαν ανοιχτά, καθένα από αυτά διέφερε στη γεύση και την εξαιρετική απόδοση..

Το πρώτο τατουάζ διασημοτήτων ήταν μια εικόνα ενός κοχυλιού που εφαρμόστηκε στο κάτω μέρος της πλάτης. Όπως η ίδια η τραγουδίστρια εξήγησε την επιλογή του τόπου για το τατουάζ, ένα τατουάζ στο κάτω μέρος της πλάτης βοηθά στη διασφάλιση της διατήρησης της ενέργειας και μιας ευημερούσας προσωπικής ζωής. Φυσικά, το σχέδιο σε αυτό το μέρος έχει μια ιδιαίτερη πικάντικη και δημιουργεί πολλούς λόγους για εικασίες και φαντασιώσεις..

Το τατουάζ με κέλυφος της Zhanna Friske είναι ένα θαλασσινό κέλυφος με ένα μαργαριτάρι μέσα. Αν λάβουμε υπόψη τη γενική έννοια αυτής της εικόνας, αξίζει να σημειωθεί η ισχυρή της ενέργεια, που σχηματίζεται από το συνδυασμό δύο ισχυρών στοιχείων. Η κλειστή φύση του κελύφους συμβολίζει την κλειστή φύση του ιδιοκτήτη ενός τέτοιου τατουάζ. Αυτό δεν μιλά καθόλου για την απομόνωση ή τη συστολή της τραγουδίστριας, αλλά τη χαρακτηρίζει ως ένα άτομο που δεν του αρέσει να συνομιλεί μάταια και είναι πιστό στα λόγια της..

φωτογραφία του Τατουάζ της Jeanne Friske με ημερομηνία 17/04/2018 №001 - Τατουάζ της Jeanne Friske -

Όσο για το δεύτερο στοιχείο αυτού του τατουάζ – μαργαριτάρια, συμβολίζει ένα φυλαχτό που παρέχει στον ιδιοκτήτη υλική ευημερία. Ταυτόχρονα, τα μαργαριτάρια αναφέρονται παραδοσιακά ως θηλυκά σύμβολα σε ένα τατουάζ.. Οι κύριες αξίες του είναι:

– γυναικεία ομορφιά και καθαρότητα, χάρη και καθαρότητα.

– επιτυχία στην προσωπική ζωή, γονιμότητα, οικογενειακή ευτυχία.

– σεμνότητα, εμπειρία ζωής και σοφία.

Ένα άλλο τατουάζ που η Zhanna Friske στόλισε το σώμα της ήταν μια σαύρα στον αστράγαλο. Ένα τέτοιο σκίτσο μπορεί να έχει πολλές έννοιες, το πιο δημοφιλές από τα οποία είναι η επιμονή και η επινοητικότητα. Ένα άτομο που έχει επιλέξει ένα τέτοιο τατουάζ για τον εαυτό του είναι απίθανο να σταματήσει μπροστά σε εμπόδια στο δρόμο προς την επίτευξη του στόχου. Ωστόσο, παρά την πραγματική επιτυχία στη δουλειά της, η ίδια η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι η επιλογή της έπεσε σε αυτό το σκίτσο μόνο επειδή της φαινόταν όμορφο. Αυτό σημειώθηκε από πολλούς θαυμαστές του τραγουδιστή, αποκαλώντας τον χαριτωμένο και κομψό..

Ο σταρ της show business είχε κρυφά τατουάζ που δεν εμφανίστηκαν στο ευρύ κοινό. Έτσι, για παράδειγμα, λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η Zhanna Friske είχε ορχιδέες στην κοιλιά της, οι οποίες είναι σύμβολο καθαρότητας (τόσο σωματικής όσο και πνευματικής). Το λουλούδι ορχιδέας παρουσιάζεται ως ένα ισχυρό φυλαχτό για το ωραίο φύλο. Έτσι, για παράδειγμα, στην αρχαία Κίνα υπήρχε η πεποίθηση ότι η λατρεία αυτού του φυτού θα βοηθούσε τα ανύπαντρα κορίτσια να δημιουργήσουν μια ισχυρή οικογένεια..

φωτογραφία Τατουάζ Jeanne Friske με ημερομηνία 17/04/2018 №008 - Τατουάζ Jeanne Friske -

Υπάρχει επίσης μια υπόθεση ότι η Zhanna Friske είχε ένα άλλο τατουάζ με τη μορφή χρυσάνθεμων, τα οποία είναι η προσωποποίηση της θηλυκότητας και της αγνότητας..

Αν συγκρίνετε τις έννοιες των τατουάζ που έκανε η τραγουδίστρια για τον εαυτό της σε όλη τη ζωή της, μπορείτε να καταλάβετε ότι είχε έναν ομοιόμορφο, ήρεμο και ταυτόχρονα ισχυρό χαρακτήρα, ήταν αυτοπεποίθηση, θηλυκή και κομψή. Αυτό είναι πιθανώς αυτό που της επέτρεψε να πετύχει και να γίνει το αγαπημένο χιλιάδων ανθρώπων..

Τατουάζ Zhanna Friske – παραδείγματα φωτογραφιών από τις 04/17/2018

φωτογραφία του Τατουάζ της Jeanne Friske με ημερομηνία 17/04/2018 №001 - Τατουάζ της Jeanne Friske - φωτογραφία Τατουάζ Jeanne Friske με ημερομηνία 17/04/2018 №002 - Τατουάζ Jeanne Friske - φωτογραφία Τατουάζ Jeanne Friske με ημερομηνία 17/04/2018 №003 - Τατουάζ Jeanne Friske -

φωτογραφία Τατουάζ Jeanne Friske από 17/04/2018 №004 - Τατουάζ Jeanne Friske - φωτογραφία Τατουάζ Jeanne Friske με ημερομηνία 17/04/2018 №005 - Τατουάζ Jeanne Friske - φωτογραφία Τατουάζ Jeanne Friske με ημερομηνία 17/04/2018 №006 - Τατουάζ Jeanne Friske -

φωτογραφία Τατουάζ Jeanne Friske με ημερομηνία 17/04/2018 №007 - Τατουάζ Jeanne Friske - φωτογραφία Τατουάζ Jeanne Friske με ημερομηνία 17/04/2018 №008 - Τατουάζ Jeanne Friske - φωτογραφία Τατουάζ Jeanne Friske με ημερομηνία 17/04/2018 №009 - Τατουάζ Jeanne Friske -

φωτογραφία Τατουάζ της Jeanne Friske με ημερομηνία 17/04/2018 №010 - Τατουάζ της Jeanne Friske - φωτογραφία Τατουάζ της Jeanne Friske με ημερομηνία 17/04/2018 №011 - Τατουάζ της Jeanne Friske - φωτογραφία Τατουάζ της Jeanne Friske με ημερομηνία 17/04/2018 №012 - Τατουάζ της Jeanne Friske -

Δες το βίντεο: