Πέργκολα & κιόσκι

Πύλη κήπου πέργκολα – 12 ιδέες για ιδιωτικότητα και άνεση

Ξύλινη πόρτα κήπου-λευκή διακόσμηση κήπου

Παρουσιάζουμε 12 ιδέες σχεδιασμού για Πύλη κήπου πέργκολας, δημιουργούν τη ζεστή ατμόσφαιρα και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν την απαραίτητη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τις προτάσεις μας και βρείτε το σωστό μοντέλο.

Πέργκολα πύλη κήπου με κομψό σχέδιο

Πόρτα κήπου λευκό ενδιαφέρον σχεδιασμό φωτισμού

Το ιδιαίτερο σε αυτό το σχέδιο είναι ότι αυτή η πύλη κήπου μπορεί να χρησιμεύσει ως διακοσμητικός οπτικός διαχωρισμός μεταξύ βεράντας και κήπου. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν τον κήπο και ο σχεδιασμός ταιριάζει απόλυτα με τη γενική ιδέα του κήπου. Το λευκό χρώμα φαίνεται φρέσκο ​​και ελκυστικό. Κατά την κατασκευή, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος μεταξύ της πόρτας και του δαπέδου.

Πύλη κήπου πέργκολας στην πίσω αυλή

Πέργκολα πύλης κήπου πίσω αυλής

Πύλη κήπου πέργκολας ανοίγει στην πίσω αυλή και καλεί τους επισκέπτες, η άφθονη φύτευση και οι στήλες προσφέρουν επαρκή ιδιωτικότητα. Ταιριάξτε την πύλη του κήπου με την εξωτερική περιοχή – ορίστε τονισμούς και επιλέξτε φυσικά χρώματα. Προσθέστε διακοσμητικά στοιχεία όπως καμπάνες ή άλλα μεταλλικά διακοσμητικά.

Πέργκολα πύλη κήπου από σφυρήλατο σίδερο

Αψιδωτή μεταλλική πύλη κήπου

Αν έχετε αδιάβροχο Πύλη κήπου πέργκολας ανάγκη, η σιδερένια πόρτα είναι τέλεια. Εδώ η πόρτα έχει ένα ωραίο φινλανδικό και φαίνεται άνετο χάρη στα πολλά πράσινα φυτά. Οι επισκέπτες μπορούν να κοιτάξουν την εσωτερική αυλή, σε κάθε περίπτωση μπορούν να δουν μόνο τα ψηλά φυτά και τα δέντρα εκεί κοντά.

Η πύλη κήπου πέργκολας από ξύλο προστατεύει τον ιδιωτικό χώρο

Πόρτα κήπου ξύλινη πέτρα τοίχος μεταλλική αψίδα

Οι πόρτες υψηλότερου κήπου όπως αυτή σε συνδυασμό με έναν πέτρινο τοίχο δεν έχουν μόνο μεγάλη έλξη, συνδυάζουν επίσης λειτουργικότητα και αισθητική σε ένα. Εδώ, ο σχεδιασμός ολοκληρώνεται από τη μεταλλική πέργκολα, ενώ ολόκληρος ο τοίχος περιβάλλει το σπίτι και τον κήπο.

Πέργκολα πύλη κήπου σε εξοχικό στιλ

τριαντάφυλλα στυλ σιδερένια πύλη κήπου

Διακοσμήστε το δικό σας Πύλη κήπου πέργκολας με λουλούδια και πράσινα φυτά. Αυτός ο ρομαντικός σχεδιασμός είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός μαύρου μετάλλου και φωτεινών τριαντάφυλλων. Όχι μόνο φαίνονται όμορφα, δίνουν επίσης ένα άρωμα που θα ανανεώσει το αίθριο και τον κήπο σας.

Προσαρμόστε την πύλη του κήπου στο σχέδιο του σπιτιού

Πλακάκια κόκκινου δαπέδου εισόδου κήπου

Προσαρμόστε την πόρτα του κήπου στο σπίτι σας. Μπορείτε να φτιάξετε ένα θόλο που ακολουθεί το σχήμα της στέγης του σπιτιού. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε μια οπτική σύνδεση με το σπίτι και το υπόλοιπο σχέδιο. Ένα λευκό σπίτι πουλιών στον κήπο μιμείται ξανά τα οικεία σχήματα και δομή.

Κομψή πύλη κήπου με μοντέρνα εμφάνιση

μοντέρνα πόρτα κήπου με προστατευτική οροφή

Παρόλο που η πύλη κήπου πέργκολας σχετίζεται κυρίως με το κλασικό στυλ και την παράδοση, μπορείτε να τοποθετήσετε μια μοντέρνα πύλη κήπου. Στο παράδειγμα αυτής της μοντέρνας πόρτας, η οποία είναι σε αρμονία με το χρωματικό σχέδιο στον κήπο και το σπίτι, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται μοντέρνο και σύγχρονο.

Προσαρμόστε την πόρτα εισόδου και την πόρτα του κήπου

Πρωτότυπες ιδέες σχεδιασμού κήπου πύλης κήπου

Ταιριάξτε την μπροστινή σας πόρτα με την πύλη του κήπου αγοράζοντας τις δύο στο ίδιο χρώμα και κατασκευασμένες από το ίδιο υλικό. Ένας μεγάλος πέτρινος τοίχος θυμίζει την πρόσοψη του σπιτιού, ενώ η ξύλινη πόρτα δημιουργεί όμορφες αντιθέσεις.

Πέργκολα κήπου πόρτα – αναρριχώμενα φυτά ως διακόσμηση

Λουλούδια διακόσμηση πόρτας κήπου

Βάλε χρώμα στο σχέδιο – μαζί του και το λευκό Πύλη κήπου πέργκολας μπαχαρικά, οι ιδιοκτήτες έχουν βρει μια όμορφη διακόσμηση – ζωντανά λουλούδια. Ταιριάζουν απόλυτα με τη γενική ιδέα, δημιουργούν σκιές και φαίνονται ελκυστικές.

Ξύλινη πύλη κήπου με στολίδια

Ξύλινη περίφραξη πύλη κήπου-ασιατική ξυλογλυπτική

Πολλά πάνελ με στολίδια συνδέθηκαν μεταξύ τους κατά την κατασκευή αυτής της πόρτας του κήπου. Η πέργκολα προκαλεί μια εξωτική και μυστηριώδη εντύπωση και έχει ασιατικό μοτίβο – την τέλεια είσοδο στον κήπο

Υπερμεγέθη πέργκολα πύλη κήπου – ένα πραγματικό βλέμμα

Μεγάλη οθόνη προστασίας προσωπικών δεδομένων από ξύλινη πύλη κήπου

Ένα υπερμεγέθη Πύλη κήπου πέργκολας είναι μια σίγουρη εγγύηση ότι ο σχεδιασμός θα γίνει αντιληπτός. Το σκούρο ξύλο συνδυάζεται αρμονικά με τα δέντρα στο παρασκήνιο. Η τέλεια παραγωγή είναι απαραίτητη, με μια τόσο μεγάλη κατασκευή όλα τα ελαττώματα παρατηρούνται αμέσως.