Πέργκολα & κιόσκι

Ένα μοντέρνο ξύλινο υπόστεγο κήπου για εργαλεία κήπου και καθιστικό στην ύπαιθρο

Κήπος υπόστεγο για εργαλεία κήπου walden by moormann

Το μοντέρνο Υπόστεγο κήπου για εργαλεία κήπου “Walden »του Nils Holger Moorman παρουσιάζει ένα εκπληκτικό σχέδιο και ενσωματώνει την ιδέα για μια ζωή σε αρμονία με τη φύση. Αυτή η εγκατάσταση στον κήπο είναι τόσο πολυλειτουργική, συμπαγής και άνετη που θα περνούσατε πάντα έξω.

συμπαγές ξύλινο υπόστεγο κήπου για εργαλεία κήπου

Κήπος υπόστεγο για συσκευές μοντέρνο σχεδιασμό moormann

Το καινοτόμο Αποθήκη κήπου για εργαλεία κήπου Το “Walden” ήταν εμπνευσμένο από μια αμερικανική ιστορία – “Walden. Or, η ζωή στο δάσος »του Henry D. Thoreau. «Μετακόμισα στο δάσος γιατί ήθελα να ζήσω τη ζωή μου με λόγο. Πιο κοντά στην πραγματική ζωή και να δω τι έχει να μου διδάξει η φύση ». Αυτό έγραψε ο συγγραφέας στο βιβλίο του το 1854.

Κήπος υπόστεγο για εργαλεία κήπου από Moormann

Συρτάρι κήπου για εργαλεία κήπου ξύλινη κατασκευή συμπαγής

Με πλάτος μόλις 1,10 μέτρα, ύψος 3,86 m και μήκος 6,5 μέτρα, το υπόστεγο εργαλείων μοιάζει με σπιρτόκουτο, αλλά η κλειστοφοβία είναι κάτι που οι κάτοικοι δεν πρέπει να υποφέρουν. Αυτό το στείλε  Αποθήκη κήπου για εργαλεία κήπου διαθέτει γυάλινο μπολ πυρκαγιάς, ψηλό κάθισμα για τέσσερα άτομα, χώρο για σπίτι πουλιών και αποθηκευτικό χώρο για διάφορα άλλα εργαλεία κήπου όπως φτυάρι, τσουγκράνα, λάστιχο κήπου και καρότσι. Το όνειρο για κάθε κηπουρό που του αρέσει να έχει τα πάντα σε τάξη. Το καθιστικό προσφέρει αρκετό χώρο για ένα ζεστό δείπνο για τέσσερα άτομα κάτω από τον έναστρο ουρανό.

άνετο καθιστικό

Αποθήκη κήπου για εργαλεία κήπου υπαίθριο καθιστικό ανάγνωσης δείπνου

Συνολικά, το “Walden” προσφέρει πολύ χώρο για πράγματα που συνδέουμε με τους κήπους και τους εξωτερικούς χώρους, αλλά σε συμπαγή μορφή. Μπάλες τροφοδότη και πουλί, γλάστρα και ποτιστήρι, σκεύη μπάρμπεκιου και τραπέζι για πικνίκ. Στην πραγματικότητα, γιατί θέλετε να επιστρέψετε στο σπίτι?

Αποθηκευτικός χώρος για εργαλεία κήπου

κήπο υπόστεγο ξύλο moormann κήπος εργαλεία αποθήκευσης

 Στην ταράτσα

Garden house παρατηρητήριο romantikort Walden Nils Holger Moormann