Πέργκολα & κιόσκι

Προστασία της ιδιωτικής ζωής στον κήπο – 15 ιδέες σχεδιασμού ξύλινου φράχτη

μοντέρνα ξύλινη είσοδος φράχτη

Αποθηκεύστε το Προστασία της ιδιωτικής ζωής στον κήπο και σχεδιάστε ένα ιδιωτικό νησί ηρεμίας με ξύλινο φράχτη – θα σας δώσουμε 15 ιδέες σχεδιασμού για το πώς μπορείτε να το επιτύχετε αυτό.

Προστασία της ιδιωτικής ζωής στον κήπο – άνετο και πρακτικό

Μεταλλικά έπιπλα με φράχτη κήπου

Φτιάξτε μια πέργκολα και καλωσορίστε τους καλεσμένους σας μέσα από έναν ζεστό λευκό ξύλινο φράχτη. Ο σχεδιασμός είναι ελκυστικός και είναι μια ζεστή είσοδος στον επίσημο κήπο, αλλά ταυτόχρονα είναι Προστασία της ιδιωτικής ζωής στον κήπο εξασφάλισε.

Προστασία της ιδιωτικής ζωής στον κήπο – προστατευμένος από το χώρο εργασίας

Χώρος αποθήκευσης εργαλείων κηπουρικής κηπουρικής

Αυτό το μακρύ τμήμα πέργκολας δημιουργεί χρήσιμη ζώνη και επιπλέον χώρο για τον κηπουρό. Μια μεγάλη ποικιλία από φυτά σε γλάστρες και εργαλεία κήπου είναι κρυμμένα από τη θέα. Απο Οθόνη απορρήτου  χρησιμεύει ως οπτική οριοθέτηση μεταξύ των διαφόρων περιοχών.

Λευκός ξύλινος φράκτης ως διαχωριστικό κήπου

λευκό ξύλινο φράχτη διανομή κήπου

Αυτός ο όμορφα αναλογικός ξύλινος φράχτης βρίσκεται σε κάποια απόσταση από το σπίτι και επιτρέπει στους επισκέπτες να εισέλθουν στον κήπο από την πίσω αυλή. Η δομή προσφέρει σχεδόν το ίδιο Οθόνη απορρήτου  μέσω του φράχτη, αλλά είναι μια γοητευτική νέα ανατροπή.

Το Trellis ως οθόνη απορρήτου για τον κήπο

Λευκό χρώμα φράχτη κήπου για την άνοιξη

Τα όμορφα καμπύλα σχήματα της πέργκολας αντανακλούν τις καμπύλες του τοπίου, τα έπιπλα και τις διακοσμητικές πέτρες.

Αναρρίχηση φυτών και πέτρινου τοίχου

Αναρρίχηση φυτών κήπου ροζ

Αυτή η φρέσκια ιδέα με τριαντάφυλλα και χαμηλό πέτρινο τοίχο προσφέρει απρόσκοπτη μετάβαση από τη μία υπαίθρια περιοχή στην άλλη, η πέργκολα στο βάθος χρησιμεύει ως στήριγμα για τα φυτά. Περισσότερες ιδέες για Οθόνη απορρήτου

Βεράντα κήπου με ξύλινο φράχτη

Ξύλινος πάγκος βεράντας βεράντας

Αρκετά πάνελ από τον ξύλινο φράχτη συνδέουν τους πάγκους αυτής της εντυπωσιακής βεράντας και δημιουργούν τον τέλειο χώρο καθιστικού για διασκέδαση φίλων ή απλώς χαλάρωση. Η ξύλινη βεράντα είναι τοποθετημένη σε έναν λόφο έτσι ώστε να παραμένει κρυμμένη από τα μάτια των ξένων. Με αυτόν τον τρόπο, το ίδιο το έδαφος γίνεται εμπόδιο στον έξω κόσμο.

Οθόνες απορρήτου κήπου – πάγκοι

Σχεδιασμός κήπου οθόνης απορρήτου πάγκου

Τρία πάνελ από ξύλινο φράχτη προστατεύουν τον πάγκο από τα μάτια των περαστικών. Αυτή η ιδέα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν ο κήπος είναι στο επίπεδο του δρόμου και ο προϋπολογισμός είναι ανεπαρκής για έναν ψηλό φράχτη. Αυτή η παραλλαγή εξοικονομεί κόπο και χρήματα και ταυτόχρονα προσφέρει την επιθυμητή ηρεμία και ησυχία.

Κλασικό ξύλινο φράχτη

Ιδέα σχεδιασμού κήπου -κλασικό στυλ

Τα καμπύλα σχήματα του ξύλινου φράχτη σε κλασικό στυλ είναι σε αρμονία με τις πέτρινες κολώνες και εξασφαλίζουν την επιθυμητή προστασία στον κήπο και στο σπίτι. Οι μακριές ουρές μετατρέπουν την πίσω αυλή σε έναν ωραίο χώρο χαλάρωσης.

Προστατευμένος χώρος βεράντας 

Πέτρινα πλακάκια βεράντας ξύλινος φράχτης κήπος

Το κυρτό σχήμα του φράχτη χωρίζει οπτικά την περιοχή του αίθριου από το άλλο μέρος του κήπου. Ο σχεδιασμός παρέχεται με μικρά παράθυρα που δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε τη θέα.

Paravent ως οθόνη απορρήτου στον κήπο

Δημιουργήστε μια οθόνη κήπου νερού

Η οθόνη ως Οθόνη απορρήτου  προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για τον κήπο – είναι κινητό και μπορεί να χρησιμεύσει ως διαχωριστικό τοίχο οπουδήποτε.

Ιδιωτική ξύλινη βεράντα σε vintage στιλ

vintage ιδέα σχεδιασμού κήπου

Οι ξύλινες βεράντες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Ο σχεδιασμός του ξύλινου φράχτη και του πράσινου χρώματος θυμίζουν vintage στιλ, ενώ το τραπέζι και οι καρέκλες συμβαδίζουν με τη γενική ιδέα.

Χώρος καθιστικού με κουβούκλιο

Έπιπλα κήπου ιδέες σχεδιασμού κήπου

Λόγω του σχήματος και της προστατευτικής οροφής, ο φράχτης προστατεύει την ιδιωτικότητα του ιδιοκτήτη και προσφέρει μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Οι καλεσμένοι σας θα νιώσουν άνετα και σίγουρα θα απολαύσουν το χρόνο τους στη φύση.

Φράκτης κήπου – ο φράχτης του κήπου δεν εμποδίζει τη θέα και είναι φιλόξενος και ηρεμεί. Ο Κέδρος επιλέχθηκε για το σχέδιο λόγω των εξαιρετικών ιδιοτήτων του – το ξύλο είναι ιδανικό για εξωτερικούς χώρους.

Υπαίθριο δωμάτιο

Ξύλινη περίφραξη κτιρίου πέργκολας

Χωρίστε το τοπίο σας σε διαφορετικούς χώρους για ψυχαγωγία, φαγητό, παιχνίδια και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Ο ξύλινος φράχτης θα σας βοηθήσει με αυτό – και μπορεί να διαχωρίσει τις διαφορετικές περιοχές.